Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Demek ki üzerinde yazdığı gibi 5 gün öncesine kadar göstermiyor. Yok tatlım rahatlıktan değil valla şimdi bişey yoksa ortalığı ayaklandırmıyım dedim Bulunduğumuz yerde olan birşeyse adres verirsin göndeririz canım hamileye hizmet çok sevaptır zaten:))

Süpersin yacoşkun akan dereler gibi kısmına çok güldüm:))

Çok sağol canım Allah razı olsun. Her hamilelik başka dedikleri bu olsa gerek. Asyada canım hiçbişey istememişti bi annem ağızndan karpuzu kaçırdı ondan sonra karpuz yedim zaten bulantılardan gözümü açamıyodum aç gezdim resmen. Bunda şükür bulantım yok ve canım bişeyler istiyo ilginçççççç

Evet canm maalesef biraz saçma bişey oldu ama eşimle börek niyetine yiyelim dedik yemez olaydik ikimiz de huzursuz olduk ağır geldi zaten evet rakipler gümbür gümbür geliyor benim ekip arkadaşımdan da ses yok neyse bu günden sonra ipleri sıkı tutayım bari teşekkür ederim bebem uyardigin için

Dünkü menum
Sahur 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir maydanoz 5 zeytin 2 hurma 2 ceviz 1 bardak süt
İftar ton balıklı salata 1 kase ezogelin çorbası 2 ceviz 2 hurma 3 kuru erik
Ara beyaz çay 1 avuç leblebi 2 yesil erik
1 saat 20 dk yürüyüş + ev temizliği ve 2 lt su

deadline 18.05.2018 cuma menum
Sahur:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan sutlu sekerli kahve
5 zeytin
500 ml su

Iftar:
1 tabak yogurtlu karnabahar salatasi
4-5 kaslk kuskus
500 ml su

19.05.2018 cumartesi menum
Sahur:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurta
1 dilim peynirli borek
2-3 zeytin
2-3 parca peynir

Iftar (davetteydik)
1/2 kase corba
4 kaslk pilav ustu kuru fasulye
1 bardak ayran
1 kase salata
3 tane tulumba tatlisi
500 ml su

hepimiz aynı sıkıntıyla diyet yapiyoruz demek ki adamlar da sağlıklıs şeyler yemeğe karşı olsa nasl rahat olurdu bu kadar kilo da almazdk

Son düzenleme:
kız o coşkun akan derelerden biri benmiyim yoksa ay çok güldüm

Sanırım bu hafta yeni bir bomba geliyor. Listeye ne zaman gireceksin canım?

Gunahdn kızlar Mutlu pazarlar

Günaydın canımmmm sanada mutlu pazarlar

kız o coşkun akan derelerden biri benmiyim yoksa ay çok güldüm

Tabiki sensin yalan mı aktınız gidiyonuz maşallah beşamal soslu makarna yenicek zaman mı şimdi salatalar hafif hafif yemekler havada uçuşurken spor yarışları yapılırken uyarmayayım mı arkadaşımı

Tulumba 3 tane olmasaymış aslında iyiymiş
Yeşil ben listeye girene kadar evlenirim ayrıldığım kilo 64 tu sanırım daha burdan ayrıldığım kiloya geleceğim aslında hedef kilom da 62 ydi listeden ayrilmasaydim mezun olmuştum ama izin alıyım sonra geleyim 58 59 a çekeyim hedefi dedim sonra tayin işi taşınma veda yemekleri arkadaşlarla hergün gezmeler derken spor yok dışardan ye surekli kilo aldim ve bu 4 5 ayda oldu yani hareketsizlik çok kötü birde hareket etmedikçe insan uyuşuyor uyustukca daha çok kilo alıyor daha çok gereksiz şeyler yiyor

Günaydın kızlar yine bir pazar günü pazar günlerini tehlikeli geçiyor oruç tutanlar özellikle davetlinoldugunuz iftarlarda abartmayın bugün herşeyi yemek zorunda değilsiniz ay çok şiştim diyip kaçın mümkün oldugunca
Oruç olmayanlar pazar oh mis diyip kendiniz yemeye vermeyin dışarı çıkın biraz hava alın kararında yiyin

kesinlikle canm ama bu ara atağa geçtik kilomuz hedefimiz de aynı beraber varicaz 59-58 olucaz a kalabalık bir 59 hedefi var grupta zaten grubun adiyakinda 60lar grubu olucak zaten nasl bukadar denk gelmisse büyük bir kalabalık 6li rakamdayz tüm listedeki isimler kilonuz biran önce 5ler ile başlasın inşallah

Dedim takım içi birincilik mi geliyor ne süper menü sporda
Gunahdn kızlar Mutlu pazarlar
Gunaydinlar sana da mutlu pazarlar canm
Canm benim yaaaa teşekkür ederim artık makarna bilem yemem zaten ayda yılda bir aklıma gelir o da yapacak yemek bulamazsam
Günaydın kızlar Y YesilinBuyusu az önce regl oldum canım maalesef umutlar hazirana artık:)
Bu da demek oluyor ki daha fit bir hamiş olmaya vaktin var
Ben 74-75 civarında hamile kalmıştım ay şimdiki aklım olaydi tüm imkanlarm vardı kilo verir öyle kalırdım 86 ile doğuma girmiştim son zamanlarda tasiyamiyordum kendimi simdi 60 altına düşmeyince düşünmüyorum
Ayyyy kızlar yazdım yazdım bı dahaki ay bam bam bam Aman Allah korusun tabi önce bizim dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…