• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nasl yani bir tabak 5 kaşık mı ?:KK45: kızlar açıklayın yoksa bu tabakları bi tek ben mi çok dolduruyorum:rolleyes::rolleyes:
bana diyetisyenim 4-5 kaşık verdi baklagilleri :D 1 tabak etmiyor mu o benim de kafam karıştı fatoş :D hanımlar 1 tabak kaç kaşık ediyor şimdi tam bilen biri bizi aydınlatsın :-)

offf :KK1: peki bol su içsek dengelemez mi, tuzsuz yemiş gibi olmaz mıyız :KK1:
canm suyu da tutiyor zaten su atmak için detoks filan yapilirken ondan tuzdan uzak duruluyor suyuda tutmasn diye ;) ama tabi su ne kadar çok okadar iyi az suyu vücut direk tutuyor kıtlık cekmesin diye depo yapıyor ondan ne kadar bol su okadar vucut su tutmaz tuz konusunda yapilacak en iyi şey himalaya tuzu bulamazsan kaya tuzu canm ama himalaya tizu kullanirsan bu etkiler olmuyor ben bir süredir kullaniyorum çok memnun kaldm orjinal olmasina dikkat edin orjinali kristal yapili oluyor

bana diyetisyenim 4-5 kaşık verdi baklagilleri :KK70: 1 tabak etmiyor mu o benim de kafam karıştı fatoş :KK70: hanımlar 1 tabak kaç kaşık ediyor şimdi tam bilen biri bizi aydınlatsın :-)
aayyy ben ne çok yiyorum yaaa:KK70: sen gelince anladm:KK70:

canm suyu da tutiyor zaten su atmak için detoks filan yapilirken ondan tuzdan uzak duruluyor suyuda tutmasn diye :KK66: ama tabi su ne kadar çok okadar iyi az suyu vücut direk tutuyor kıtlık cekmesin diye depo yapıyor ondan ne kadar bol su okadar vucut su tutmaz tuz konusunda yapilacak en iyi şey himalaya tuzu bulamazsan kaya tuzu canm ama himalaya tizu kullanirsan bu etkiler olmuyor ben bir süredir kullaniyorum çok memnun kaldm orjinal olmasina dikkat edin orjinali kristal yapili oluyor
canım pembe renk olan tuz değil mi o?
aayyy ben ne çok yiyorum yaaa:KK70: sen gelince anladm:KK70:
işte ben de çok yiyorum, diyetisyen listesine uyunca ilk hafta 3.200 verdim kendime göre yapınca 1 kilo bile veremedim :D artık söz dinliycem :deli:

işte ben de çok yiyorum, diyetisyen listesine uyunca ilk hafta 3.200 verdim kendime göre yapınca 1 kilo bile veremedim :KK70: artık söz dinliycem :deli:
canm 3 kilo normal diil zaten sagliklisi en fazla 1 kilo diyorlar ama ilk hafta vücut direk su atıyor ondan okadar yuksek bir rakam çıkmıştır onun çoğu su olduğu için

canm 3 kilo normal diil zaten sagliklisi en fazla 1 kilo diyorlar ama ilk hafta vücut direk su atıyor ondan okadar yuksek bir rakam çıkmıştır onun çoğu su olduğu için
aynen canım doğru diyorsun ödem falan gidiyor, yağdan gitmesi mümkün değil anca 500 gram-1 kilo arası gitmiştir, benim hedefim zaten haftada 1 kilo vermek. haftada 1 kilo versem zaten ooo :KK75:

işte ben de çok yiyorum, diyetisyen listesine uyunca ilk hafta 3.200 verdim kendime göre yapınca 1 kilo bile veremedim :KK70: artık söz dinliycem :deli:
evt canm pembemsi turuncumsu bazı tanecikleri bazı tanecikleri beyazmsi ama taneleri şöyle bir eline alinca kaya tuzu gibi değil yakndan baknca direk kriztalimsi cam gibi bir görüntüsü var ;)

aynen canım doğru diyorsun ödem falan gidiyor, yağdan gitmesi mümkün değil anca 500 gram-1 kilo arası gitmiştir, benim hedefim zaten haftada 1 kilo vermek. haftada 1 kilo versem zaten ooo :KK75:
:110: keşke haftada bir kilo verebilsek ne güzel olur du yaaaa:110:

evt canm pembemsi turuncumsu bazı tanecikleri bazı tanecikleri beyazmsi ama taneleri şöyle bir eline alinca kaya tuzu gibi değil yakndan baknca direk kriztalimsi cam gibi bir görüntüsü var :KK66:
tamam muhakkak alacağım daha önce denemiştim yemeklerde eriyince güzel ama direkt ekince kıtır kıtır :)

tamam muhakkak alacağım daha önce denemiştim yemeklerde eriyince güzel ama direkt ekince kıtır kıtır :)
direk ekilmiyor canm evt ya o şekil yemeklerde yada ben akecegim zaman iyice eziyorm toz hale gelene kadar bardagn altinla filan iyice ez ez ez toz yap öyle ek

Yazarken korktum canım ister falan diye canım bak beni dinle mutlaka iç bebegede çok faydalı biliyosun kolajen var icinde çok miktarda buda çok faydalı benim gibi müptelası olursun :dondurma:

Ayyy düşünceli arkadaşım ya Allaha şükür artık heryerde herşey var canım bişey isterse de çıkar yerim nolcak rahat olun siz afiyet olsun. Ama muhakkak bi yer bulup içicem çok merak ediyorum artık.

aynı şehirde yaşasak vallahi gelirdim :KK48:
tuzu ben de azaltamıyorum :KK43: ama şunu deneyeceğim hani 21 gün şekersiz beslenenler var ya ben de onun tuzsuzunu yapmaya çalışacağım :KK45: çünkü benim teyzem tuzu bıraktı mesela, yumurtayı bile tuzsuz yiyordu. patates kızartmasına tuz atılınca yemiyordu acı geliyormuş :KK57: zamanla damak tadın alışır diyorlar hep, 21 gün denemeyi düşünüyorum o yüzden:sopa:

Ayyy benim için imkansız gibi geliyor ama insan isteyince herşeyi yapabiliyor aslında . İnşallah başarrsın ve bu konuda bizleri de azmettirirsin.

