How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar dayanamıycam bi gelin hele buraya bişey dicem sizlere şimdi çatladın mı yeşil ne bu sabırsızlık diyceksiniz ama napıyım yaa çatladım işte şeyyy ben bugün kan testi yaptırdım adetime 8 gün var ama sonuç 1.20 çıktı tamam nefatif ama şimdi asyanın değerini 8 gün geriye götürdüğümde 0.218 gibi bişey oluyor asyadan 1 ay öncede yani hamile olmadığım ayda adetime 2 3 gün kala yaptırmıştım o zaman 0.200 lü bişeyler çıkmıştı. Ya 1.20 görünce kafam karıştı böyle hamile olanlar da varmış katlanmış ay sağlıkçı var mı aranızda doktorumun yanında çalışan sekreter ile kanka oldum ona söyledim biraz bekle bence dedi yani kesin değildir demedi biliyorum bu konuda çok sıkıyorum sizi ama çatlıyorum meraktan ölücem yaaa ay bi el atın bana hayde yarın tekrar yaptırsam mı acaba yoksa pazar mı yaptırsam? Yoksa pazartesiye kadar meraktan çatlasam mı? blonde ambition blonde ambition Xeroderma_pig Xeroderma_pig magickk magickk G Gunayfur N nil u mihr hicmakam hicmakam deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes sevilay80 sevilay80 @Saglikliyasamgunlugumm berceste_ berceste_

aynı şeyi yaşamışız resmen ben de 66'lara kadar düştüm sonra diyeti bırakmak zorunda kaldım yoğun bir döneme girdim ettim derken diyetisyende 72.4 çıktım. aslında cidden son günlerde çok abartmıştım yani pringles mı dersin her akşam 1 paket kabak çekirdeklerini gömmek mi dersin yemeğin üstüne bir de :KK70: 80 olmadığıma şükrediyorum. kilomuz da yakın,beraber 59'u görelim :KK72::KK72:
aayyy evet canm çok istiyorum:21: görelim artk :KK5:

Kızlar dayanamıycam bi gelin hele buraya bişey dicem sizlere şimdi çatladın mı yeşil ne bu sabırsızlık diyceksiniz ama napıyım yaa çatladım işte şeyyy ben bugün kan testi yaptırdım adetime 8 gün var ama sonuç 1.20 çıktı tamam nefatif ama şimdi asyanın değerini 8 gün geriye götürdüğümde 0.218 gibi bişey oluyor asyadan 1 ay öncede yani hamile olmadığım ayda adetime 2 3 gün kala yaptırmıştım o zaman 0.200 lü bişeyler çıkmıştı. Ya 1.20 görünce kafam karıştı böyle hamile olanlar da varmış katlanmış ay sağlıkçı var mı aranızda doktorumun yanında çalışan sekreter ile kanka oldum ona söyledim biraz bekle bence dedi yani kesin değildir demedi biliyorum bu konuda çok sıkıyorum sizi ama çatlıyorum meraktan ölücem yaaa ay bi el atın bana hayde yarın tekrar yaptırsam mı acaba yoksa pazar mı yaptırsam? Yoksa pazartesiye kadar meraktan çatlasam mı? blonde ambition blonde ambition Xeroderma_pig Xeroderma_pig magickk magickk G Gunayfur N nil u mihr hicmakam hicmakam deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes sevilay80 sevilay80 @Saglikliyasamgunlugumm berceste_ berceste_
haftasonu oyalancak birşeyler bul pazartesiyi bekle:-) seni gidi sabırsız:rolleyes:

bencede:spor: eve gıdınce salona dalacam.cam perde duvar koltuk halı vıtrın:bicak:kızım sığmıyor küçük odalaara:emir_bebek:
benim mutfaktan başlamam lazım korkunç bi halde her şey bir yerde. eskiden düzenim vardı hep bozuldu :110:
1.59 canım boyum
kaç beden giyiyorsun? benim altım 42 beden:bicak:
Kıyamam yaaa verin arkadaşmın civcivini :KK70:

Canım benim boy 1.60 aslında hedefim 55 ama işte ikinci bebek planı çıktığı için ne kadar giderse kar modundayım şu an :KK48:

