yok canım yok,nerdee daha bu sabah baktım aç karna, cillop gibi sabitimyine hafif ve lezzetli bir menübu hafta gene sende güzel düşüş olcak kesin
kilo vermede miay canm senin menüler ortada yanisen yarın beni geçersin
kız dur susfitblack canım ya bisey diycem hala ölçü bildirimi veriliyor ya benim ölçüler de değişiklik olmuş napiyim yeni ölçüleri vereyim mi bende sabah yeni ölçü ve kilom ile katılsam nasl olur dersin sana zor olurmu degistirmek acaba bir kaç bölgem de direk fark var da
di mi ya, o sene ne iyi kilo vermiştik aman iyi almadık bari buna da şükürCanm bı sıkıntı yok de mi?
Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek
Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılanben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim
Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyormenü çok güzel seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası
Menü süper birde spor oldumu tamamdırbugünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında)
sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz
öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
ara (yapacağım)
1.5 litre su
Ayy gerçekten tam da onu yazcaktım bende hem ananas hem suyu diyekızlar şu ara ogunun birini yanlış yazmışım anans kısmıananas değil hindistan cevizi ve suyu olucak çok komigm
aynen canım bir o eksik, ondan diyorum ya fatoşla beni birleştirseniz kimse tutamazMenü süper birde spor oldumu tamamdır
ay ben bir kilo üzeri vermiyeli aylar oldu normalde 700grma göbek atyrmCanm bı sıkıntı yok de mi?
Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek
Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılanben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim
Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyormenü çok güzel seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası
ben ikisini kendimde birlestirmeye karar verdim deaynen canım bir o eksik, ondan diyorum ya fatoşla beni birleştirseniz kimse tutamazgerçi bu ara onun da menüler süper
iyi ozman yeni ölçüleri degistirmeyeyim yani kâr kalsınblonde ambition sonuçta en ince olan değil en çok cm olarak fark yaratan kişileri belirleyeceğiz.
bu arada diğer ölçü günü 8 haziran cuma günü. şimdiden yazayım, 2-3 gün öncesinden tekrar hatırlatmaya başlarım ama bu sefer ki gibi kimsenin peşinden koşmayacağım. 2 gün içinde yazmayanı direkt eleyeceğim kızlar haberiniz olsun. en başta sizin istemeniz gerekiyor çünkü bunu, zaten kural değil bu. ( tabii ki hastalıklar, acil işler vs durumları demiyorum. haber verirseniz sorun olmaz) Y YesilinBuyusu blonde ambition magickk deadline @Saglikliyasamgunlugumm bluegreeneyes ShellShock bu kadarız kızlar,ben dahil 8 kişiyiz.
yeni ölçüleri yazınca tek tek ben hesaplayıp toplam kaç cm incelmişsiniz onu yazacağım burayasonra da ilk 3'ü seçeceğiz
Canm ben 2-3 hafta öncesinde 62 leri görmüştümdi mi ya, o sene ne iyi kilo vermiştik aman iyi almadık bari buna da şükür
bence de kapışalım ramazan sonrası ben salona da yazılmış olurum hodri meydan yani
kilonu yazdım, bana göre çok iyi valla
Metabolizma hızına bağlı olabiliyor ama pek tartıya bakmamak lazım bak sen ne güzel sikilasiyorsunay ben bir kilo üzeri vermiyeli aylar oldu normalde 700grma göbek atyrmkeşke öyle bir şey olsa yaaaa....
Tamamdır gayet güzel sonuç listeye eklerizBu arasdeadline bluegreeneyes iftara yakın tartıldım 68 kiloyum
Geçen hafta 68.7 fark : - 700 gramm
arabugünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında)
sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz
öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu
ara (yapacağım)
1.5 litre su
dur dur o da olur, ama benim de haftalık hedefim 750 gr zaten, ayda 3 kilo misay ben bir kilo üzeri vermiyeli aylar oldu normalde 700grma göbek atyrmkeşke öyle bir şey olsa yaaaa....
işte ben de deniycem pazartesinden itibaren bakalım nasıl olacakben ikisini kendimde birlestirmeye karar verdim deonu deniyorum bu hafta
aynen yaz tabii ki, ama liste stabil kalsıniyi ozman yeni ölçüleri degistirmeyeyim yani kâr kalsınkızlara sporda motive olsun diye yarn bir haftalk farkimi belirtirim sadece ozaman canm
Bu arasdeadline bluegreeneyes iftara yakın tartıldım 68 kiloyum
Geçen hafta 68.7 fark : - 700 gramm
olsun ödemdir onlar ramazan sonrası buluşalım, unutmam dürtüp dururum bakCanm ben 2-3 hafta öncesinde 62 leri görmüştümhatta izne ayrılırken 59.7 yedim şimdi akilsizligimin cezasını çekiyorum ama yine göreceğim ramazan sonrası sıkı bir kapışma yapalım
Metabolizma hızına bağlı olabiliyor ama pek tartıya bakmamak lazım bak sen ne güzel sikilasiyorsundarısı bize inşallah
Tamamdır gayet güzel sonuç listeye ekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?