• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yine hafif ve lezzetli bir menü:kk77: bu hafta gene sende güzel düşüş olcak kesin:super:
yok canım yok,nerdee daha bu sabah baktım aç karna, cillop gibi sabitim :D
menüler güzel zaten paçamı bir onlar kurtarıyor ama gece oturmalarım, hatta yemelerim :oops: üstüne spor yapmamam kilo vermeme sebep oldu. bu hafta böyle oldu ama pazartesinden itibaren zorunlu düzene gireceğim :kızgın:

fitblack fitblack canım ya bisey diycem hala ölçü bildirimi veriliyor ya benim ölçüler de değişiklik olmuş:-) napiyim yeni ölçüleri vereyim mi bende sabah :KK70: yeni ölçü ve kilom ile katılsam nasl olur dersin:KK70: sana zor olurmu degistirmek acaba bir kaç bölgem de direk fark var da
kız dur sus :D
verme hiç, şimdi verirsen 1 haftalık emeğin ne olacak. benim gibi spor yapmayıp yatanlar düşünsün :D 1. lik fırsatını niye elinden kaçırıyorsun :sus: ilk 3'ü belirleyeceğim unutma :sampiyon:

blonde ambition blonde ambition sonuçta en ince olan değil en çok cm olarak fark yaratan kişileri belirleyeceğiz.
bu arada diğer ölçü günü 8 haziran cuma günü. şimdiden yazayım, 2-3 gün öncesinden tekrar hatırlatmaya başlarım ama bu sefer ki gibi kimsenin peşinden koşmayacağım. 2 gün içinde yazmayanı direkt eleyeceğim kızlar haberiniz olsun. en başta sizin istemeniz gerekiyor çünkü bunu, zaten kural değil bu. ( tabii ki hastalıklar, acil işler vs durumları demiyorum. haber verirseniz sorun olmaz:KK39:) Y YesilinBuyusu blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline @Saglikliyasamgunlugumm bluegreeneyes bluegreeneyes ShellShock ShellShock bu kadarız kızlar,ben dahil 8 kişiyiz.
yeni ölçüleri yazınca tek tek ben hesaplayıp toplam kaç cm incelmişsiniz onu yazacağım buraya :KK200: sonra da ilk 3'ü seçeceğiz:KK28:

Canm bı sıkıntı yok de mi?

Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5:oha: yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek :olamaz:

Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılan En Büyük TÜRKİYE ben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim :işsiz:

Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyor :KK48: menü çok güzel :KK54: seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası :KK66:
di mi ya, o sene ne iyi kilo vermiştik aman iyi almadık bari buna da şükür :D
bence de kapışalım ramazan sonrası ben salona da yazılmış olurum hodri meydan yani :KK59:
kilonu yazdım, bana göre çok iyi valla :KK48:

bugünkü menüm

kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında :kk77:)

sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz

öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi

akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara (yapacağım)

1.5 litre su
Menü süper birde spor oldumu tamamdır :KK66:

kızlar şu ara ogunun birini yanlış yazmışım anans kısmı:KK70: ananas değil hindistan cevizi ve suyu olucak :-) çok komigm
Ayy gerçekten tam da onu yazcaktım bende hem ananas hem suyu diye :-) benden önce black sormuş

Canm bı sıkıntı yok de mi?

Kuzum bu gün tutmuyordum ama bişey yememiştim eve gelince tartildim durum vasat 64.5:oha: yarın da tutamayacagim o yüzden sabah tartilirim eşim de nöbetçi o yüzden sahura da kalkmam sabah daha sağlıklı bir sonuç alırım biraz ödem atıcı çay vs içerim yatana dek :olamaz:

Menü süper canm bu hafta bayrağı sen sallayacaksin anlaşılan En Büyük TÜRKİYE ben de Paşamj uyuyayım da azck kicimi hareket ettireyim :işsiz:

Black senin menüleri görünce canm mantar cekiyor :KK48: menü çok güzel :KK54: seninle bı ara kapisiyorduk 1kg üzeri veriyorduk yine mi kapışsak ama ramazan sonrası :KK66:
ay ben bir kilo üzeri vermiyeli aylar oldu normalde 700grma göbek atyrm :KK70: keşke öyle bir şey olsa yaaaa....

blonde ambition blonde ambition sonuçta en ince olan değil en çok cm olarak fark yaratan kişileri belirleyeceğiz.
bu arada diğer ölçü günü 8 haziran cuma günü. şimdiden yazayım, 2-3 gün öncesinden tekrar hatırlatmaya başlarım ama bu sefer ki gibi kimsenin peşinden koşmayacağım. 2 gün içinde yazmayanı direkt eleyeceğim kızlar haberiniz olsun. en başta sizin istemeniz gerekiyor çünkü bunu, zaten kural değil bu. ( tabii ki hastalıklar, acil işler vs durumları demiyorum. haber verirseniz sorun olmaz:KK39:) Y YesilinBuyusu blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline @Saglikliyasamgunlugumm bluegreeneyes bluegreeneyes ShellShock ShellShock bu kadarız kızlar,ben dahil 8 kişiyiz.
yeni ölçüleri yazınca tek tek ben hesaplayıp toplam kaç cm incelmişsiniz onu yazacağım buraya :KK200: sonra da ilk 3'ü seçeceğiz:KK28:
iyi ozman yeni ölçüleri degistirmeyeyim yani kâr kalsın:-) kızlara sporda motive olsun diye yarn bir haftalk farkimi belirtirim sadece ozaman canm :KK66:

