haklısın valla benim öyle bir derdim yok neyse ki, çünkü barut gibiyim bu konudainslh canm ya pazarı atlattm mı tamamdrevde ki tehlike kocam var ya canı her dakka bişey çeker bide zorla banada yedirmeye çalışır hep başımı o yakiyo yarını da sorunsuz atlattm mi tamam
ooo çok iyi canımSelam kızlar
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 10 badem 5 zeytin domates salatalık 4 bardak su avuç içi kadar ramazan pidesi
Iftar 1 kase çorba 1 kase taze fasulye yeşillikli karabuğday salatası su an 4 bardak su
Aynen canım ya benimkide öyle ne tatlılar alır en büyük sorunum kocam
süper bir menü canm harika olmuşbalığı buldugunuza çok sevindim kahvaltıya da ayrıca bayıldım
Selam kızlar
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 10 badem 5 zeytin domates salatalık 4 bardak su avuç içi kadar ramazan pidesi
Iftar 1 kase çorba 1 kase taze fasulye yeşillikli karabuğday salatası su an 4 bardak su
blonde ambition
kızlar benim bir komşum var. 122 kilo. boy da benim kadar. hatta onunla beraber gidiyoruz diyetisyene, aynı diyetisyenimiz. kadın kocası yüzünden diyet miyet yapamıyor. gerçi o da çok iradesiz ama adam zaten kızartma harici et harici bir şey yemiyor. evde hep onları yapmak zorunda. bir de adam gelirken hep cipsler, kolalar, çerezler, pastalar falan alıp geliyor asla eli boş gelmezgeçen gördüm bir ton tiramisu almış. insanlar evlenince neden kilo alıyor anladım, benim vegan koca bulmam lazım
O kadını çok iyi anlıyorum canım kilo almamın en büyük sebebidir kocam bekarken çok zayıftım nisanlandigim an kilo almaya başladım adam tatlı hastasıblonde ambition
kızlar benim bir komşum var. 122 kilo. boy da benim kadar. hatta onunla beraber gidiyoruz diyetisyene, aynı diyetisyenimiz. kadın kocası yüzünden diyet miyet yapamıyor. gerçi o da çok iradesiz ama adam zaten kızartma harici et harici bir şey yemiyor. evde hep onları yapmak zorunda. bir de adam gelirken hep cipsler, kolalar, çerezler, pastalar falan alıp geliyor asla eli boş gelmezgeçen gördüm bir ton tiramisu almış. insanlar evlenince neden kilo alıyor anladım, benim vegan koca bulmam lazım
Oh canım ya çok şanslısınBak benim kocam anlayışlıdır o konuda nefsimi zorlama latfen dediğim için kendi yiyecekse bile benden saklayarak yer ya da hadi sen odana git felan der ama ben bazen onun zulalarını buluyorum sende heryere bakıyon diyo arkadaş ben nasıl evin her yerine bakmayayımartık onada yasak zaten göbek aldı başını gidiyo benimle yarışacak bu gidişle
bide dün bana diyo bu ne ya iyice kek kurabiye yapmayı biraktin bu aralarAynen canım ya benimkide öyle ne tatlılar alır en büyük sorunum kocam
canım 2-3 çatal makarnadan bir şey olmaz ben dün 8 kaşık yemişimAkşam mkarnadan hiç yemeseydim çok iyiydi ama aldım işte napıyım
Çok iyi gidiyosun canım bu ramazan ekside olacaksın inşallah
benim de ilk dikkatimi çeken yeri göbeği olmuştu yeşilBak benim kocam anlayışlıdır o konuda nefsimi zorlama latfen dediğim için kendi yiyecekse bile benden saklayarak yer ya da hadi sen odana git felan der ama ben bazen onun zulalarını buluyorum sende heryere bakıyon diyo arkadaş ben nasıl evin her yerine bakmayayımartık onada yasak zaten göbek aldı başını gidiyo benimle yarışacak bu gidişle
aynen işte o maalesef çok iradesiz, sen yeme odana git abla falan diyorum ama o da biraz bahane ediyor kocasını işte. ama yine de işiniz bizden çok daha zor orası kesinO kadını çok iyi anlıyorum canım kilo almamın en büyük sebebidir kocam bekarken çok zayıftım nisanlandigim an kilo almaya başladım adam tatlı hastasıkendisi benim kadar kilo almaz bellidir yani 1 yada iki kilo ama ben bıraktığım an kendimi 70 de buluyorum hemen etme eyleme diyorum yok banane ben yerim der başka bişey demez off var ya o kadın gibi 100 kiloda olurum ama irademe sahibim
