• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm yesilin dediği gibi normalde bizim tabaklar 30kasik filan:KK70::KK70: senin en az yedigin tescillenir ama süper fikir bunu yaparsak mecbur azaltiriz vuraya 25 kasik:oops: 30 kaşık yazmaya utanırız sonuçta:KK70:
tamam kızlar hadi bakalım herkes kaşıkla yazsın bundan sonra :D
ben de diyetisyenime kaşık miktarını arttırayım 5 kaşık nedir ya, yok öleyim :D

Hanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım :KK200:
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :') )
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)

:duduk:

deadline deadline
@caroline84
@bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
chihiro79 chihiro79
@sevilay80
@magickk
@Mirafatos
@nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
ShellShock ShellShock
Bende mezura yok ama metreyle olur mu ya o_O

Cnım bu konuda bende kesinlikle fatoşa katılıyorum hatta bende sormuştum hatırlarsan özellikle mi tercih ediyorsun diye diyet ürünlerin bir faydası olduğunu sanmıyorum ki bir çok doktor ve diyetisyende aynı şeyi söylüyor farklı ara öğünler bulsan olmaz mı? ShellShock ShellShock :KK200:
Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorum

canm kola gerçekten olmamış bugunluk iissin onu ama ben genel yaptgn biseye deginicem Ara öğün olarak mısır gevregi 2.ara öğün eti form iki ara öğün de de karbonhodrat aliyorsun bence bunun yerine ara ogunlerini meyve ile gecirmen daha saglikli ve daha iyi sonuc verdirir yani 1 adet meyve yanında süt yada 8çilek yanında yogurt gibi yada kuruyisde saglikli bir seçim :KK66:
Cok haklisiniz sanirim bu yuzden de 66 ya takildigimi dusunuyorum birde bu ara sporu bosladim regl donemine girecegim icin buhran basiyor birsey gelmiyor icinden :(

Sabah

İlik limonlu su

Maydanoz suyu

1 adet yumurtayla peynirli omlet

3-4 dilim salatalik

3-4 dilim domates

2,5 kepek ekmek

Sekersiz cay

Tel peynir

Ara yapamadim

Öğlen

Yarim porsiyon kuru fasulye

2 adet icli kofte (annanemi ziyaret ettim kirmamak icin yedim)

Ara

2 adet eti form

Aksam

misir gevregi sut

İki uc kasik salata

Ara

Muz

Egzersiz yapmadim

Su

1 litre
deadline deadline

canim ben bu seferki diyetimde sadec tempolu yuruyordum gunluk bir saat. dun hem az yurudum hem de cis vardi diye evde spor yapayim dedim. pilates toplarimin tipalari kayip. en masrafsizi leslie)). ben begeniyorum. 30 dk da 2 mile yurumek cok iyi)) 3.4 km yapiyor
Hahah tipki benim leslieye baslama hikayem gibi aynen plates topumun tipasi kayip diye basladim su tipalari su toplarindaki gibi hemen yaninda yapisik olsa ya :)

deadline deadline 09.05.2018 menum

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
2 parmak borek (evde ekmek kalmamisti. Pasta mi yeseydim yani :)
1 fincan surlu sekerli kahve
3 zeytin
2-3 catal peynir

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 kase bezelye yemegi
1/2 kase sote sebze (patates de vardi)
Ayran

Ara:
3-4 biskuvi
Sekersiz sutsuz kahve

Aksam:
2 kase sebzeli acili mantar corbasi

Ara mara yok artik. Sabahki boregin diyetini odedim :KK66:
Ah o sabahki borekler ben de gecen hafta baya ceza vermistim kendime :)

Günaydın arkadaşlar yarın büyük gün bugün sıkı tutalım eksiyi görelim insaAllah
Bugün spor yok kaslari dinlendirme günüymüş spor yaptığım videodaki hanim hocamız öyle dedi bende o zamanımı evi temizlemekle gecirmeyi planlıyorum umarım yarın hepimiz eksi goruruz
Spor olarak ne yapiyorsunuz ?

canm bende sebzeleri doyana kadar yiyorum ama akşam o bulguru yiyiynce tıkadı ondan semizotunu okadar yiyebildm.son gün bulgur yemem kötü oldu :KK43: inslb sabah fazla etkilemez