AYY kızlar yazipnkacanlar arasında bende varım malesef çok afedersiniz telefonu elime almıyorum desem yeridir gele ramazanda iyice sersem tavuk oldum duygusallastim her naneye gözüm doluyor oturup aglayasim geliyor saçma salak hallerdeyim neyse bakalım nasıl olucam bundan sonra

Sahurda iki yumurtalı yulaf krep domates zeytin peynir yedim
Iftarda mercimek çorbası tavuk pilav salata 5 tane yaprak sarma
Şimdi kahvemi içiyorum kendime gelmek için
Saat 11 gibi 45 dk yürüdüm sahilde sonra eve gelip sarma tatlı yaptım
15 dk kadar eliptigime bindim sonra ovlumla sahile.inip yarim saat daha yürüdüm hareketli olmak acısından yani yoksa çok halsizdim
Kendimi iyi hissedersem yine yapicam spor

di mi ya, o sene ne iyi kilo vermiştik aman iyi almadık bari buna da şükür :KK70:
bence de kapışalım ramazan sonrası ben salona da yazılmış olurum hodri meydan yani :KK59:
kilonu yazdım, bana göre çok iyi valla :KK48:
Canm ben 2-3 hafta öncesinde 62 leri görmüştüm :olamaz: hatta izne ayrılırken 59.7 yedim :cry: şimdi akilsizligimin cezasını çekiyorum :sinirli: ama yine göreceğim ramazan sonrası sıkı bir kapışma yapalım ;)
ay ben bir kilo üzeri vermiyeli aylar oldu normalde 700grma göbek atyrm :KK70: keşke öyle bir şey olsa yaaaa....
Metabolizma hızına bağlı olabiliyor ama pek tartıya bakmamak lazım bak sen ne güzel sikilasiyorsun :KK54: darısı bize inşallah :eek:
Bu aras deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes iftara yakın tartıldım 68 kiloyum
Geçen hafta 68.7 fark : - 700 gramm
Tamamdır gayet güzel sonuç listeye ekleriz :nazar::nazar:

bugünkü menüm

kahvaltı öncesi
1 kocaman bardak badem sütü, 2 hurma, 1 gün kurusu ( şu tarifini yazdığım kakaolu süt aslında :kk77:)

sabah
4 yk avokado ezmesi (2 küçük avokado kadar yani)
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya,maydanoz

öğle
10 çiğ fıstık
1 fincan türk kahvesi

akşam
1 kase mercimek çorba
10 yk soya soslu istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
1 maden suyu

ara (yapacağım)

1.5 litre su
ara
10 çiğ kaju
2 çiğ fıstık
1 kivi

gece boyunca da su, yeşil çay ve rezene içerim birer kupa. günü kapatım kızlar daha da tartıya kadar tek lokma yok, sabahlasam bile :sinirli:

Bu günkü menü
Sahur 4-5 kaşık kadar patatesli omlet, 1 dilim peynir, 4 zeytin ,1 kayısı, domates salatalık
Aksam 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 tane fırında baharatlı kabak, 1 dilim ekmek

Biraz önce ananasli yeşil çay
21:25 de 6 tane kiraz yedim
2 litre su (olmuştur herhalde içtiğim )

Son düzenleme:
dur dur o da olur, ama benim de haftalık hedefim 750 gr zaten, ayda 3 kilo mis :super:
ben ikisini kendimde birlestirmeye karar verdim de:confused: onu deniyorum bu hafta:KK70:
işte ben de deniycem pazartesinden itibaren bakalım nasıl olacak :KK53: hadi fatoş kim tutar bizi :skandal:

iyi ozman yeni ölçüleri degistirmeyeyim yani kâr kalsın:-) kızlara sporda motive olsun diye yarn bir haftalk farkimi belirtirim sadece ozaman canm :KK66:
aynen yaz tabii ki, ama liste stabil kalsın :KK39:
Bu aras deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes iftara yakın tartıldım 68 kiloyum
Geçen hafta 68.7 fark : - 700 gramm
:oha: canım çok iyi vermişsin bu hafta biliyorsun di mi inşallah :oha:
Canm ben 2-3 hafta öncesinde 62 leri görmüştüm :olamaz: hatta izne ayrılırken 59.7 yedim :cry: şimdi akilsizligimin cezasını çekiyorum :sinirli: ama yine göreceğim ramazan sonrası sıkı bir kapışma yapalım :KK66:

Metabolizma hızına bağlı olabiliyor ama pek tartıya bakmamak lazım bak sen ne güzel sikilasiyorsun :KK54: darısı bize inşallah :eek:

Tamamdır gayet güzel sonuç listeye ekleriz :nazar::nazar:
olsun ödemdir onlar ramazan sonrası buluşalım, unutmam dürtüp dururum bak :deli:

Back