seninki de çok fenaymışbide dün bana diyo bu ne ya iyice kek kurabiye yapmayı biraktin bu aralarçayın yanına pasta yap dedim çayın yanında fındık,fıstık,ceviz ye var orda hepsi illa sağlıksız şeyler istiyorsun göbeği çıktı sırf tatlı yüzünden ya bide umru değil bitek biz takiyoz ne güzel adam sallamiyo göbeğini erit sende diyorum banane eritirmiyim hic ben bu göbeği yapmak için kaç para harcadm haberin var mı bosa gitsin emeklerim diyo
Oh canım ya çok şanslısın
canım 2-3 çatal makarnadan bir şey olmaz ben dün 8 kaşık yemişimama tam buğday olursa daha iyi olur tabii
benim de ilk dikkatimi çeken yeri göbeği olmuştu yeşildikkat et bak göbek-bel yağlanması çok tehlikeli dikkat etsin. benim annem de öyle işte çünkü mecbur öyle kendisi yiyebilir lakin benim yemeğime yağ vs koyarsa çok pisleşiyorum kadının gözü geçen senelerden nasıl korktuysa her şeye tamam kızım tamam yavrum yeme sen modunda takılıyor yoksa eskiden diyet yaptığımda acından öleceksin deyip zorluyordu, annelik işte
benzeri basimda canm keske o da iradeli olup adami zorlasaymis benimki de yazn bana 7 kilo aldrdi ama biyerden sonra fitlrenliyorum kendimi ben sonrada vermek icin cabaliyorm neyseki aldigim 7 kilonun 6sini geri verdimblonde ambition
ay canm bende ondan getiriyorum cayla ama adam o kuru yemisleride lehen ile yiyorYok canım yani şükür diyeyim kendisi de kiloyu hiç sevmediği için yanımda yeme dediğimi yemez ya da eve alma dediğimi almaz aldıysa da saklar ben görmeden yer ama bu ara kendisi çok kilo aldı sigarayı da bıraktı işte ramazan girdiğinden beri geçen didi almış 6 tane litrelik bi gecede bi tanesini içmiş dedim yani napıyosun böyle gidersen 100 kilo olursun çay yapıp yanına ceviz kuru kayısı hurma felan getiriyorum ama işte insanın kendisi istemezse boşa ben uyuyunca yine yiyor
ay canm bende ondan getiriyorum cayla ama adam o kuru yemisleride lehen ile yiyorsonra da dönüp eee tatlı ne var diyo lehen ile de yese o tatli değil yani adama göre zatn gizli hiç yemez bide dışar da ye diyorum onuda dinlemiyo
Ay yazık gerçekten ya hastalık hem şişmanlık aslında bunu bilsek bur türlü insanlara anlatamıyoruz ben hamilelikte 84 kilo olmuştum kafayı yiyecektim doktorlar tv de sürekli uyarıyor dinleyen yokki benim kocada onlardan yiyende yemeyende ölüyor diyo ne diyeyim artıkaynen işte o maalesef çok iradesiz, sen yeme odana git abla falan diyorum ama o da biraz bahane ediyor kocasını işte. ama yine de işiniz bizden çok daha zor orası kesinişte o abla da evlendiğinde 70 kiloymuş, 5o kilo almış hem de 4 senede. yazık cidden
ay canm sorma ya benimkide incecik bide boyu 1.90 zatn 3-5 kilo alsada kaldiriyor şanslıerkekler hemen yakıyor kızlar ya bizim gibiler mimetabolizmaları çok hızlı. benim erkek arkadaşlarımın çoğu affedersiniz öküz gibi yer, alkol de alırlar ama incecikler
bide dün bana diyo bu ne ya iyice kek kurabiye yapmayı biraktin bu aralarçayın yanına pasta yap dedim çayın yanında fındık,fıstık,ceviz ye var orda hepsi illa sağlıksız şeyler istiyorsun göbeği çıktı sırf tatlı yüzünden ya bide umru değil bitek biz takiyoz ne güzel adam sallamiyo göbeğini erit sende diyorum banane eritirmiyim hic ben bu göbeği yapmak için kaç para harcadm haberin var mı bosa gitsin emeklerim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?