• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

zamanla alışırsın tadına. bak hatta güzel de bir tarif vereyim, içine birazcık ıhlamur,2-3 karanfil,1 çubuk tarçın da koy öyle demle. o zaman tadı daha güzel gelecek ve iştahını da kapayacak :KK68:
tarçın atınca tadı çok kötü geliyor canm yillardr içecekleri sekersiz iciyorum diye galiba tatsz seviyorum tarçın tatlimsi yapiyor migdemi bulandiriyor sevmiyorum :( ama ihlamura bayilirim:KK36: çok rahatlatiyo kokusu bile mutlaka ihlamurlu deniycem:KK200:

Ikındı ara 4 kuru kayısı 1 bardak tarçınlı süt
Akşam bir ki kaşık fırında mantar bir kepçe tarhana çorbası bir parça ızgara et
Bu arada 40 dk sporumuda yaptım sonunda :spor:

Çok güzel canım ben evi taşıyıp yerleştirmeden imkansız spor yapamam zaten yapıyorum sayılır

Akşam: 1porsiyon etli kuru fasulye,salata

su 3lt ye doğru ilerlemede :KK66:

bu arada ben hep yemeklere ve salatama çok çok az yağ koyuyorum oda sadece vitaminler yağda cozuluyor diye koyuyorum tuzuda az tutuyorum sadece soğuk sikim zeytin yağı ve himalaya tuzu kullanıyorum bunuda bugün belirtiyim bari :KK66:

Kuru fasülyeye bayılırım ya ama şu an yapacak durum yok malum :KK70:

Günaydınnnnn günaydın kızlarrrrrrrr sabah kahvemi yudumlayarak başladım güne dün dışarı çıkmak çok iyi geldi göl yeşillik ağaçlar çiçekler ohhh içim açıldı enerjim yerine geldi ben tam bir doğa insanıyım yaa binaların içine tıkılmak avmlerde dolaşmak cafelerde vakit harcamak hiç bana göre değil. Nerde yeşillik nerde su hayat orda benim için. Ohhh kahvem de misss gibi olmuş hadi uyanın yeni günü selamlayın güzeller.

Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım yarın sonucu muhakkak yaz benim ümidim kalmadı ya baya baya adet şişliğim var. Karnım davul oldu. berceste_ berceste_ canım geçen de sordum ama görmedin doktor ne dedi?
Herşey yolunda canım iğneler yapıldı yine bugünde kadın doğum dr a gitmemi söylemişti oraya gidecem rahim filmi istedi
Randevu için gün vermedi rahim filmi sonrası gidecem canım
Tahlil yaptir adet belirtileri hamilelikte aynı kabızlık var mi adetten ayrilan tek nokta adette ishal olursun

Herşey yolunda canım iğneler yapıldı yine bugünde kadın doğum dr a gitmemi söylemişti oraya gidecem rahim filmi istedi
Randevu için gün vermedi rahim filmi sonrası gidecem canım
Tahlil yaptir adet belirtileri hamilelikte aynı kabızlık var mi adetten ayrilan tek nokta adette ishal olursun

Bugün sabah tuvalete zor yetiştim canım ama blonde ambition blonde ambition un kullandığı magnezyumu kullanıyorum 1 haftadır ondandır diye düşünüyorum adette mi ishal olunuyor? ben genelde adet olduğum gün normal insanlar gibi tuvalete çıkıyorum diğer günler kabızım malum takvime göre cumartesi adet olmam gerekiyor cuma yaptırayım diyorum. İş yapıyoruz eğil kalk belim de ondan ağrıyor bence. Dün sağlık ocağının verdiği idrar testi vardı elimde bu normal olanlar hassas değil yani akşam onu yaptım tek çizgi çıktı.

Günaydınnnnn günaydın kızlarrrrrrrr sabah kahvemi yudumlayarak başladım güne dün dışarı çıkmak çok iyi geldi göl yeşillik ağaçlar çiçekler ohhh içim açıldı enerjim yerine geldi ben tam bir doğa insanıyım yaa binaların içine tıkılmak avmlerde dolaşmak cafelerde vakit harcamak hiç bana göre değil. Nerde yeşillik nerde su hayat orda benim için. Ohhh kahvem de misss gibi olmuş hadi uyanın yeni günü selamlayın güzeller.
Oh ne güzel benim yerimede gez canım bende çok severim doğayı yeşillik başka insanın içi açılıyor her yer bina ihtiyacımız var oksijene

Oh ne güzel benim yerimede gez canım bende çok severim doğayı yeşillik başka insanın içi açılıyor her yer bina ihtiyacımız var oksijene

Kesinlikle canım yaa beton yığınlarının arasında sıkıştık kaldık bizler bu hale getiriyoruz şehirleri ne yazıkki.

