• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaşlar
Saba sade kahve iki bardak su
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin peynir tam buğday ekmegi
Ara yok
Öğle balık ızgara salata
Ara sade kahve
Akşam tavuk haşlama salata
Bol su içtim evi temizledim spor yerine bol proteinli bir gün olmuş

Canım yapacak bişey yok Bende öyle üst üste yiyiyorum bazen çocuklar yemiyo surunuyo ben yemesem sebze iyi olurmuş bende sebze yiyemedim bugün
artık daha az yapmaya çalışacağım en azından en fazla 2 gün üst üste yiyeyim bari :olamaz:
Olmazmi canım ben tatlıda yesem tuzluda yesem canım hep tatlı istiyor :KK70:
hahah yerim seni :p

Merhaba arkadaşlar
Saba sade kahve iki bardak su
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin peynir tam buğday ekmegi
Ara yok
Öğle balık ızgara salata
Ara sade kahve
Akşam tavuk haşlama salata
Bol su içtim evi temizledim spor yerine bol proteinli bir gün olmuş
çok güzel:super:

yarın kesin artı çıkacağım menüsü

uyanınca

1 fincan türk kahvesi
1 hurma

sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 muz
1 maden suyu

ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu

akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata

ara
1 kivi

2 litre su

+ 1 fincan türk kahvesi
2 kupa yeşil çay
1 kupa rezene

ödemi atayım diye ne yapacapımı şaşırdım :D :D

Hanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım :KK200:
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :') )
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)

:duduk:

deadline deadline
caroline84 caroline84
bluegreeneyes bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
chihiro79 chihiro79
sevilay80 sevilay80
magickk magickk
blonde ambition blonde ambition
N nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
ShellShock ShellShock

yarın kesin artı çıkacağım menüsü

uyanınca

1 fincan türk kahvesi
1 hurma

sabah
çörek otlu domates,salatalık,acı biber
çeyrek avokado
5 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 muz
1 maden suyu

ara
1 bardak badem sütü
1 hurma
1 gün kurusu

akşam
10 yk fasulye yemeği
1 dilim tb ekmek
salata

ara
1 kivi

2 litre su
canm nasl artı cikacaksn anlamadm:deli: bence bu grupta en az yiyenlerden biri sensin:oha: bide çok diyorsun

Hanımlar yarın aynı zamanda ölçü günümüz unutmayalım :KK200:
Her hafta değil dört haftada bir isterim, not alacağım. Aç karna cuma sabahları yapılacak ölçümler.
Ölçülecek yerler;

1-Sağ ve sol kol (pazı yapmadan ölçelim ki inceldiğini anlayalım :') )
2-Göğüs (sütyensiz)
3-Bel ovuğu (belin en ince yeri)
4-Göbek deliği (tam göbek deliği)
5-Simit bölgesi (göbeğin alt kısmı)
6-Popo (poponun tam ortası)
7-Basen (iki bacak birleşmiş şekilde bacaktaki en kalın yer)

:duduk:

deadline deadline
caroline84 caroline84
bluegreeneyes bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
chihiro79 chihiro79
sevilay80 sevilay80
magickk magickk
blonde ambition blonde ambition
N nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
ShellShock ShellShock
bu liste harika olmuş canm ;)

Kızlar bende yazayım menümü

Uyanınca su içmeyi unuttum

Kahve

Kahvaltı
Pastırmalı yumurta peyaz peynir 6 zeytin 4 ceviz 1 büyük bardak süt

Ara
1 bardak süt 5 minik gün kurusu

Akşam
Bulgur pilavı yoğurt bezelye yemeği (havuçlarından 1 2 dilim yedim sadece) bir lokma da muz (asyaya yedirirken canım isttedi 1 lokma kopardım)
süper gidiyorsun canm ;)

canm nasl artı cikacaksn anlamadm:deli: bence bu grupta en az yiyenlerden biri sensin:oha: bide çok diyorsun
:oha:
canım ciddi misin, valla morallendim şu an :KK45: ama az önce baktım +800 çıktım, tabii karnım falan tok ama yarın en fazla sabit çıkarım. spor yapamadığım için böyle oldu o zaman beslenmeden değil :bicak:

ben de akşam yemeği 10 kaşık fazla oldu diye düşünmüştüm baklagiller cidden kilo aldırıyor çünkü :KK43: diğer konuda da haklısın canım fazla oldu meyve di mi
bence de baklagil sisiriyor ama burda çoğu kişi ben dahil baklagili pisirince bir tabak yiyoruz:oha: bir tek sen kaşık hesabi yiyorsu canm 10 kaşık asla şişirmez

:oha:
canım ciddi misin, valla morallendim şu an :KK45: ama az önce baktım +800 çıktım, tabii karnım falan tok ama yarın en fazla sabit çıkarım. spor yapamadığım için böyle oldu o zaman beslenmeden değil :bicak:
canm neye gore +800 noalde sabah ile akşam arası en az 1 kilo fark oluyor zaten sende 800 çıkmışsa kilo vermişsindr

Y YesilinBuyusu canım tuz niye kilo yapıyor peki, bir bu kadar daha verirdim dedin onun için soruyorum. benim bildiğim sadece ödem yapması ve sağlık açısından zararlı
ca tuzun kilo ile net baglantisi şu vucuttaki yağları tutmaya bağlamaya yarayan şey tuz, tuz yağların çözülmesini zorlaştırıyor o yüzden tuzu ne kadar kisarsan yağlarda okadar daha kolay çözülecek direnmeyecek:olamaz: gel gör ki ben de kısamıyorum :KK11:

bence de baklagil sisiriyor ama burda çoğu kişi ben dahil baklagili pisirince bir tabak yiyoruz:oha: bir tek sen kaşık hesabi yiyorsu canm 10 kaşık asla şişirmez
10 kaşık neredeyse 2 tabak yapıyor :oops: senin için bir dahakine bakacağım tek tabağa 10 kaşık oluyor mu :KK45:
canm neye gore +800 noalde sabah ile akşam arası en az 1 kilo fark oluyor zaten sende 800 çıkmışsa kilo vermişsindr
ay inşallah fatoş :KK200::KK200::KK200::anneadayı:

ca tuzun kilo ile net baglantisi şu vucuttaki yağları tutmaya bağlamaya yarayan şey tuz, tuz yağların çözülmesini zorlaştırıyor o yüzden tuzu ne kadar kisarsan yağlarda okadar daha kolay çözülecek direnmeyecek:olamaz: gel gör ki ben de kısamıyorum :KK11:
offf :KK1: peki bol su içsek dengelemez mi, tuzsuz yemiş gibi olmaz mıyız :KK1:

Kızlar merhaba
Kahvaltım klasik karatay 2 ceviz avuç içi kadar peynir 7 zeytin
Ara keten tohumlu yoğurt 5 badem yeşil çay
Akşam kelle paça çorbası hasta olacak gibi olunca hemen içiyorum bol yeşillik bir çiğköfte
2.5 lt su su anda bitti
süper canm ;)

10 kaşık neredeyse 2 tabak yapıyor :oops: senin için bir dahakine bakacağım tek tabağa 10 kaşık oluyor mu :KK45:

ay inşallah fatoş :KK200::KK200::KK200::anneadayı:
nasl yani bir tabak 5 kaşık mı ?:KK45: kızlar açıklayın yoksa bu tabakları bi tek ben mi çok dolduruyorum:rolleyes::rolleyes:

Back