artık daha az yapmaya çalışacağım en azından en fazla 2 gün üst üste yiyeyim bariCanım yapacak bişey yok Bende öyle üst üste yiyiyorum bazen çocuklar yemiyo surunuyo ben yemesem sebze iyi olurmuş bende sebze yiyemedim bugün
hahah yerim seniOlmazmi canım ben tatlıda yesem tuzluda yesem canım hep tatlı istiyor
çok güzelMerhaba arkadaşlar
Saba sade kahve iki bardak su
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin peynir tam buğday ekmegi
Ara yok
Öğle balık ızgara salata
Ara sade kahve
Akşam tavuk haşlama salata
Bol su içtim evi temizledim spor yerine bol proteinli bir gün olmuş
yarın kesin artı çıkacağım menüsü
uyanınca
1 fincan türk kahvesi
1 hurma
sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 muz
1 maden suyu
ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu
akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata
ara
1 kivi
2 litre su
Yazık sana+ 1 fincan türk kahvesi
2 kupa yeşil çay
1 kupa rezene
ödemi atayım diye ne yapacapımı şaşırdım
çok tuzlu yedim neyse yarından itibaren ananas kabuğu çayları, maydanozlar falan ancak paklar beniYazık sana
canm nasl artı cikacaksn anlamadmyarın kesin artı çıkacağım menüsü
uyanınca
1 fincan türk kahvesi
1 hurma
sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 muz
1 maden suyu
ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu
akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata
ara
1 kivi
2 litre su
bu liste harika olmuş canmHanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;
1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :') )
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)
deadline
caroline84
bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
chihiro79
sevilay80
magickk
blonde ambition
N nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
ShellShock
süper gidiyorsun canmKızlar bende yazayım menümü
Uyanınca su içmeyi unuttum
Kahve
Kahvaltı
Pastırmalı yumurta peyaz peynir 6 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 5 minik gün kurusu
Akşam
Bulgur pilavı yoğurt bezelye yemeği (havuçlarından 1 2 dilim yedim sadece) bir lokma da muz (asyaya yedirirken canım isttedi 1 lokma kopardım)
canm nasl artı cikacaksn anlamadmbence bu grupta en az yiyenlerden biri sensin bide çok diyorsun
bence de baklagil sisiriyor ama burda çoğu kişi ben dahil baklagili pisirince bir tabak yiyoruzben de akşam yemeği 10 kaşık fazla oldu diye düşünmüştüm baklagiller cidden kilo aldırıyor çünküdiğer konuda da haklısın canım fazla oldu meyve di mi
canm neye gore +800 noalde sabah ile akşam arası en az 1 kilo fark oluyor zaten sende 800 çıkmışsa kilo vermişsindr
canım ciddi misin, valla morallendim şu anama az önce baktım +800 çıktım, tabii karnım falan tok ama yarın en fazla sabit çıkarım. spor yapamadığım için böyle oldu o zaman beslenmeden değil
ca tuzun kilo ile net baglantisi şu vucuttaki yağları tutmaya bağlamaya yarayan şey tuz, tuz yağların çözülmesini zorlaştırıyor o yüzden tuzu ne kadar kisarsan yağlarda okadar daha kolay çözülecek direnmeyecekY YesilinBuyusu canım tuz niye kilo yapıyor peki, bir bu kadar daha verirdim dedin onun için soruyorum. benim bildiğim sadece ödem yapması ve sağlık açısından zararlı
10 kaşık neredeyse 2 tabak yapıyorbence de baklagil sisiriyor ama burda çoğu kişi ben dahil baklagili pisirince bir tabak yiyoruzbir tek sen kaşık hesabi yiyorsu canm 10 kaşık asla şişirmez
ay inşallah fatoşcanm neye gore +800 noalde sabah ile akşam arası en az 1 kilo fark oluyor zaten sende 800 çıkmışsa kilo vermişsindr
offfca tuzun kilo ile net baglantisi şu vucuttaki yağları tutmaya bağlamaya yarayan şey tuz, tuz yağların çözülmesini zorlaştırıyor o yüzden tuzu ne kadar kisarsan yağlarda okadar daha kolay çözülecek direnmeyecekgel gör ki ben de kısamıyorum
süper canmKızlar merhaba
Kahvaltım klasik karatay 2 ceviz avuç içi kadar peynir 7 zeytin
Ara keten tohumlu yoğurt 5 badem yeşil çay
Akşam kelle paça çorbası hasta olacak gibi olunca hemen içiyorum bol yeşillik bir çiğköfte
2.5 lt su su anda bitti
nasl yani bir tabak 5 kaşık mı ?10 kaşık neredeyse 2 tabak yapıyorsenin için bir dahakine bakacağım tek tabağa 10 kaşık oluyor mu
ay inşallah fatoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?