Verebilecek az kolon olduğu için giremiyorsun evetdaha fazla kilo almış olsam mı girebiliyordum listeye
Teşekkür ederim Anka kaptanım yine yetiştim Hızır gibiHem 6 ayı geçmiş hem %5 fazla olması gerekiyormuş canım. İkisi bir arada. 4. Takımda aynı sorunu yaşadık almadılar vermesini bekledik.
senin civcivin var amaVerebilecek az kolon olduğu için giremiyorsun evetneyse 2 kilo az bende listede değilim zaten beraber takılalım bluegreeneyes ta aynı o da kilosunu verip girecek inşallah
Civcivi aldım izne ayrıldım nisan zamanı sonra birdaha giremedim o arada kilo aldım hemde baya ve hala izne ayrıldığım kiloya donemedim benim durum çok vahimsenin civcivin var ama
neyse tamambir an önce 67.300'ü görmem lazım. sen neden listede değilsin peki?
olsun,sen de listede olmasan bile menülerini yaz ki takip edelim beraberCivcivi aldım izne ayrıldım nisan zamanı sonra birdaha giremedim o arada kilo aldım hemde baya ve hala izne ayrıldığım kiloya donemedim benim durum çok vahimsanırım 64 yada 65 izne ayrıldığım kilo 6 kilo vermem lazım ya
ne sinavi bu? Gecmis oldu bu aradaArkadaşlar bu arada yarışma için ayrılmışştım.. Biraz zor çalıştım. Yegenime epilepsi teşhisi koydular tam sınav arefesi bıraktım iyice çalışmayı falan kafama girmiyordu yeğenimi düşünmekten.. Sonra mr ı temiz çıktı ilaç kullanıyor ama hafif atakları devam ediyor yine sebebi ne bilinmiyorr.
Son 3 gün sınav için notları okudum girdim pek güzel sonuç alamadım doğrusu. Ilimde 39 ilçe de 8. Olmuşum.. Stresli bi dönemdi ya. Kv kp de köye gittiler bu arada rahatım şükür :)
dur dur sakin ol, hangi değerler tam olarak? beyaz küre dediğin akyuvarlar mı? trombosit mi ne düşük çıkmış?
Ya kendi kendine tahlillere bakıp psikopata bağlama yorgunluktan bile değişiyor onlar hiç bişey yokken rahat ol bişey yoktur
Tamam canm iyi yapmışsın ellerine sağlıkbluegreeneyes paylaştım ben kızlar gelmedi artık ne yapalım saat geç olacak çünkü birde siteye çok zor giriyorum sıkıntı olur belki dedim paylastim
bende evlenirken 58 dimyok canım ne potuaynen bekarım ama ben 63ü en son kilo almaya başladığım dönem gördüm maalesef sonra da önünü alamadım 52 kilodan birden çıktım
canm yok biz degerlendirip internetten baktigmizda öyle çıkıyor ama doktorlar baska seyleri de eslestirip daha degisik degerlendiriyorlar ve bişey cikmiyor kesin öyledir sen gönlünü ferah tut canmKızlar çok kötü oldum 3 değer dengesiz üçünde de lenf kanseri lösemiden dolayı olur diye yazıyo kafam çok ktü bi kentime geleyim ben bi
canm o bende de var beyaz kan hucre durumuda öyle cikiyor ama sonucum temiz çıkıyor suan bacaklarim da baya morluklar var acaba dolaşım problemimiz mi var ? her seferinde kesin sen biyere vurmussun bunları diolar ama vurmuyorum daBenim bi zamandır backlarımda durduk yere morluklk oluyor kızlar ben kopmuş durumdayım hala da bacaklarım mor mor kafaayı yiycem ya
Bak sen dayanamadin dimikız bekle birazcık pazartesiyi o zaman yap testini zaten hamileysen belli olur illaki ay bizide heyecanlandirdin he tatlı telâşlar hayırlısı canım inşallah ama biraz daha sabret ben biliyomusun bir hafta sonra test yapmıştım ama insan tahmin ediyor önceden hisler önemli canım
Ne kadar tuhaf canım
Kanser markırlarına mı bakıldı
Beyaz küre dediğin lökosit mi