Bugün sabah tuvalete zor yetiştim canım ama blonde ambition blonde ambition un kullandığı magnezyumu kullanıyorum 1 haftadır ondandır diye düşünüyorum adette mi ishal olunuyor? ben genelde adet olduğum gün normal insanlar gibi tuvalete çıkıyorum diğer günler kabızım malum takvime göre cumartesi adet olmam gerekiyor cuma yaptırayım diyorum. İş yapıyoruz eğil kalk belim de ondan ağrıyor bence. Dün sağlık ocağının verdiği idrar testi vardı elimde bu normal olanlar hassas değil yani akşam onu yaptım tek çizgi çıktı.
Cikmadiysa olmama ihtimali yüksek canım
Idrar testleri de artık gosteriyo
Bir sonraki ay inşallah olur

hah son sayfadaymis:))

Ay yine kimse selamımı almamış...:işsiz:
:KK74: Günaydın canm:KK33: ben yine hastanelerde olduğum için cvp yazamadm sadece göz attm canm ;) diş için geldim yine canm :KK37: çekilenin yerine yenisi 1 ay sonra yapılacakmış canm bugün diş temizliği yaptırmaya geldim ;) onuda bitirdiler şükür çekilen disinde haftası doldu bir sorun çıkarmadı ;) tabi sürekli tuzlu su ile dezenvekte edip bol bol fırçaladm sorunsuz kapaaya başladı diğer dişlerde temizlendi şimdi kurtuldum:KK24:

Yesil gormedim ya)) hos geldin

Ay asıl siz hoşgeldiniz nerdesiniz gün bitti gün... :KK48:

Cikmadiysa olmama ihtimali yüksek canım
Idrar testleri de artık gosteriyo
Bir sonraki ay inşallah olur

Evet canım hayırlısı artık. :KK66:

:KK74: Günaydın canm:KK33: ben yine hastanelerde olduğum için cvp yazamadm sadece göz attm canm :KK66: diş için geldim yine canm :KK37: çekilenin yerine yenisi 1 ay sonra yapılacakmış canm bugün diş temizliği yaptırmaya geldim :KK66: onuda bitirdiler şükür çekilen disinde haftası doldu bir sorun çıkarmadı :KK66: tabi sürekli tuzlu su ile dezenvekte edip bol bol fırçaladm sorunsuz kapaaya başladı diğer dişlerde temizlendi şimdi kurtuldum:KK24:

Ay maşallah canım geçmiş olsun:KK66: bende temizleticem ama ankaraya gidince inşallah burda özeller çok pahalı devlet de maşallah 3 ay sonraya randevü veriyor:KK70: ankaraya giderken hemen randevumü alıp yaptırıcam. Ay birde eğer hamile değilsem adet sonrası hemen bi hamama gidicem asyayı babasına satarım :KK70:sonra da saçlarıma tekrar şekil verdircem ne yaptırcaksam kuş kadar saça :KK70::KK70: hemen de plates yapıcam hangisini hemen yapıcam bende bilmiyorum :KK70: finaller geliyor kitapların yüzünü açmadım zaten ara sınavlara çalışmamıştım:KK33: bana 24 saat yetmiyo 1 gün 48 saat olması laım ki ancak yetiştireyim :KK70:

Ay asıl siz hoşgeldiniz nerdesiniz gün bitti gün... :KK48:

Evet canım hayırlısı artık. :KK66:

Ay maşallah canım geçmiş olsun:KK66: bende temizleticem ama ankaraya gidince inşallah burda özeller çok pahalı devlet de maşallah 3 ay sonraya randevü veriyor:KK70: ankaraya giderken hemen randevumü alıp yaptırıcam. Ay birde eğer hamile değilsem adet sonrası hemen bi hamama gidicem asyayı babasına satarım :KK70:sonra da saçlarıma tekrar şekil verdircem ne yaptırcaksam kuş kadar saça :KK70::KK70: hemen de plates yapıcam hangisini hemen yapıcam bende bilmiyorum :KK70: finaller geliyor kitapların yüzünü açmadım zaten ara sınavlara çalışmamıştım:KK33: bana 24 saat yetmiyo 1 gün 48 saat olması laım ki ancak yetiştireyim :KK70:
ne okuyorsun tatlim sen))

Back