Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eskiden annem o çorba ile 35 kilo vermişti ben hiç yemedim annem yiyemezsin tam malzemeleri da hatırlamıyorum zaten demişti sonra ben internetten tarifi bulunca evet bu dedi kadın konuşurken bile içi kalktı garibimin.
valla ne desem bilemedim,kalkmayacak gibi değil
o diyette sadece çorba ve çok az gıda var. ben onu pek sağlıklı bulmuyorum açıkçası. ama çorba başlı başına şifa deposu. lahana olsun,içine katılan zerdaçal falan olsun. bir de ben mercimek de ekledim doyurucu olsun diye. lakin yok yani nasıl içeceğim bilmiyorum
vegan çorba bulamıyorum. brokolinin mevsimi falan geçti yoksa kış çorbaları yapardım. bunu deneyeyim dedim denemez olaydım

canım sizin ev çok mı büyük? biz bütün evi iki kişi 2 günde toplamıştık. ama 70 m2 ev tabii kolay toplandı. ama sanki siz günlerdir uğraşıyorsunuz

1 hafta oldu canım bizimde ama ev 220 m2 4+1+kiler+2 balkon aslında benim çok eşyam yoktu dediğim gibi sevmiyorum ancak gurbete gelince gelenler yatılı geldiği için mecbur eşyamız arttı onlara ayrı bir oda yapmak zorunda kaldım birde dediğim gibi almayın dediğim halde alınan lüzumsuz eşyalar da var. Atıcam attırmıyor öyle bazaların altı tıklım tıklım oldu. Eşim iyidir hoştur da biraz fazla beceriksizdir. Ben tüm gardırobu tek başıma halledene kadar o sadece 4 koli bantlamış gerisini sen düşün. Tüm ev benim üstümden geçti resmen. Zaten hafta içi asyayla ne kadar yapabildiysem onu yaptım eşim elini bile sürmedi hafta içi ölüyorum şu an bel ağrısından uyuyamıyorum ve yorgunluktan sinir basmış durumda. Bizim evimizin en büyük problemi bu bütün erkek işlerini ben yapıyorum deliricem. Adamı pamuklara sarıp da yetiştirmişler.

Kızlar günaydınnnnnnn yeni bir gün yeni bir hafta keyfiniz ve eksileriniz bol olsun inşallah sanırım ben adet olucam kızlar hem karnımda şişlik var hem tartıda artı çıkıyorum ama artı çıkmama gerek olacak hiçbişey yemedim ve hafta sonu dünyanın işini yaptım adet öncesi şişliği sanırım cumaya kadar olmazsam bu hafta pek iyi sonuç alamıycam gibi ama dikkat etmeye devam edersem haftaya güzel iniş olur

kaptanım merhabalar anlatıyım size neden bildirim yapamadığımı hatta gülün bana
cuma günü sabah tartıldım sonra işe geldim veliler birikmiş gelen giden çok yoğundu ve ben resmen cuma günü olduğunu unuttum hatırladığımda akşam saat 6 idi sonra telden girmeye çalıştım haftasonu dahil telefondan bi türlü giremedim güvenli değil felan diyo şimdi yine iş yerindeki bilgisayardan giriyorum çok özür dilerim herkesten

çok güzel canm

çok güzel haber evt canm ev işleri de aynı apor gibi vücudu çalıştırıyor bende yaparken hep hadi kaloriler yaniyor diyerek kendimi ikna ediyorum ev işine

Günaydın arkadaşlar artık benimde civcivim var yasasinTeşekkür ederim
Dün akşam menüm kepek ekmekli sandviç oldu 30 dk daha eliptik yaptım hareketli bir hafta sonu geçirdim çok şükür

Benimde bayaaaa hareketli geçti ama ona rağmen kaçak yapmadım şükür güzel geçti

Sabah bir fincan sade kahve ile güne basladim
Kahvaltım omlet zeytin peynir iki dilim kepek ekmegi
2 su bardağı detoks suyumu ictim

Ayneeeen benimde ilk yaptığım her sabah sade bir türk kahvesi içmek ohhhh misss

Valla cuma sabah kk ya girmeye uğraştım olmadı bugüne kadar acilmadi ilk defa kilo verdim onda da bildirim yapamadım
n

Ayy hiç güleceğim yoktu canım koparttın beni ya kaç oldun peki canım ne kadar gitti bende verdim geçen hafta şükür ama bu hafta regl şişliğim var.

83.4 olmustum birde okadar isim vardi ki cumartesi günüm vardi temizlik hazirlikla uğraş birde kk acilmasin

Kahvaltım
Sucuklu yumurta zeytin sanırım 8 tane soran arkadaşlarım oluyor yazayım az miktar tulum peyniri evde kuruyemiş kalmamış bugün çok acıkırsam bi ara öğün yaparım kızlar
Hamile misin şimdi gördüm sonuc ne

deadline 28.04.2018 menum

kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu

kahvaltı:
yapmadım

öğle:
1 dilim börek, 1 dilim kek (evde pek yemek yoktu)
1 bardak süt

ara:
sekersiz sütsüz kahve

akşam:
1 kase mantı
1 büyük ayran

deadline 29.04.2018 menüm

kalkar kalkmaz 500 ml peynir altı suyu

kahvaltı:
1 dilim ekmek
3-4 dilim sucuk
1/2 yumurta
1-2 parça peynir
çay

öğle:
1 tost (dışardaydık)
1 çay
1 saat açık havada yürüyüş

akşam:
1 dilim somon
500 ml ayran

şekersiz sütlü kahve

Haftasonu iradesizlikten değil de, evde olmadığımdan ve bazen de evde yemek yapmadığımdan garip yiyeceklerle buluşuyorum. telafi etmeye çalışıyorum mutlaka. Suyu da az içiyorum, yanımda taşımayı sevmediğim için

83.4 olmustum birde okadar isim vardi ki cumartesi günüm vardi temizlik hazirlikla uğraş birde kk acilmasin

Ben hala telefona yüklediğim programdan açamıyorum googledan giriyorum vermişsin yine canım doktor ne dedi peki?

Hamile misin şimdi gördüm sonuc ne

Belli değil henüz ama sanırım değilim çünkü şişlik hissediyorum bende tahlil yaptırmaktan vazgeçtim cuma güna simir testi yaptırıcam onu yaptırırken adet olmazsam yaptırırım bi bakalım

Canım benimkide öyle çok biseyden anlamaz taşınmak eziyet olur öyle olunca yerimden kipirdayasim gelmiyor çoluk çocuk zor gerçekten taşınmakdan çok korkuyorum o yüzden allahtan ev büyükmüş eşyalar birbirine girmemiştir en azından allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…