Bulgur sana yaramıyordu canım evet inşallah tartıya yansımaz ama bulgursuz bi hayat da düşünemiyorum ya ben bulgurla yapılan herşeyin hastasıyım zor yani vazgeçmek Allah kolaylık versin canım

canm yesilin dediği gibi normalde bizim tabaklar 30kasik filan:KK70::KK70: senin en az yedigin tescillenir ama süper fikir bunu yaparsak mecbur azaltiriz vuraya 25 kasik:oops: 30 kaşık yazmaya utanırız sonuçta:KK70:

Ay ben 40 kaşık yazsamda azaltamam sanırım :KK70: ama yazalım 1 hafta fitblack fitblack açık ara sen kazanırsın bende sonuncuyum o kesin :KK70:

iyi geceler canm aman dikkatet tansiyon düşmüş olabilir az yiyorsun ya ben de çok oluyordu ilk aylar hep tansiyon düştü hep serum yedim :KK43: aman dikkat et canm iyigeceler

Tansiyon düşmesi gibi değildi ama ilginçti ya hayatımda ilk defa yaşadım birden küt diye sızdım resmen ayyy bunda da halsizlik baş dönmesi felen olacak saırım neyse iyi düşüniyim iyi olsun 1 günlük bişeydir inşallah:KK66:

Haklisiniz o yuzden diyet takibimde hep karbonhidrati asmis goruyorum ve nedense 66 da takilip kaldim. Acaba diyetisyen kontrolunde mi yapsam diyorum yarinn gitmeyi dusunuyorum

Canım en azından diyet ürünleri bir hafta tüketmemeye çalış bugün yine yemişsin. 1 hafta başka şeylerle doldur onların yerini ben daha iyi geleceğini düşünüyorum sana :KK66:

deadline deadline 10.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 parmak borek
1/2 yumurta
1 fincan sekerli sutlu kahve
3 zeytin

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
500 ml su

Ogle (kutlama yemegindeydik)
1/2 kase Ankara tava
1 kase yogurtlu brokoli
1 tane kemalpasa tatlisi

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
500 ml su

Aksam:
1 kase bezelye yemegi
500 ml su

Ara felan yok Chihiro, bu saatten sonra daha da yeme

Spor olarak ne yapiyorsunuz ?
Sabahalri 30 dk eliptik 8 dk karin
Akşamları önce bölgesel spor you tube da takip ettigim bir bayan var onun incelme programini hergun degisik kasları çalıştırıyor hemen sonrasında da 30 dk eliptik yapıyorum canim

Ayyy düşünceli arkadaşım ya Allaha şükür artık heryerde herşey var canım bişey isterse de çıkar yerim nolcak rahat olun siz afiyet olsun. Ama muhakkak bi yer bulup içicem çok merak ediyorum artık.

Ayyy benim için imkansız gibi geliyor ama insan isteyince herşeyi yapabiliyor aslında . İnşallah başarrsın ve bu konuda bizleri de azmettirirsin.

Çok güzel menü canım genel olarak menülerini çok beğeniyorum ben zaten.

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum en azından şu 3 aylık dönemde 59 olsam harika olur. Birde sorumluluk var tabii asyadayken de sağlıksız hiçbişey yememiştim diyebilirim.

Çok az canım ya kaşıkla mı yiyosunuz sebze yemeklerini kızlar valla benim akşam yediğim bezelye böyle koca bi tabak dolusuydu bi dahakine sayıcam bakalım kaç kaşığa denk geliyo sanırım 30 felan :KK70: fatoş bence grubun en çok yiyeni sen değilsin canım bence benim hani bende miktar sıkıntısı yok ya ben doyana kadar yiyorum :KK70::KK70:
Sağol canım çok sevindim ben sizlerin menüleri tam takip edemiyorum telefondan sayfaları açmak zor oluyor ama hepiniz gayet iyi gidiyorsunuz bence

***1. TAKIM 569. ETAP***

berceste_(84.6/0/%0)
izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.4/%)
bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu
Sevilay80 (74.8//% )
Mirafatos (71.3//% )
nil u mihr(71.5//% )
YeşilinBuyusu (63.8//%)
merkerdemus (64.7//%)
minemelek2015 (54.8/54.7/0.1/%)
Saglikliyasamgunlugumm(64.1//%)
Zensim(69.1/68.7/0.4/% )
Gunayfur(59.2//%)
bildirimdebulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu

1. takım ortalaması :

Kızlar ben yarın yani bugün diyelim 16.00 dan sonra siteye giremeyeceğim muhtemelen bildirimleri o saate kadar yaparsanız sevinirim :KK66: herkese bol eksiler :KK66:

Back