Merhaba arkadaşlar
Saba sade kahve iki bardak su
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin peynir tam buğday ekmegi
Ara yok
Öğle balık ızgara salata
Ara sade kahve
Akşam tavuk haşlama salata
Bol su içtim evi temizledim spor yerine bol proteinli bir gün olmuş

Çok güzel menü canım genel olarak menülerini çok beğeniyorum ben zaten.

süper gidiyorsun canm :KK66:

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum en azından şu 3 aylık dönemde 59 olsam harika olur. Birde sorumluluk var tabii asyadayken de sağlıksız hiçbişey yememiştim diyebilirim.

Akşam: 5-6 kaşık yoğurtlu semiz otu,
3-4 sıkım çiğ köfte, 1içli köfte

Çok az canım ya kaşıkla mı yiyosunuz sebze yemeklerini kızlar valla benim akşam yediğim bezelye böyle koca bi tabak dolusuydu bi dahakine sayıcam bakalım kaç kaşığa denk geliyo sanırım 30 felan :KK70: fatoş bence grubun en çok yiyeni sen değilsin canım bence benim hani bende miktar sıkıntısı yok ya ben doyana kadar yiyorum :KK70::KK70:

Ayyy düşünceli arkadaşım ya Allaha şükür artık heryerde herşey var canım bişey isterse de çıkar yerim nolcak rahat olun siz afiyet olsun. Ama muhakkak bi yer bulup içicem çok merak ediyorum artık.

Ayyy benim için imkansız gibi geliyor ama insan isteyince herşeyi yapabiliyor aslında . İnşallah başarrsın ve bu konuda bizleri de azmettirirsin.

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum en azından şu 3 aylık dönemde 59 olsam harika olur. Birde sorumluluk var tabii asyadayken de sağlıksız hiçbişey yememiştim diyebilirim.

Çok az canım ya kaşıkla mı yiyosunuz sebze yemeklerini kızlar valla benim akşam yediğim bezelye böyle koca bi tabak dolusuydu bi dahakine sayıcam bakalım kaç kaşığa denk geliyo sanırım 30 felan :KK70: fatoş bence grubun en çok yiyeni sen değilsin canım bence benim hani bende miktar sıkıntısı yok ya ben doyana kadar yiyorum :KK70::KK70:
canım sen zaten doyana kadar yiyeceksin artık unut diğer türlüsünü :D
ama bir fikrim var hanımlar 1 tabak demek yerine kaşıkla sayıp yazsak bir hafta en azından ne dersiniz :D ak koyun kara koyun çıkar bence :D blonde ambition blonde ambition

Kızlar bu arada benim saat 8 gibi bir başım döndü ben asyada felan hic baş dönmesi yaşamadım birden böyle elim ayağım kesildi yani halsiz düştüm uyuyakalmışım şimdi uyandım asya da uyuyor yeniden uyumaya çalışıcam bakalım iyi geceler sizlere
tamam canım dikkat et bol bol dinlen uyu

***1. TAKIM 569. ETAP***

berceste_(84.6/0/%0)
izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.4/%)
bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu
Sevilay80 (74.8//% )
Mirafatos (71.3//% )
nil u mihr(71.5//% )
YeşilinBuyusu (63.8//%)
merkerdemus (64.7//%)
minemelek2015 (54.8//%)
Saglikliyasamgunlugumm(64.1//%)
Zensim(69.1///% )
Gunayfur(59.2//%)
bildirimdebulunmadigi için yüzdesi 2 ye bolundu

1. takım ortalaması :

Kızlar ben yarın yani bugün diyelim 16.00 dan sonra siteye giremeyeceğim muhtemelen bildirimleri o saate kadar yaparsanız sevinirim ;) herkese bol eksiler ;)

canm bende sebzeleri doyana kadar yiyorum ama akşam o bulguru yiyiynce tıkadı ondan semizotunu okadar yiyebildm.son gün bulgur yemem kötü oldu :( inslb sabah fazla etkilemez

canım sen zaten doyana kadar yiyeceksin artık unut diğer türlüsünü :KK70:
ama bir fikrim var hanımlar 1 tabak demek yerine kaşıkla sayıp yazsak bir hafta en azından ne dersiniz :KK70: ak koyun kara koyun çıkar bence :KK70: blonde ambition blonde ambition
canm yesilin dediği gibi normalde bizim tabaklar 30kasik filan:KK70::KK70: senin en az yedigin tescillenir ama süper fikir bunu yaparsak mecbur azaltiriz vuraya 25 kasik:oops: 30 kaşık yazmaya utanırız sonuçta:KK70:

Kızlar bu arada benim saat 8 gibi bir başım döndü ben asyada felan hic baş dönmesi yaşamadım birden böyle elim ayağım kesildi yani halsiz düştüm uyuyakalmışım şimdi uyandım asya da uyuyor yeniden uyumaya çalışıcam bakalım iyi geceler sizlere
iyi geceler canm aman dikkatet tansiyon düşmüş olabilir az yiyorsun ya ben de çok oluyordu ilk aylar hep tansiyon düştü hep serum yedim :( aman dikkat et canm iyigeceler

Back