Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlım bende kendimden haber bekliyorum valla:)) Bugün tam günü ama henüz olmadı oruçtan mı şaştı acaba böyle?

Ayyy ya iftardan sonra acilde bi kan ver canım ya ne meraksızsın ben çatlıyorum burda meraktan

Tüh kötü olmuş akşam çok hızlı yememeye çalış canım bide temizlik misafir zor valla hele bide bebiş varsa hiiiii bak susuz kalır bebecik öğren çabuk ya.

Kotu olmuş canım ya bende nerdeyse kalkamıyordum son anda yetiştim bu sıcakta allah sabır versin

kahvaltı: iki dilim ekmekge sucuk,domates,y.biber ile yplmış tost ve çay

Ara: sütlü kahve(ev yapimi latte), 2parça hindistan cevizi

öğlen:bir kupa çorba(ezo gelin) ,75gr keçi peyniri

Ara: 2dilim armut, 2dilim şeftali

Akşam:40gr ton balığı,kabak ymg,yoğurt

Ara: 100grm çilekli yoğurt

3.200 grm sugeceye kadar düz 3.5 olur

tüm gün temizlik yaptm kızlar ve bu spor demiycem aksm temizlik bitince
20 dakika dans
100 tane iç bacak çember ile
10×3 set ile 3 farkli karın =90 karın
10×4 set =40 iç bacak hareketi
10×3 set=30 ters mekik

Kızlar ben unutmadan menümü yazayım

Uyanınca limonlu zeytinyağı
Kahve
Su

Kahvaltı
Önce 2 hurma 2 ceviz 2 gün kurusu
Arkasından Karabuğday salatası (içindekiler yeşil soğan maydanoz nane roka boool beyaz peynir 2 ceviz 10 zeytin haşlanmış karabuğday zeytinyağı limon tuz)

Ara
1.5 bardak süt orta boy muz biraz çilek

Akşam
Veeeee balıkkkkk eşim karım hamile diye diye yaptırdı garibimç 2 bardak şalgam suyu 3 minik turp 5 çatal salçalı makarna eşim yapmıştı canım istedi yarım sıkım çiğköfte

fitblack blonde ambition

Kızlar bu ara bende bi uğursuzluk var valla canım çilek istedi bulamadık eşim zor buldu tere istedim bulamadı su teresi diye bişey satmışlar balığı da baya bi şartları zorlaya zorlaya buldu neyse yedik çok şükür

Oh ohhhhh hangisine maşallah diyeyim bilemedim. Ama ben böyle söyleyince de seni gaza getirmemiş oluyorum neyse ben moral vereyim nasılsa black gaza getirir.

Yulaf gibi sütle falan çok enteresan bunu ilk defa duydum tadı nasıl olur acaba
bugün ilk defa yedim ben de, tadı acımsı biraz. nasıl sütle yiyorlar anlamadım
aynen
bu çok doğru, ama ben haftada bir ödül yapacağım ilerleyen dönemlerde. çünkü zaten başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım, 1 ay oldu. şimdi diyeceksiniz senin kaçamağın ne olur sanki diye ama istanbul'da bir sürü güzel vegan mekan var yiyeceğim valla haftada bir özellikle canım falafel dürüm çekiyor

menüne mi yorum yapayım suyuna mı sporuna mı çok iyisin canım haftaya cuma yandık

Son düzenleme:
Yok canım hiç damak tadima uymuyor

bugünkü menüm

sabah

domates,salatalık,kapya,maydanoz
3 yk badem peyniri
5 zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 kupa yeşil çay
3 hurma

öğle
3 kepçe mercimek çorba
4 yk havuçlu patatesli bezelye
3 yk karabuğday
2-3 yk havuç-kırmızı lahana salatası

ara
1 türk kahvesi
1 avuç kiraz
3 kayısı

akşam
4 yk yulaf
1 bardak badem sütü
2 yk pekmez

1.5 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri 50 defa.

süper bir menü canm harika olmuş balığı buldugunuza çok sevindim kahvaltıya da ayrıca bayıldım

himmm platese de başlanmış menü yine çok güzel afiyet olsn tatlm

Oh ohhhhh hangisine maşallah diyeyim bilemedim. Ama ben böyle söyleyince de seni gaza getirmemiş oluyorum neyse ben moral vereyim nasılsa black gaza getirir.
evet canm ben dedim ya zaten biz birbirimize kiyamiyoruz diye gerçi bugün kiyacak bisey de yapmadım baya sıkı tutdum bugün şu 68 netlessin die

inslh canm ya pazarı atlattm mı tamamdr evde ki tehlike kocam var ya canı her dakka bişey çeker bide zorla banada yedirmeye çalışır hep başımı o yakiyo yarını da sorunsuz atlattm mi tamam

inslh canm ya pazarı atlattm mı tamamdr evde ki tehlike kocam var ya canı her dakka bişey çeker bide zorla banada yedirmeye çalışır hep başımı o yakiyo yarını da sorunsuz atlattm mi tamam
Aynen canım ya benimkide öyle ne tatlılar alır en büyük sorunum kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…