Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı: sucuklu yumuta, tel peynir,domates,yeşillik,2 dilim ekmek,çay

Ara: 1 ufak yerli muz

40dakika bisiklet
bugün stresli bir gün geciriyorum pozitif enerjimi gene çekip aldılar inslah yasak gidalara yönelmem
canım bilirsin zaten de yine hatrlatayim.. ins yasamazsin ama canın sıkkınken pisir sade Turk kahveni, guzel bi fincanda, yaninda da bi bardak su)) hem yatistiriyor kahve hem istahini keser

Canım menun güzel aslında sadece hurma muz gunkurusu bunlar biraz fazla olmuş mesela muz yada hurmayı çıkarsaydın iyi olacakmış yoksa yasaklı birs
ben de akşam yemeği 10 kaşık fazla oldu diye düşünmüştüm baklagiller cidden kilo aldırıyor çünkü diğer konuda da haklısın canım fazla oldu meyve di mi
Meyve fazla olmuş canım evet akşam yemegin kuru fasulye miydi baklagil fazla tüketildiğinde şişiriyor doğru ama yarın dengelersin

Canım aslında menün güzel sadece azıcık meyve fazla olmuş ama sen yemek olarak az yiyorsun dengelemiştir belki

Kızlar bende yazayım menümü

Uyanınca su içmeyi unuttum

Kahve

Kahvaltı
Pastırmalı yumurta peyaz peynir 6 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt

Ara
1 bardak süt 5 minik gün kurusu

Akşam
Bulgur pilavı yoğurt bezelye yemeği (havuçlarından 1 2 dilim yedim sadece) bir lokma da muz (asyaya yedirirken canım isttedi 1 lokma kopardım)

yarın cuma ama aslında sebze yapıp yiyecektim bugün ama bizim evde yemekler bitmiyor. annem zaten kuş kadar yer gerisi bana kalır. o yüzden üst üste aynı şeyleri yemek zorunda kalıyorum az pişirsem bile kalıyor, zaten diyetisyen menüleri de çok çeşitli ondan uyamıyorum pek ama uymak zorundayım artık

kızlar sizde de oluyor mu çok tuzlu yiyince canın tatlı çekmesi?
özellikle de meyve.
ne kadar su içersem içeyim ağzımı tatlandırma ihtiyacı duyuyorum çok tuzlu bir şeyler yediysem. bugün ondan meyve çok oldu. kivinin üstüne daha ananas yiyecektim de tuttum kendimi suya verdim

Yok canım benim zaaf noktam tuz malesef tuzu azaltsam bi bu kadar daha verirdim ttlıya dayanıyorum ama tuzsuzluğa dayanamıyorum

Yok canım benim zaaf noktam tuz malesef tuzu azaltsam bi bu kadar daha verirdim ttlıya dayanıyorum ama tuzsuzluğa dayanamıyorum
ayyy canım sen de miii
tatlıyı keserim,yağı keserim, 20 kilo verdiğimde 1 dilim ekmek makarna onları yemedim onları bile aramam. ama tuzsuz hiçbir şeyin tadı yok ya asla kesemedim bak 2 yıl oldu

gayet sağlıklı canım afiyet olsun, bezelyeye bayılırım

ayyy canım sen de miii
tatlıyı keserim,yağı keserim, 20 kilo verdiğimde 1 dilim ekmek makarna onları yemedim onları bile aramam. ama tuzsuz hiçbir şeyin tadı yok ya asla kesemedim bak 2 yıl oldu

Sorma o kadar hastalığım var hep dua ederim Allah bana tansiyon hastalığı vermesin diye dayanamıyorum tuza ya olmuyo yani olmuyo

Y YesilinBuyusu canım tuz niye kilo yapıyor peki, bir bu kadar daha verirdim dedin onun için soruyorum. benim bildiğim sadece ödem yapması ve sağlık açısından zararlı

Canım zaten vücuttan toksin atımını engelliyor eee buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Ayrıca su da tutuyor tabii. İçtiğimiz suyun büyük kısmı o tuzu tölere etmek için kullanılıyor bütün bunları bilmeme rağmen vazgeçemiyorum

gayet sağlıklı canım afiyet olsun, bezelyeye bayılırım

Sağol canım gel beraber olsun. Çok şükür ev yavaş yavaş düzene girdikçe menülirim düzeldi eee artık başka bir insanın sorumluluğu var üzerimde.

Canım yapacak bişey yok Bende öyle üst üste yiyiyorum bazen çocuklar yemiyo surunuyo ben yemesem sebze iyi olurmuş bende sebze yiyemedim bugün

Canım tam sağlıklı bir hamile menüsü super

Olmazmi canım ben tatlıda yesem tuzluda yesem canım hep tatlı istiyor

Kızlar merhaba
Kahvaltım klasik karatay 2 ceviz avuç içi kadar peynir 7 zeytin
Ara keten tohumlu yoğurt 5 badem yeşil çay
Akşam kelle paça çorbası hasta olacak gibi olunca hemen içiyorum bol yeşillik bir çiğköfte
2.5 lt su su anda bitti

Canım tam sağlıklı bir hamile menüsü super

Sağol canım kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah böyle de am edebilirim

Ayyy bi içemedim şu çorbayı ya afiyet olsun canım

Sağol canım kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah böyle de am edebilirim

Ayyy bi içemedim şu çorbayı ya afiyet olsun canım
Yazarken korktum canım ister falan diye canım bak beni dinle mutlaka iç bebegede çok faydalı biliyosun kolajen var icinde çok miktarda buda çok faydalı benim gibi müptelası olursun

aynı şehirde yaşasak vallahi gelirdim
tuzu ben de azaltamıyorum ama şunu deneyeceğim hani 21 gün şekersiz beslenenler var ya ben de onun tuzsuzunu yapmaya çalışacağım çünkü benim teyzem tuzu bıraktı mesela, yumurtayı bile tuzsuz yiyordu. patates kızartmasına tuz atılınca yemiyordu acı geliyormuş zamanla damak tadın alışır diyorlar hep, 21 gün denemeyi düşünüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…