- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
@Xeroderma_pig öncelikle sana hayırlı olsun :)
haha çok sevindim. taze zencefil de çok faydalıdır, müthiş kombo olmuş üçümenün de çok iyiydi
meyveden bu kadar korkmaben güzel buldum menüyü evet biraz değişik ama bazen benim de oluyor napalım
süperkızlar kandil simidine süt, yumurta ya da tereyağı koyuyorlar mı?
bugünkü menüm
sabah
domates,salatalık,kapya
5 siyah zeytin
5 kaju
6 fıstık
ara
2 muz
1 kuru incir
öğle
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
3 dilim ekşi mayalı ekmek
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
4 yk siyah kinoalı salata
1 maden suyu
ara
1 bardak hurmalı,kakaolu badem sütü (10 gibi içeceğim)
2 litre su, 2 saat yürüyüş
Dejavu oldum sankiYaylar çoğaldı bendensiniz
Dejavu oldum sankiaynı muhabbeti bir kez daha yapmışdık ortalık yaydan yıkılmıştı yeşilde isyan etmişdi
Aynen canım ya dejavu yaşadım şu an ben şokDejavu oldum sankiaynı muhabbeti bir kez daha yapmışdık ortalık yaydan yıkılmıştı yeşilde isyan etmişdi
d vitaminim kesin eksik canım ona baktıracağımcanm hem diyet hem spor vücut halsiz düşüyor olabilir kan tahlillerin nasl vitamin yada mineral eksikliğin den olabilir onlar çok etkiliyor genelde
şu yağ gibi olan mı canım?canm dvit çok önemli dvit3 ampul her ay bir tane içiyorum ben
işte o yürüyüş sonrası başka hiçbir şey yapamadımMenü çok iyi canım yürüyüşte süpermiş
çikolatalı süt gibi oluyor hiç hazır almayın çok zarar. inek sütüyle de olur ama laktozsuz ya da organik olsunCanım sadece kahvaltıda yediğim zaman sıkıntı yok ama üç öğün yediğim için sıkınılı oluyor zaten şişliğim var artı çkıyorum ki biliyorsunuz bu hafta çok dikkat ettim o kadar zor bir zaman olmasına rağmen adet şişliğim var yediğim meyvelerde o şişlikle beraber arada kaynayıversin napıyım ya
Hurmalı kakaolu süt muhakkak deneyeceğim. Güzel menü afiyet olsur canım
ben de senin gibiyim ama tek bir bölümde takılı kaldım akademi artıkdeadline kaptanım geçmiş olsun. N nil u mihr canım valla ben seviyorum ya normalde kendime koyduğum bi ortalama hedefi var ama ilk defa bu dönem tutturamıycam sanırım gitti onur belgesi aslında maliye mezunuyum canım ama bizim kurumda herkes adalet okuyor malum adliyede çalışıyorum dedim bende okuyayım bari son dönem bu bitince halkla ilişkiler okuycam gazi üni de üç aylık halkla ilişkiler programına gitmiştim çok ilgimi çekmişti onu da okuycam. Eşim sen ölene kadar okuycan sanırım diyo
aayyy sesli güldümAynen yine muhabbeti ben açtım yine sap gibi kaldım
canm kışın yeterince güneşden Dvit alamıyoruz onun için kışın takviye olarak almak gerekiyorşu yağ gibi olan mı canım?
annem de içiyordu oradan biliyorum,neden her ay içiyorsun peki? ben dışarıdan vitamin almayı falan hiç sevmiyorum
diyette ben de alayım takviye yoksa spor falan yalan olacakcanm kışın yeterince güneşden Dvit alamıyoruz onun için kışın takviye olarak almak gerekiyor
işte o yürüyüş sonrası başka hiçbir şey yapamadımyürürken iyiyim de duş sonrası fena.
çikolatalı süt gibi oluyor hiç hazır almayın çok zarar. inek sütüyle de olur ama laktozsuz ya da organik olsun
blendera 2 hurma, 1 tatlı kaşığı ham kakao, 1 bardak badem sütü koyuyorum. tadı nefis oluyor, deneyin2 senedir çikolata yemiyorum bunun sayesinde
ben de senin gibiyim ama tek bir bölümde takılı kaldım akademi artık
aayyy sesli güldümAlemsin yaa
Canım hayırlı olsun çok sevindim hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallahY YesilinBuyusu canım gebelik mevcut elim ayağım titriyor
Sabahtan beri birsuru şey içtim zaten baya sıvı tükettim bugün
evt ampul olarak alip bir ampul kırıp iç bir ayda bir ampul alırsan bir kaç ay sonra depolar dolar tabi durumun ne bilmiyorum klasik doktorlar 30 larda filan oldumu ideal sayıyor ama karatay gibi bazı uzmanlarda 50 de olmali diyor benim bu kış başı 30 du mesela ona rahmen karatayin istediği sinara çıksın diye her ay bir ampul aldım vu ayda aldm artk haziranda gerek kalmaz zaten bide degerim 50-60 ı bulmuştur artk bir ara gen baktricam buna ek ben magnezyda kullaniyorum canm vitaminlerim çok iyi cikiyor minarelim düşük çıkıyordu ve magnezyum da kullaninca halsizligim komple yok oldu ne kadar yürürsem yuriyim hiç yorgunluk uyku hali gibi sekilde halsizlik filan tarzi şeyler artk olmuyor bendeşu yağ gibi olan mı canım?
annem de içiyordu oradan biliyorum,neden her ay içiyorsun peki? ben dışarıdan vitamin almayı falan hiç sevmiyorum
aayy hiç gulecegim yoktuYalan mıbi oğlak çıkmadı şurda ya
aayy hiç gulecegim yoktugrupta oğlak çıkmadı diye bu seferde grupdan oğlak bebek çıkarmaya çalışyor yaaa
Napıyım oğlak neslini çoğaltmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?