canm yok biz degerlendirip internetten baktigmizda öyle çıkıyor ama doktorlar baska seyleri de eslestirip daha degisik degerlendiriyorlar ve bişey cikmiyor kesin öyledir sen gönlünü ferah tut canm
canm o bende de var beyaz kan hucre durumuda öyle cikiyor ama sonucum temiz çıkıyor suan bacaklarim da baya morluklar var acaba dolaşım problemimiz mi var ? her seferinde kesin sen biyere vurmussun bunları diolar ama vurmuyorum da
canm oda var ya tez canli ve cok hareketliyiz ya biz biyere vurup farkina bile varmiyoruz bence yada internette hızlı kilo verince böyle seyler oluyor diyor ozellikle direk yağ kaybi sonrası olabiliyormus yada vitamin eksikliklerinde de olabiliyormus c vitamini k vitamini eksikliği yada folik asit eksikseŞu an tüm hislerim birbirine girdi canım ya heyecandan zaten bugün hiçbişey yapamamıştım sonra bi normal tahlillerime bakayım dedim daha önce hiç karşılaşmadığım değerler biri düşmüş biri çıkmış ne bunlar dişe baktım alyuvar akyuvar beyaz küri yok ilik yapar yok kanser hastayarında yükselir bi an elim ayağım boşaldı kendime gelemedim daha.
Canım ne% ne# ve ly% bunlar
İnşallah öyledir canım
Ya bizde eşimle şaşırıyoduk ne bunlar diye kızarık gibi oluyo önce bi iki gün sonra bi bakıyorum morarmış hatta eşim doktora git bu neymiş böyle hergün artıyor demişti benda aman asyanın peşinde çarpıyorumdur biyerlere demiştim ama çarptığımı da hiç hatırlamıyorum bi tuhaf oldum ya amaaan
canm oda var ya tez canli ve cok hareketliyiz ya biz biyere vurup farkina bile varmiyoruz bence yada internette hızlı kilo verince böyle seyler oluyor diyor ozellikle direk yağ kaybi sonrası olabiliyormus yada vitamin eksikliklerinde de olabiliyormus c vitamini k vitamini eksikliği yada folik asit eksikse
canim tam tahlil yaptrmadan moralni niye bozuyosun ki.benimde tanidiklarim var vucudunda morluk olan.bendede hamileyken olmusdu..canimmm benim uzulme sen.Şu an tüm hislerim birbirine girdi canım ya heyecandan zaten bugün hiçbişey yapamamıştım sonra bi normal tahlillerime bakayım dedim daha önce hiç karşılaşmadığım değerler biri düşmüş biri çıkmış ne bunlar dişe baktım alyuvar akyuvar beyaz küri yok ilik yapar yok kanser hastayarında yükselir bi an elim ayağım boşaldı kendime gelemedim daha.
Canım ne% ne# ve ly% bunlar
İnşallah öyledir canım
Ya bizde eşimle şaşırıyoduk ne bunlar diye kızarık gibi oluyo önce bi iki gün sonra bi bakıyorum morarmış hatta eşim doktora git bu neymiş böyle hergün artıyor demişti benda aman asyanın peşinde çarpıyorumdur biyerlere demiştim ama çarptığımı da hiç hatırlamıyorum bi tuhaf oldum ya amaaan
test sonucunun yanında mı yazıyor,şüpheli bulgu falan diye mi yoksa internetten bakıp mı gördün?Kızlar çok kötü oldum 3 değer dengesiz üçünde de lenf kanseri lösemiden dolayı olur diye yazıyo kafam çok ktü bi kentime geleyim ben bi
İnternetten baktım canım ikisi düşük biri yüksek üçünde de aynı şeyler yazıyor hemen hemen.test sonucunun yanında mı yazıyor,şüpheli bulgu falan diye mi yoksa internetten bakıp mı gördün?
internet ise inanma ne olur,ne zaman bir şeye baksam ya kanser ya hamile çıkıyorum
canim tam tahlil yaptrmadan moralni niye bozuyosun ki.benimde tanidiklarim var vucudunda morluk olan.bendede hamileyken olmusdu..canimmm benim uzulme sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?