• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

86A8229E-15CA-4533-9145-CBF57345409B.jpeg

blonde ambition blonde ambition sen tartıldın mı canım ben de seni çok merak ediyordum 7 li rakamlardan kurtulduğunu biliyorum da tam rakamı göremedim bana bir rahatlama geldi böyle istenmeyen rakamlardan uzaklaşınca 63e dönmek istemiyorum bir daha hiç:)
evt canm çok rahatladm bende ya anlatamam psikolojik olarak sartladm kendimi sanki 70i ustumden atsam alti takir takir gidecek gibi 70 önümde duvar gibiydi sanki sonun da astm çok şükür stres ustumden kalkti artk stres yapmadan mutlu mutlu devam ederm ondan daha kolay olucak canm tuvalete cikamdm diye bekliyordum şükür hallaldu ve tartldm şimdi 69.5 canm ;)

Kızlar menümü yazamadım dün akşam gezmeye çıktık dışarı
Sahur yulaflı omlet peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık çay 5 bardak su
Akşam 1 kase çorba az kabak yemeği az mantar 1 kase yoğurt biraz kavurma 1 hurma 1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Çok sağlıklı bir menü olmuş. Ben sahura kalkamıyorum. Aslında kalkıp böyle hem hafif hem de doyurucu şeyler yesem iyi olacak

evt canm çok rahatladm bende ya anlatamam psikolojik olarak sartladm kendimi sanki 70i ustumden atsam alti takir takir gidecek gibi 70 önümde duvar gibiydi sanki sonun da astm çok şükür stres ustumden kalkti artk stres yapmadan mutlu mutlu devam ederm ondan daha kolay olucak canm tuvalete cikamdm diye bekliyordum şükür hallaldu ve tartldm şimdi 69.5 canm :KK66:
Darısı benim de başıma. En az 2 haftam var ama olsun. Ben de 6lı rakamları bu efa kesin görmek istiyorum

He birde bundan sonra hastalığıma bile nasılsın diye sormayanın ne menüsüne ne kilosuna ne hastalığına hiçbişeyine yorum yazmıycam hadi menülere yorum yapılmıyor buna rağmen ben herkesin menüsünü takip ediyorum ama artık bende kim bana yazarsa ancak ona yazıcam. İnsan bi nasılsın demeli yani...
İnsallah iyisindir:KK66: Ben başından takip edemedim ama hastalığın umarım ciddi bir şey değildir

[/QUOTE]

veeeeeee beklenen büyük an:KK70:
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm:KK70:
sıkı durun açıkliyorum :KK70:

Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5:KK71:
Fark: 1kilo:KK73::KK73::KK73:
haftaya hedef: 68.7
:sampiyon:sonunda 70e elveda arkadaşlar:halay:
tutmayn beni oyniycam
:KK73::KK73::KK73:
tebrikler canım darısı bana akşam yazacağım eve gidince :halay:

Dun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.

Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki:KK48:

Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata

Ara
1 kase erik

Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım:KK28:
Bence çok iyi yapmışsın mi bu güzel sonucu görmüşsün ödemleri de attın artık yağları atma zamani;)
Bisküvi ve karpuz beraber olmasaymıs çok harika bir menüymus;)
deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes

gecen haftaki kilom:60
bu hafta: 60
%değisim 0 :KK43:

diyete devam spora selam diyerekten en azından gunu yürüyüşlen kapatmaya çalışacağım, naşka çaresi yok :KK43:
Aslında menüleri iyi ama sanırım takıldın bu kiloda aynen devam et ama yanına hareket ekle mümkün olduğunca yürü ki bu sınırı kolay as;)

Y YesilinBuyusu baya jamilehamile 3 hastane gezip soğuk soğuk şeyler tuketmissin ya dikkat et hamilesin dire cin daha düşük zaten o kadar soğuk şey olmasaymış iyiymiş birde kesin hem şekerin hemde aç olduğun için tansiyonun düştü de öyle oldu zaten bi kere düşünce toparlamak zor oluyor çok geçmiş olsun valla bende hamilelikte ilgili bişey sandım allaha şükür iyiymiş o;)

Dun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.

Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki:KK48:

Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata

Ara
1 kase erik

Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım:KK28:
sonuç harika :KK58: ama ben birinci olmam ki gene yaaaa :mad: beni ikiye katladn şimdi sennn:KK70: neyse gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu:nazar: belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn :KK66: ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn:sampiyon:

sonuç harika :KK58: ama ben birinci olmam ki gene yaaaa :mad: beni ikiye katladn şimdi sennn:bicak: yanlz gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu:nazar: belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn :KK66: ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn:sampiyon:
Ama daha listede değil ki o yüzden olamayabilir :-)

tebrikler canım darısı bana akşam yazacağım eve gidince :halay:

Bence çok iyi yapmışsın mi bu güzel sonucu görmüşsün ödemleri de attın artık yağları atma zamani:KK66:

Bisküvi ve karpuz beraber olmasaymıs çok harika bir menüymus:KK66:

Aslında menüleri iyi ama sanırım takıldın bu kiloda aynen devam et ama yanına hareket ekle mümkün olduğunca yürü ki bu sınırı kolay as:KK66:[/QUOTE]
Aynen artık mücadelem yağlarla. Göbek olduğu gibi duruyor. Önce onu eritmek lazım.

sonuç harika :KK58: ama ben birinci olmam ki gene yaaaa :mad: beni ikiye katladn şimdi sennn:bicak: yanlz gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu:nazar: belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn :KK66: ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn:sampiyon:
Malesef daha listede değilim. Keşke olsaydım da takımımız birinci olsaydı

Kızlar ayrı ayrı yazamıyorum kötüyüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Bebişin keseyi gördük sıkıntı yok şükür ama ben hastaneye aç gitmiştim. Hem asyanın hem benim kontrolüm vardı uzun sürdü. Sonra benim tansiyon felan düştü şekerim düştü oruç tutmuş gibi oldum çünkü 16 saat aç kalmış oldum bu birinci hatam neyse yemek yedim ramazan olduğu için ancak iskender buldum yedim ağır geldi ve yer yemez kalktım bu ikinci hatam sonra bayaaaa bi yürüdüm fena rüzgar vardı rüzgar çok kötü çarptı bu üçüncü hatam başka hastaneye doktorun istediği kan tahlillerini vermeye gittim öğle arasına denk geldi orda beklerken içim yandı 1 litre buz gibi su içtim bu dördüncü hatam tahlilleri de veremedim ordan sağlık ocağına gebelik aydı açtırmaya gittim sonra eve derken saat oldu 2.30. Eve baygın geldim. 1 saat uyuyabilsem biraz toparlardım ama asya uyumadı yani yalvardım çocuğa ne anlıycaksa sanki. Tabii ben toparlayamadım bi türlü kendimi 3 tane buz gibi maden suyu içtim etti beşinci hata. Üzerine dondurma yedim altıncı hata. Kendimi toparlıyamıyorum bi türlü böyle başım dönüyo ellerim titriyo bi yandan içim yanıyo artık elime ne geçtiyse yedim hataların sayısını bilemiycem yani. Birde baş ağırısı tuttu offf kombo. Eşim geldi şu saate kadar baygın yatmışım. Ancak şimdi de boğazlarım ağrıyo o kadar soğuk şeyi içersem olacağı bu. hala ayağa kalkınca başım dönüyo halsizim bıraksanız günlerce uyuycam ankaraya gitmeyi iple çekiyorum yani nerdeyse sınavı felan bırakıp gidicem o denli kötüyüm. Yarına düzelemezsem diye yazdım izne ayırın. Zaten kilo fazla çıkıyo ki bugünden sonra artık hepten uçar. Gruptan gitmiycem ve kendimi toparlıycam tabiki. Sadece listeden çıkayım ki sizlerin emeklerine haksızlık olmasın. Çok öptüm sizleri seviyorum...
çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat etmen lazım tam riskli aylar biliyorsun uzun süreli ayakta kalma sakın inşallah çok hasta olmadan atlatırsın

hahaha :KK70: ay bende bilmiyorm ilginç şekilde tam ezan saati uyanmisim:KK64: bide uykum kaçtı bi bakiyim napiyonuz dedim:KK48: 69unda etkisi olabilir evt heyecan yapti:-)
tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin darısı bana tabi 50li rakamları görmek için

Darısı benim de başıma. En az 2 haftam var ama olsun. Ben de 6lı rakamları bu efa kesin görmek istiyorum
evt canm çok şükür ben kurtuldm hadi sende kurtul 6li rakamlara gel de beraber 5li rakamlara doğru yola çıkalım:eğlence:

Back