Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sadece kahvaltıda yediğim zaman sıkıntı yok ama üç öğün yediğim için sıkınılı oluyor zaten şişliğim var artı çkıyorum ki biliyorsunuz bu hafta çok dikkat ettim o kadar zor bir zaman olmasına rağmen adet şişliğim var yediğim meyvelerde o şişlikle beraber arada kaynayıversin napıyım ya

Hurmalı kakaolu süt muhakkak deneyeceğim. Güzel menü afiyet olsur canım

deadline kaptanım geçmiş olsun. N nil u mihr canım valla ben seviyorum ya normalde kendime koyduğum bi ortalama hedefi var ama ilk defa bu dönem tutturamıycam sanırım gitti onur belgesi aslında maliye mezunuyum canım ama bizim kurumda herkes adalet okuyor malum adliyede çalışıyorum dedim bende okuyayım bari son dönem bu bitince halkla ilişkiler okuycam gazi üni de üç aylık halkla ilişkiler programına gitmiştim çok ilgimi çekmişti onu da okuycam. Eşim sen ölene kadar okuycan sanırım diyo

canm hem diyet hem spor vücut halsiz düşüyor olabilir kan tahlillerin nasl vitamin yada mineral eksikliğin den olabilir onlar çok etkiliyor genelde
d vitaminim kesin eksik canım ona baktıracağım diyetisyenime de soracağım bir dahaki gitmeye. diğer istediği değerler çok iyi çıkmıştı çünkü

Menü çok iyi canım yürüyüşte süpermiş
işte o yürüyüş sonrası başka hiçbir şey yapamadım yürürken iyiyim de duş sonrası fena.
çikolatalı süt gibi oluyor hiç hazır almayın çok zarar. inek sütüyle de olur ama laktozsuz ya da organik olsun
blendera 2 hurma, 1 tatlı kaşığı ham kakao, 1 bardak badem sütü koyuyorum. tadı nefis oluyor, deneyin 2 senedir çikolata yemiyorum bunun sayesinde
ben de senin gibiyim ama tek bir bölümde takılı kaldım akademi artık

şu yağ gibi olan mı canım?
annem de içiyordu oradan biliyorum,neden her ay içiyorsun peki? ben dışarıdan vitamin almayı falan hiç sevmiyorum
canm kışın yeterince güneşden Dvit alamıyoruz onun için kışın takviye olarak almak gerekiyor

Ben ancak ikinci çocuktan sonra işe dönünce akademiye yönelicem canım. Ama tercihim tabiki maliyeden yana olur onun yeri bende ayrı...

şu yağ gibi olan mı canım?
annem de içiyordu oradan biliyorum,neden her ay içiyorsun peki? ben dışarıdan vitamin almayı falan hiç sevmiyorum
evt ampul olarak alip bir ampul kırıp iç bir ayda bir ampul alırsan bir kaç ay sonra depolar dolar tabi durumun ne bilmiyorum klasik doktorlar 30 larda filan oldumu ideal sayıyor ama karatay gibi bazı uzmanlarda 50 de olmali diyor benim bu kış başı 30 du mesela ona rahmen karatayin istediği sinara çıksın diye her ay bir ampul aldım vu ayda aldm artk haziranda gerek kalmaz zaten bide degerim 50-60 ı bulmuştur artk bir ara gen baktricam buna ek ben magnezyda kullaniyorum canm vitaminlerim çok iyi cikiyor minarelim düşük çıkıyordu ve magnezyum da kullaninca halsizligim komple yok oldu ne kadar yürürsem yuriyim hiç yorgunluk uyku hali gibi sekilde halsizlik filan tarzi şeyler artk olmuyor bende

Y YesilinBuyusu bu arada bende bir kaç gündür tartı da inanilmaz fazla çıkıyorum şunu anladm ki benim vücut fasulye yi tolere edemiyor kesinlikle bana dokunuyor daha onceleride hep böyle düşündür dü beni ve oyuzden çok nadir pisiyorum ve gene bu seferde aynı oldu dün yedikten sonra mahvaldum ağrı sızı kramp öldüm ve tartida sabah baya yuksek çıktım ve bugün yekrar yiyince şimdi tartinin ibresi resmen fırladı dünü ikiye katladı fasulye sonrası bilmiyorum alerjimmi var nedir bu kışın bir kez daha yemistm ve resmen kusma krizine girmistm ona rahmende sabahi kilom yüksek çıkmıştı artk bidaha en azından bir yıl daha kesinlekle yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…