Canım o erken gebelik testi de bizim sandığımız gibi erken değilmiş adetin 1. gününden itibarenmiş eczacım öyle söylemişti. Ay nasıl rahatsın canım ya bi kan verseydin oruç tutuyosun bak zarar ikiniz içinde. Allah mı söyletti yoksa ikiniz içinde dedimçileği de bulduk canım onu da yedik şükür mevsimi olmayan bişey istesem ne olacak bilemiyorum
Ay alıntım karışmışbluegreeneyes canım beşamel soslu makarna ağır olmamış mı biraz? Bak rakipleriniz coşkun akan dereler gibi geliyolar. Bende ortalığı kızıştırıcı kendi yapamıyo ya hasetinden bi ona gaz ver bi buna gaz ver
Demek ki üzerinde yazdığı gibi 5 gün öncesine kadar göstermiyor. Yok tatlım rahatlıktan değil valla şimdi bişey yoksa ortalığı ayaklandırmıyım dedimBulunduğumuz yerde olan birşeyse adres verirsin göndeririz canım hamileye hizmet çok sevaptır zaten:))
Süpersin yacoşkun akan dereler gibi kısmına çok güldüm:))
Evet canm maalesef biraz saçma bişey oldu ama eşimle börek niyetine yiyelim dedikAy alıntım karışmışbluegreeneyes canım beşamel soslu makarna ağır olmamış mı biraz? Bak rakipleriniz coşkun akan dereler gibi geliyolar. Bende ortalığı kızıştırıcı kendi yapamıyo ya hasetinden bi ona gaz ver bi buna gaz ver
hepimiz aynı sıkıntıyla diyet yapiyoruz demek kiTatlım ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ya çıkmamıştı ondan rahatım aslında biraz nasılsa yok diye ama tabi 5 günde erken belli olmaz:)
Çocuklarda bugün anne kardeşimiz geliyor mu diye soruyorlar canım şimdi okuyunca o geldi aklıma sen çok yaşa emi :))
Biraz zorladı son saatlerde ama yine de iyi geçti canım sağol:)
Balığı yemişsin canım en sonunda afiyet olsun darısı çileğe inşallah:))
Afiyet olsun canım menü şahane cumaya bomba gibi geliyorum diyorsun yani ipleri sıkı tutayım şimdiden bende:))
Bizim evi anlatıyorsun sandım bir an canım tamolarak bu:)
kız o coşkun akan derelerden biri benmiyim yoksaAy alıntım karışmışbluegreeneyes canım beşamel soslu makarna ağır olmamış mı biraz? Bak rakipleriniz coşkun akan dereler gibi geliyolar. Bende ortalığı kızıştırıcı kendi yapamıyo ya hasetinden bi ona gaz ver bi buna gaz ver
Dünkü menum
Sahur 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir maydanoz 5 zeytin 2 hurma 2 ceviz 1 bardak süt
İftar ton balıklı salata 1 kase ezogelin çorbası 2 ceviz 2 hurma 3 kuru erik
Ara beyaz çay 1 avuç leblebi 2 yesil erik
1 saat 20 dk yürüyüş + ev temizliği ve 2 lt su
Gunahdn kızlarMutlu pazarlar
kız o coşkun akan derelerden biri benmiyim yoksaay çok güldüm
Günaydın kızlar Y YesilinBuyusu az önce regl oldum canım maalesef umutlar hazirana artık:)
Tulumba 3 tane olmasaymış aslında iyiymişdeadline 18.05.2018 cuma menum
Sahur:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan sutlu sekerli kahve
5 zeytin
500 ml su
Iftar:
1 tabak yogurtlu karnabahar salatasi
4-5 kaslk kuskus
500 ml su
19.05.2018 cumartesi menum
Sahur:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurta
1 dilim peynirli borek
2-3 zeytin
2-3 parca peynir
Iftar (davetteydik)
1/2 kase corba
4 kaslk pilav ustu kuru fasulye
1 bardak ayran
1 kase salata
3 tane tulumba tatlisi
500 ml su
Yeşil ben listeye girene kadar evlenirim ayrıldığım kilo 64 tu sanırım daha burdan ayrıldığım kiloya geleceğim aslında hedef kilom da 62 ydi listeden ayrilmasaydim mezun olmuştum ama izin alıyım sonra geleyim 58 59 a çekeyim hedefi dedim sonra tayin işi taşınma veda yemekleri arkadaşlarla hergün gezmeler derken spor yok dışardan ye surekli kilo aldim ve bu 4 5 ayda oldu yani hareketsizlik çok kötü birde hareket etmedikçe insan uyuşuyor uyustukca daha çok kilo alıyor daha çok gereksiz şeyler yiyorSanırım bu hafta yeni bir bomba geliyor. Listeye ne zaman gireceksin canım?
Günaydın canımmmmsanada mutlu pazarlar
Tabiki sensinyalan mı aktınız gidiyonuz maşallah beşamal soslu makarna yenicek zaman mı şimdi salatalar hafif hafif yemekler havada uçuşurken spor yarışları yapılırken uyarmayayım mı arkadaşımı
olsun canm daha iyiGünaydın kızlar Y YesilinBuyusu az önce regl oldum canım maalesef umutlar hazirana artık:)
kesinlikle canm ama bu ara atağa geçtik kilomuz hedefimiz de aynıTulumba 3 tane olmasaymış aslında iyiymiş
Yeşil ben listeye girene kadar evlenirim ayrıldığım kilo 64 tu sanırım daha burdan ayrıldığım kiloya geleceğim aslında hedef kilom da 62 ydi listeden ayrilmasaydim mezun olmuştum ama izin alıyım sonra geleyim 58 59 a çekeyim hedefi dedim sonra tayin işi taşınma veda yemekleri arkadaşlarla hergün gezmeler derken spor yok dışardan ye surekli kilo aldim ve bu 4 5 ayda oldu yani hareketsizlik çok kötü birde hareket etmedikçe insan uyuşuyor uyustukca daha çok kilo alıyor daha çok gereksiz şeyler yiyor
Dedim takım içi birincilik mi geliyor neDünkü menum
Sahur 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir maydanoz 5 zeytin 2 hurma 2 ceviz 1 bardak süt
İftar ton balıklı salata 1 kase ezogelin çorbası 2 ceviz 2 hurma 3 kuru erik
Ara beyaz çay 1 avuç leblebi 2 yesil erik
1 saat 20 dk yürüyüş + ev temizliği ve 2 lt su
Gunaydinlar sana da mutlu pazarlar canmGunahdn kızlarMutlu pazarlar
Canm benim yaaaaSanırım bu hafta yeni bir bomba geliyor. Listeye ne zaman gireceksin canım?
Günaydın canımmmmsanada mutlu pazarlar
Tabiki sensinyalan mı aktınız gidiyonuz maşallah beşamal soslu makarna yenicek zaman mı şimdi salatalar hafif hafif yemekler havada uçuşurken spor yarışları yapılırken uyarmayayım mı arkadaşımı
Bu da demek oluyor ki daha fit bir hamiş olmaya vaktin varGünaydın kızlar Y YesilinBuyusu az önce regl oldum canım maalesef umutlar hazirana artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?