• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Xeroderma_pig Xeroderma_pig öncelikle sana hayırlı olsun :) :KK200::KK200::KK200::anne:
şimdi kendime taze zencefil ve bol limonlu bir yeşil çay yaptm içiyorum:kahve: iki gündür yeşil çayada başladım artk bi eksiğim kalmadı:KK70:
haha çok sevindim. taze zencefil de çok faydalıdır, müthiş kombo olmuş üçü:kahve: menün de çok iyiydi:KK45:
Bende menümü yazayım bugün biraz tuhaf oldu ama neyse

Kahvaltı
1 tane yenidünya 1 orta boy muz sucuklu yumurta beyaz peynir 10 zeytin

Ara
1 elma 1 küçük nektari 1 tane yeni dünya
Evde ne süt ne yoğurt hiçbişey yoktu canıma biraz meyve yemek istedi bu hafta meyve yediğim tek gün bugün oldu

Akşam
2 tane yeni dünya 2 kase yoğurt fırın tavuk

meyveden bu kadar korkma :oops: ben güzel buldum menüyü evet biraz değişik ama bazen benim de oluyor napalım :KK45:
Yok canım sadece kandil simidi baklavayı kokladım :KK70:
süper :KK48:kızlar kandil simidine süt, yumurta ya da tereyağı koyuyorlar mı?

bugünkü menüm

sabah

domates,salatalık,kapya
5 siyah zeytin
5 kaju
6 fıstık

ara
2 muz
1 kuru incir

öğle
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
3 dilim ekşi mayalı ekmek

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
4 yk siyah kinoalı salata
1 maden suyu

ara
1 bardak hurmalı,kakaolu badem sütü (10 gibi içeceğim)

2 litre su, 2 saat yürüyüş

hanımlar size bir şey soracağım, canım özellikle blonde ambition blonde ambition sana,çok spor yaptığın için.
benim yürüyüş yaptıktan sonra aşırı uykum geliyor :( eve gelip duş altıktan sonra full uyumuşum resmen. bütün işim gücüm kaldı. neden böyle oluyor,bir tek bana mı oluyor :(

hanımlar size bir şey soracağım, canım özellikle blonde ambition blonde ambition sana,çok spor yaptığın için.
benim yürüyüş yaptıktan sonra aşırı uykum geliyor :KK43: eve gelip duş altıktan sonra full uyumuşum resmen. bütün işim gücüm kaldı. neden böyle oluyor,bir tek bana mı oluyor :KK43:
canim ben de cok yasadim. ara ogun yapinca biraz iyi geldi ama yine de benzer durumlari cok yasiyorum. kan degerlerini olcturdun mu?

canim ben de cok yasadim. ara ogun yapinca biraz iyi geldi ama yine de benzer durumlari cok yasiyorum. kan degerlerini olcturdun mu?
evet gayet iyi çıktı :(
hangilerine baktırmam lazım gerçi bazılarına baktırdım sadece.daha önce böyle bir şey yaşamıyordum şimdi direkt gözüm yatağa gidiyor duş sonrası

evet gayet iyi çıktı :KK43:
hangilerine baktırmam lazım gerçi bazılarına baktırdım sadece.daha önce böyle bir şey yaşamıyordum şimdi direkt gözüm yatağa gidiyor duş sonrası
ferritin, hemoglabin, d vitamini bunlar cok onemli canim ozellikle

benim yürüyüş yaptıktan sonra aşırı uykum geliyor :KK43: eve gelip duş altıktan sonra full uyumuşum resmen. bütün işim gücüm kaldı. neden böyle oluyor,bir tek bana mı oluyor :KK43:
canm hem diyet hem spor vücut halsiz düşüyor olabilir kan tahlillerin nasl vitamin yada mineral eksikliğin den olabilir onlar çok etkiliyor genelde

bugünkü menüm

sabah

domates,salatalık,kapya
5 siyah zeytin
5 kaju
6 fıstık

ara
2 muz
1 kuru incir

öğle
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 yk badem peyniri
3 dilim ekşi mayalı ekmek

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
4 yk siyah kinoalı salata
1 maden suyu

ara
1 bardak hurmalı,kakaolu badem sütü (10 gibi içeceğim)

2 litre su, 2 saat yürüyüş
Menü çok iyi canım yürüyüşte süpermiş :KK66:

Xeroderma_pig Xeroderma_pig öncelikle sana hayırlı olsun :) :KK200::KK200::KK200::anne:

haha çok sevindim. taze zencefil de çok faydalıdır, müthiş kombo olmuş üçü:kahve: menün de çok iyiydi:KK45:

meyveden bu kadar korkma :oops: ben güzel buldum menüyü evet biraz değişik ama bazen benim de oluyor napalım :KK45:

süper :KK48:kızlar kandil simidine süt, yumurta ya da tereyağı koyuyorlar mı?
Evet canım yumurta tereyağı koyuluyor

Back