Yok canım sadece kandil simidi baklavayı kokladımCanım ben anlamadım hem simidi hem baklavayı mı yedin yoks sadece simidi mi yedin?
Gayet hafif canım çok iyi
Yok canım sadece kandil simidi baklavayı kokladım
haha çok sevindim. taze zencefil de çok faydalıdır, müthiş kombo olmuş üçüşimdi kendime taze zencefil ve bol limonlu bir yeşil çay yaptm içiyorumiki gündür yeşil çayada başladım artk bi eksiğim kalmadı
Bende menümü yazayım bugün biraz tuhaf oldu ama neyse
Kahvaltı
1 tane yenidünya 1 orta boy muz sucuklu yumurta beyaz peynir 10 zeytin
Ara
1 elma 1 küçük nektari 1 tane yeni dünya
Evde ne süt ne yoğurt hiçbişey yoktu canıma biraz meyve yemek istedi bu hafta meyve yediğim tek gün bugün oldu
Akşam
2 tane yeni dünya 2 kase yoğurt fırın tavuk
süperYok canım sadece kandil simidi baklavayı kokladım
gecmia olsun canim. adacayin varsa iyi gelir bogazinaSelam güzeller ben acayip hastayım boğazım şişti kulağım ağrıyor halsizim fena durumdayım resmen
canim ben de cok yasadim. ara ogun yapinca biraz iyi geldi ama yine de benzer durumlari cok yasiyorum. kan degerlerini olcturdun mu?hanımlar size bir şey soracağım, canım özellikleblonde ambition sana,çok spor yaptığın için.
benim yürüyüş yaptıktan sonra aşırı uykum geliyoreve gelip duş altıktan sonra full uyumuşum resmen. bütün işim gücüm kaldı. neden böyle oluyor,bir tek bana mı oluyor
:)) masallah. ben bi taneyi oflaya poflaya bitirdim) cok sıkıldım. masaallah sanaÖyle keyfine 2. Üni okuyorum canım
evet gayet iyi çıktıcanim ben de cok yasadim. ara ogun yapinca biraz iyi geldi ama yine de benzer durumlari cok yasiyorum. kan degerlerini olcturdun mu?
ben de yay))evetbende aralık ve Yay
ferritin, hemoglabin, d vitamini bunlar cok onemli canim ozellikleevet gayet iyi çıktı
hangilerine baktırmam lazım gerçi bazılarına baktırdım sadece.daha önce böyle bir şey yaşamıyordum şimdi direkt gözüm yatağa gidiyor duş sonrası
evet canim bende de cok yuruyus yapinca oluyordu. kizlar guzel tavsiyelerde bulundular. sana da yol gosterirler ins)N nil u mihr sadece spor sonrası oluyor ama bu,sende de öyle değil mi?
ferritin falan iyi çıktı ama d vitaminine baktırmadım ondan süpheliyim çünkü bu sene güneş yüzü görmedim resmenferritin, hemoglabin, d vitamini bunlar cok onemli canim ozellikle
canm hem diyet hem spor vücut halsiz düşüyor olabilir kan tahlillerin nasl vitamin yada mineral eksikliğin den olabilir onlar çok etkiliyor geneldehanımlar size bir şey soracağım, canım özellikleblonde ambition sana,çok spor yaptığın için.
benim yürüyüş yaptıktan sonra aşırı uykum geliyoreve gelip duş altıktan sonra full uyumuşum resmen. bütün işim gücüm kaldı. neden böyle oluyor,bir tek bana mı oluyor
canm dvit çok önemli dvit3 ampul her ay bir tane içiyorum benferritin falan iyi çıktı ama d vitaminine baktırmadım ondan süpheliyim çünkü bu sene güneş yüzü görmedim resmensağ ol canım
Menü çok iyi canım yürüyüşte süpermişbugünkü menüm
sabah
domates,salatalık,kapya
5 siyah zeytin
5 kaju
6 fıstık
ara
2 muz
1 kuru incir
öğle
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
3 dilim ekşi mayalı ekmek
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
4 yk siyah kinoalı salata
1 maden suyu
ara
1 bardak hurmalı,kakaolu badem sütü (10 gibi içeceğim)
2 litre su, 2 saat yürüyüş
Evet canım yumurta tereyağı koyuluyorXeroderma_pig öncelikle sana hayırlı olsun :)
haha çok sevindim. taze zencefil de çok faydalıdır, müthiş kombo olmuş üçümenün de çok iyiydi
meyveden bu kadar korkmaben güzel buldum menüyü evet biraz değişik ama bazen benim de oluyor napalım
süperkızlar kandil simidine süt, yumurta ya da tereyağı koyuyorlar mı?
Yaylar çoğaldı bendensinizben de yay))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?