Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne güzel dua böyle nasıl amin denmez Aaaaaaamiiiiinnnnnn

canm sende az aldığın için ordan kurtarmissin durumu hamileyken bizler gibi alsaydi 100 u gorurdun ama bizler le ayni kilolarda tamamlamissin oda güzel ben hamilelige yakin 60-63 arsiyi idim de ne oldu 83 ile doğuma girdim bence de 50li kilolarda hamile kalmak ve o süreçte de kontrollü olmak lazm sonra biz cekiyoz cefayı

amin inşallah

çok dikkat etmeye çalışıyorum bu aralar blue kendimi de sıkmıyorum ama canım dazararlı şeylerden istemiyor

Aynen canm dikkat etmek lazım ben o zaman acilde çalışıyordum nöbetlerim çok fazlaydı hastanenin yemeklerini de yiyemiyordum ondan kurtardım evde olsam alırdım herhalde
çok dikkat etmeye çalışıyorum bu aralar blue kendimi de sıkmıyorum ama canım dazararlı şeylerden istemiyor
Sonuca odaklaninca zaten insaninaklina cislar da gelmiyor canı istemiyor aman nazar degmesin aynen böyle devam et canm

Kızlar eşim dün 500 Gr kadayıf almış ben daha önce hiç evde kadayıflı ilgili bişey yapmadım nasıl değerlendirebilirim.. ben de hiç yemek istemiyorum o yüzden yapmak da gelmiyor içimden ama ziyan olmasın diye birşeyler bakacağım netten sizden de fikir alayım
Bir de 1kg yufka almış onu artık börek yapıp dondurucuya atacağım da onu düşünmüyorum ama kadayıf

Kadayıfları yufkaların içine serpiştir böreği öyle yap canım kadayıf da yufkadan yapılıyor sonuçta. Annem eskiden böreğin içine makarna koyardı harika olurdu.

Amin hepiniz verin gidin ben kalayım burda taaaaa 2019 lara zaten sabahtan beri canım meyveden başka bişey istemiyo ben yazı nasıl geçiricem ya asyanın son ayları yaza gelmişti meyve dondurma ve kabaktan başka bişey yiyememiştim bu yazı nasıl yapıcam ben hele ankaraya gidince

veririz tabii yeter ki istikrarı bozmayalım
coşkun akan derelerin debisi düştü
bugün de spor yapamayacağım sanırım sol ayağımda saçmasapan bir ağrı var neyse kol çalışırım
ayyy inşallah takımcanak aynı anda 5'li rakamları görsek ne güzel olur

güzel bir meyve salatası yap işte bir öğün yerine ne güzel ferah ferah

Y YesilinBuyusu ve dondurma seven tum kizlar buzluga visne,cilek yada ne seviyorsan at donunca cikartn

Dondurulmus meyvenin icine yogurt ile az da tat versin diye bal katip mikserden geciriyoruz iyice karisinca tam dondurma kivamina geliyor istersen uzerine az da kuru yemis ceviz yada findik serpistir oh afiyet olsun

Y YesilinBuyusu aklima ne geldi bak yogurt ve meyvelerle yapilan masum dondurmalar var ya canm onlar tamda diyete uygun onlardan yapsak ya nasl aklimiza gelmedi bu hakketen bundan sonra canm dondurma cektimi ben oyle yapicam sende yap canm

Güzel fikir canım valla çok iyi hatta ankraya gidince yapayım çünkü bizimkiler baya bi dondurma yer yazın benimde zaafım dondurma yazın hiç yemek almıyo içim ağır geliyo sadece yogurtlu kavurmalar işte kabak havuç mercimek gibi onları yiyorum mangal olursa o birde tüm gün meyve ve dondurma yine aralarda normal dondurma da yerim ama senin fikir baya kurtarıcı olabilir benim ankarada orjinal balım da var biraz ondan da katarım oh misss. Ama meyveyi çok yiyorum onu nasıl ayarlıycam bugün git gel git gel sabahtn beri erik çilek elma atıştırıyorum. Meyve yiyince de işte uzun süri tok tutmuyor ama yoğurtlu meyve çok iyi fikir sütle de içecek yaparım ayy canım arkadaşım ne iyi fikir verdin ya iyiki varsın

Hmm sen meyveyi dondurup çıkarıyosun bende önce yoğurtla karıştırıp sonra donduruyodum senin yaptığın gibi de yaparım. Peki öyle olunca böyle buz parçası gibi bişey geliyor mu ağzğna cnım? Ay hatta küçük ablama söyleyeyim de çilek alsın dondursun. Ben gelene kadar dolabı hazırlasın. Annemlerin evi boş onlar köyde e bende napıyım boş evi ablamların 3 ü de yakın zaten onlarda takılıcam arada da köye gideriz ay artık hayırlısıyla şu ayın 2 si bi gelsin ya bunaldım burdan.

güzel bir meyve salatası yap işte bir öğün yerine ne güzel ferah ferah

Bir ögün olarak yetse keşke bana birde meyve salatası deyince benim aklıma krem şantili salata geliyor eskiden meyve salatasını öyle yapardım ay harika olurdu ya niye bunların hepsi zararlı arkadaş niye ya

yok yesilcimboyle daha iyi cunki diger turlu meyve yumusak olunca iyi ozlesmiyor ama donmus olunca sert donuk ya mikserde paramparca olup yogurtla tam ozlesiye icinfe yok olup gidiyo tam guzel oluyor canm diyet dondurma videolarin da da sefler hep boyle hapiyo bir dene bak rengini bile cok guzel veriyor boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…