- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Bulantı ve kokulara hassasiyet çok var.
Ama iyiyiz tatlım :)
Sen nasılsın
@Saglikliyasamgunlugumm ile olmazsa bizim yanımıza gel, fasulyeden takılırsın yormayız seniBen kendime hamiş eş bulcam @Saglikliyasamgunlugumm ü bekliyorumen olmadı tek tabanca takılırım napıyım
öğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsunValla kızlar bencefitblack ile blonde ambition un eş olmasına izin vermeyin valla uçuşa geçer bunlar birbirlerini gazlaya gazlaya soluğu 50 kiloda alırlar bu gidişe
1 bardak mı34444444444444444442344444444444444
olmaz ama 1 bardaktan fazla yeme. ekmek yerine geçiyor çünkü
Olurrrrrrr bana uyar valla nasılsa listede değilim sizin ortalamanızı etkilemem süttem olurum sütten@Saglikliyasamgunlugumm ile olmazsa bizim yanımıza gel, fasulyeden takılırsın yormayız seni
canım üzülme yağsız tuzsuz zıkkım gibi bir şey zaten tadı madı kalmıyor1 bardak mı
öğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsunbana dişli rakip lazım mesela menü yazıp kaçan biriyle eşleştirirseniz kaçarım
tamam anlaştııkkkOlurrrrrrr bana uyar valla nasılsa listede değilim sizin ortalamanızı etkilemem süttem olurum sütten
canım üzülme yağsız tuzsuz zıkkım gibi bir şey zaten tadı madı kalmıyor
Valla kızlar bencefitblack ile blonde ambition un eş olmasına izin vermeyin valla uçuşa geçer bunlar birbirlerini gazlaya gazlaya soluğu 50 kiloda alırlar bu gidişe
Bırakma tabi beni hamilesin diye öyle boşlamak yok canim benim
Olur canim farketmez benim için iyide olurmagickk @Saglikliyasamgunlugumm kızlar siz eşleşin bence kilolar çok yakın
bluegreeneyes ShellShock siz de ikiniz olabilirsiniz
deadline zensim siz de yakınsınız
@Saglikliyasamgunlugumm sana iyi bir rakip bak aramızdaki en ince o haberin olsunOlur canim farketmez benim için iyide olur
aynen canm yesille biz birbirimize kiyamiyoz habire morel veriyoz eee bu sefer de gaza gelecegm bir şey kalmiyoröğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsunbana dişli rakip lazım mesela menü yazıp kaçan biriyle eşleştirirseniz kaçarım
aynen canm yesille biz birbirimize kiyamiyoz habire morel veriyoz eee bu sefer de gaza gelecegm bir şey kalmiyorfitcim biz senle göze göz dişe diş kapisalm ben seni sporda gazlarm sen de beni beni menude çok gaza ygetityosun iki gidim sebze yiyip çok yedim yazinca ben utaniyorum yemek yemege valla sen gelince istahim gitti
ay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüzYok canım şaka yapıyorum burda önemli olan gerçekten istediğin kişiyle eş olmak sana fayda edecek kişiyle ve sohbeti saran kişiyle bence harika eş olacaksınız...
Sağlıkla inşallah canım.Bizde iyiyz canım dün keseyi gördük. Haftaya da kalp atışı için gidicez. Bende de baş dönmesi halsizlik uykuya düşkünlük var canım. Asya da bulantıdan 3 ay hiçbişey yiyememiştim bunda da böyle gidiyor bakalım. Sen dinledin mi kalbini. Nasıl besleniyosun ben burayı bırakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?