- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
umarim bende de oyle olur))bence normal canm benim kahvaltilarm son zamanlarda hep böylekahvaltı böyle olunca acikma olasilignda az oluyor yasak gidalara yonelmende az oluyor
canım bilirsin zaten de yine hatrlatayim.. ins yasamazsin ama canın sıkkınken pisir sade Turk kahveni, guzel bi fincanda, yaninda da bi bardak su)) hem yatistiriyor kahve hem istahini keserkahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay
Ara: 1 ufak yerli muz
40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorumpozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
Canım menun güzel aslında sadece hurma muz gunkurusu bunlar biraz fazla olmuş mesela muz yada hurmayı çıkarsaydın iyi olacakmış yoksa yasaklı birsyarın kesin artı çıkacağım menüsü
uyanınca
1 fincan türk kahvesi
1 hurma
sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 muz
1 maden suyu
ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu
akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata
ara
1 kivi
2 litre su
Meyve fazla olmuş canım evet akşam yemegin kuru fasulye miydi baklagil fazla tüketildiğinde şişiriyor doğru ama yarın dengelersinben de akşam yemeği 10 kaşık fazla oldu diye düşünmüştüm baklagiller cidden kilo aldırıyor çünküdiğer konuda da haklısın canım fazla oldu meyve di mi
Canım aslında menün güzel sadece azıcık meyve fazla olmuş ama sen yemek olarak az yiyorsun dengelemiştir belkiyarın kesin artı çıkacağım menüsü
uyanınca
1 fincan türk kahvesi
1 hurma
sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 muz
1 maden suyu
ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu
akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata
ara
1 kivi
2 litre su
yarın cuma amaCanım menun güzel aslında sadece hurma muz gunkurusu bunlar biraz fazla olmuş mesela muz yada hurmayı çıkarsaydın iyi olacakmış yoksa yasaklı birs
Meyve fazla olmuş canım evet akşam yemegin kuru fasulye miydi baklagil fazla tüketildiğinde şişiriyor doğru ama yarın dengelersin
baklagilleri de 4 kaşık yemem gerekiyor ama neredee doymuyorum resmenCanım aslında menün güzel sadece azıcık meyve fazla olmuş ama sen yemek olarak az yiyorsun dengelemiştir belki
kızlar sizde de oluyor mu çok tuzlu yiyince canın tatlı çekmesi?
özellikle de meyve.
ne kadar su içersem içeyim ağzımı tatlandırma ihtiyacı duyuyorum çok tuzlu bir şeyler yediysem. bugün ondan meyve çok oldu. kivinin üstüne daha ananas yiyecektim de tuttum kendimi suya verdim
ayyy canım sen de miiiYok canım benim zaaf noktam tuz malesef tuzu azaltsam bi bu kadar daha verirdim ttlıya dayanıyorum ama tuzsuzluğa dayanamıyorum
gayet sağlıklı canım afiyet olsun, bezelyeye bayılırımKızlar bende yazayım menümü
Uyanınca su içmeyi unuttum
Kahve
Kahvaltı
Pastırmalı yumurta peyaz peynir 6 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 5 minik gün kurusu
Akşam
Bulgur pilavı yoğurt bezelye yemeği (havuçlarından 1 2 dilim yedim sadece) bir lokma da muz (asyaya yedirirken canım isttedi 1 lokma kopardım)
ayyy canım sen de miii
tatlıyı keserim,yağı keserim, 20 kilo verdiğimde 1 dilim ekmek makarna onları yemedim onları bile aramam. ama tuzsuz hiçbir şeyin tadı yok ya asla kesemedim bak 2 yıl oldu
Y YesilinBuyusu canım tuz niye kilo yapıyor peki, bir bu kadar daha verirdim dedin onun için soruyorum. benim bildiğim sadece ödem yapması ve sağlık açısından zararlı
gayet sağlıklı canım afiyet olsun, bezelyeye bayılırım
Canım yapacak bişey yok Bende öyle üst üste yiyiyorum bazen çocuklar yemiyo surunuyo ben yemesem sebze iyi olurmuş bende sebze yiyemedim bugünyarın cuma amaaslında sebze yapıp yiyecektim bugün ama bizim evde yemekler bitmiyor. annem zaten kuş kadar yer gerisi bana kalır. o yüzden üst üste aynı şeyleri yemek zorunda kalıyorum az pişirsem bile kalıyor, zaten diyetisyen menüleri de çok çeşitli ondan uyamıyorum pek ama uymak zorundayım artık
Canım tam sağlıklı bir hamile menüsü superKızlar bende yazayım menümü
Uyanınca su içmeyi unuttum
Kahve
Kahvaltı
Pastırmalı yumurta peyaz peynir 6 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt
Ara
1 bardak süt 5 minik gün kurusu
Akşam
Bulgur pilavı yoğurt bezelye yemeği (havuçlarından 1 2 dilim yedim sadece) bir lokma da muz (asyaya yedirirken canım isttedi 1 lokma kopardım)
Olmazmi canım ben tatlıda yesem tuzluda yesem canım hep tatlı istiyorkızlar sizde de oluyor mu çok tuzlu yiyince canın tatlı çekmesi?
özellikle de meyve.
ne kadar su içersem içeyim ağzımı tatlandırma ihtiyacı duyuyorum çok tuzlu bir şeyler yediysem. bugün ondan meyve çok oldu. kivinin üstüne daha ananas yiyecektim de tuttum kendimi suya verdim
Canım tam sağlıklı bir hamile menüsü super
Kızlar merhaba
Kahvaltım klasik karatay 2 ceviz avuç içi kadar peynir 7 zeytin
Ara keten tohumlu yoğurt 5 badem yeşil çay
Akşam kelle paça çorbası hasta olacak gibi olunca hemen içiyorum bol yeşillik bir çiğköfte
2.5 lt su su anda bitti
Yazarken korktum canım ister falan diye canım bak beni dinle mutlaka iç bebegede çok faydalı biliyosun kolajen var icinde çok miktarda buda çok faydalı benim gibi müptelası olursunSağol canım kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah böyle de am edebilirim
Ayyy bi içemedim şu çorbayı ya afiyet olsun canım
aynı şehirde yaşasak vallahi gelirdimSorma o kadar hastalığım var hep dua ederim Allah bana tansiyon hastalığı vermesin diye dayanamıyorum tuza ya olmuyo yani olmuyo
Canım zaten vücuttan toksin atımını engelliyor eee buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Ayrıca su da tutuyor tabii. İçtiğimiz suyun büyük kısmı o tuzu tölere etmek için kullanılıyor bütün bunları bilmeme rağmen vazgeçemiyorum
Sağol canım gel beraber olsun. Çok şükür ev yavaş yavaş düzene girdikçe menülirim düzeldi eee artık başka bir insanın sorumluluğu var üzerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?