Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen yaz tabii ki, ama liste stabil kalsın

canım çok iyi vermişsin bu hafta biliyorsun di mi inşallah

olsun ödemdir onlar ramazan sonrası buluşalım, unutmam dürtüp dururum bak
Dürt yavrum dürt valla birinin beni durtmesine ihtiyacım var
Ben de seni durterim

aynen yaz tabii ki, ama liste stabil kalsın

canım çok iyi vermişsin bu hafta biliyorsun di mi inşallah

olsun ödemdir onlar ramazan sonrası buluşalım, unutmam dürtüp dururum bak
Sağol.tatlim devamı gelir inşaallah birde iftardan sonra spor yapabilsem harika olacak halsiz oluyorum henüz alışamadım galiba

blonde ambition bende uzun zaman sonra 70 in altına düşmenin haklı gururundayim çok mutluyum geçen hafta 71.9 gelmiştim biliyorsun yani en az giden 1.9 şimdilik bu kadar söyleyeyimarın en son kilomu yazacağım böyle halaya falan durasım var kıpır kıpırim anlatamam

aayyy oyniycaz yarn ozamn bol bol sonunda 70den kurtulduk kaptanm oh oh yandan yandan

bende sevincten bugun spor olarak öğlen 30dakika dans yapmıştım şu durumda belli oldu yarinki sporumuzda dans kutlamak lazm yani dimi kaptanm

Bu aras deadline bluegreeneyes iftara yakın tartıldım 68 kiloyum
Geçen hafta 68.7 fark : - 700 gramm
Seni listeye ekliyorum canım birazdan
aayyy oyniycaz yarn ozamn bol bol sonunda 70den kurtulduk kaptanm oh oh yandan yandan
Halay cekelim
1 haftada mı bu kadar yani bir haftada 2 kilodan fazla gitti ozman
aslında perşembe tartildigimda 70.7 ydim geçen hafta ama cuma regl oldum tuvalete cikamadim ve tartıda 71.9 çıktım yani aslında orası kesin ödem ben 70.7 den baz alırsam en fazla 1 kilo gitmiştir çok çok güzel bir rakam 71.9 dan yazınca şok oluyor tabi insan not eklemeliyim

Ya bugün doktora gidecekti sanırım ne oldu bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır gelmemis hic
beni yarn hamilelik iznine ayirin yazdı ama açıklama yapmadi bidaha cvp da yazmadı

tabi bir an şok oldum ama 1 kilo da harika zaten superrn inslh benimde yarın sabaha kadr giden net 1 kilo olur

***1. TAKIM 569. ETAP***DOKUZUNCU

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5//% )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7//%)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5//%)
Zensim(68.7/67/0.7/% )
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9//%)

1. takım ortalaması :%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…