Ben evi taşıycam diye bahar temizliği yapmadım nasılsa yeni evde herşey elimden geçicek :KK48: canımın çıkmasına az kaldı :KK70:
boyumuz aynıymış :KK48: bebiş daha önemli aşırı bir kilo almazsan sonrasında güzelce verirsin:emir_bebek:
Kızlar bu civcivi biriniz bana da anlatır mısınız:)
her takımın böyle hayvanlı bir simgesi var :) listeye girenlere veriyorlar. bizim takımınki civciv :-)

bence en büyük spor o :deli: benim de acil başlamam lazım evin hali hiç hal değil :deli:
kızlar bende parça parça hallettim ve bahar temizligim bugün bitti son bir sepet utum var onuda bıraktım kenara sporum aksamasn diye ven kurtuldum darısı başınıza:KK73:

kızlar bende parça parça hallettim ve bahar temizligim bugün bitti son bir sepet utum var onuda bıraktım kenara sporum aksamasn diye ven kurtuldum darısı başınıza:KK73:
bahar temizliğini yazın ortasında yapıcam herhalde ben bu gidişle :D temmuzun ortasında falan :D
neyse yarın girişmeye başlayayım ufak ufak bahar bitti çünkü :deli:

bahar temizliğini yazın ortasında yapıcam herhalde ben bu gidişle :KK70: temmuzun ortasında falan :KK70:
neyse yarın girişmeye başlayayım ufak ufak bahar bitti çünkü :deli:
canm benim en geç bu vakit bitmis oluyor çünki izmir aniden ısınıyor direk yazlık kiayafet ayakkabilarin çıkması gerekiyor çok şükür bitti rahatladm çünki burda insanlar artk askılı lar ve şortlarla gezmeye başladı bende hergün dışarda gezmeye basladm baya yaz günü gibi ortalık

canm benim en geç bu vakit bitmis oluyor çünki izmir aniden ısınıyor direk yazlık kiayafet ayakkabilarin çıkması gerekiyor çok şükür bitti rahatladm çünki burda insanlar artk askılı lar ve şortlarla gezmeye başladı bende hergün dışarda gezmeye basladm baya yaz günü gibi ortalık
valla burası da öyle inan ki, birden ısındı. yaz gibi. uzun kollu giyilmez artık

anlamadım :KK70:
yanlış alıntı mı yaptın Y YesilinBuyusu ne mi yazacaktın hepimiz heyecanlandık galiba :KK70:
yok canm en son 63 ü nezaman gördüm hatirlamiyorum demissin bende ondan benim gibi en son hamileykenmi gördün acaba dedim ama yoksa potmu kırdımo_O sen bekar filanmiydin yoksa yaa:kızgın:

neredeyse belimde olan saçlarımı çenemde kestirdim.
bir sorun neden?
tabii ki sporu daha rahat yapabilmek için :-) yaz da geldi aşırı bunalmaya başlamıştım,ferahladım resmen.
hedefim 50 kiloya inene kadar saçlar da uzamış olur zaten süper olur :KK25: şişko ve uzun saç pek güzel olmuyor :KK70:

Bende kısacık kestirdim boynuma değdiği anda çıldırıyorum yaa baya böyle tba büyüküstünün ilk kesterdiği zamanlar kadar kestirdim valla nasıl rahatladım nasıl ohhhh

neredeyse belimde olan saçlarımı çenemde kestirdim.
bir sorun neden?
tabii ki sporu daha rahat yapabilmek için :-) yaz da geldi aşırı bunalmaya başlamıştım,ferahladım resmen.
hedefim 50 kiloya inene kadar saçlar da uzamış olur zaten süper olur :KK25: şişko ve uzun saç pek güzel olmuyor :KK70:
bende uzun saç hastası olan biri olarak aynı hatayı yaptm ya yemin ederim ilk düşündüğüm kolay spor yapmak dı bukadar olamaz bende uzun saçı daha zayifken begeniyorum evt bütün kış çok rahat spor ve duş alma işi oldu etrafimda herkesde yüzün ortaya çıktı çok yakisti desede ben çok mutsuz oldum şimdi sacim anca omzumda bende 38 e düştüm artk yakışır dedim kaynak yaptirdim ;) şimdi tektrar belim kadar ve uzun platin sarı :KK8:

Canım benim büldiğim kadarıyla bhcg hormonu kana 8 günde geçiyor. Şu anda gebeliğe işaret bir değer yok.
Sabır canım sakin ol:KK200:

Back