• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hem 6 ayı geçmiş hem %5 fazla olması gerekiyormuş canım. İkisi bir arada. 4. Takımda aynı sorunu yaşadık almadılar vermesini bekledik.
Teşekkür ederim Anka kaptanım yine yetiştim Hızır gibi:-) evet bende şimdi baktım karar defterine öyleymiş onu unutmuşum ne zamandır uygulamayinca çok sagol:KK200::KK200:

Verebilecek az kolon olduğu için giremiyorsun evet:KK43: neyse 2 kilo az bende listede değilim zaten beraber takılalım bluegreeneyes ta aynı o da kilosunu verip girecek inşallah :-)
senin civcivin var ama :D
neyse tamam :-) bir an önce 67.300'ü görmem lazım. sen neden listede değilsin peki?

senin civcivin var ama :KK70:
neyse tamam :-) bir an önce 67.300'ü görmem lazım. sen neden listede değilsin peki?
Civcivi aldım izne ayrıldım nisan zamanı sonra birdaha giremedim o arada kilo aldım hemde baya ve hala izne ayrıldığım kiloya donemedim benim durum çok vahim:-) sanırım 64 yada 65 izne ayrıldığım kilo 6 kilo vermem lazım ya :(

Civcivi aldım izne ayrıldım nisan zamanı sonra birdaha giremedim o arada kilo aldım hemde baya ve hala izne ayrıldığım kiloya donemedim benim durum çok vahim:-) sanırım 64 yada 65 izne ayrıldığım kilo 6 kilo vermem lazım ya :KK43:
olsun,sen de listede olmasan bile menülerini yaz ki takip edelim beraber :KK39: ben de 2-3 hafta sonra anca girerim artık

Arkadaşlar bu arada yarışma için ayrılmışştım.. Biraz zor çalıştım. Yegenime epilepsi teşhisi koydular tam sınav arefesi bıraktım iyice çalışmayı falan kafama girmiyordu yeğenimi düşünmekten.. Sonra mr ı temiz çıktı ilaç kullanıyor ama hafif atakları devam ediyor yine sebebi ne bilinmiyorr.
Son 3 gün sınav için notları okudum girdim pek güzel sonuç alamadım doğrusu. Ilimde 39 ilçe de 8. Olmuşum.. Stresli bi dönemdi ya. Kv kp de köye gittiler bu arada rahatım şükür :)
ne sinavi bu? Gecmis oldu bu arada

dur dur sakin ol, hangi değerler tam olarak? beyaz küre dediğin akyuvarlar mı? trombosit mi ne düşük çıkmış?

Ya kendi kendine tahlillere bakıp psikopata bağlama yorgunluktan bile değişiyor onlar hiç bişey yokken rahat ol bişey yoktur :-)

Kızlar çok kötü oldum 3 değer dengesiz üçünde de lenf kanseri lösemiden dolayı olur diye yazıyo kafam çok ktü bi kentime geleyim ben bi

bluegreeneyes bluegreeneyes paylaştım ben kızlar gelmedi artık ne yapalım saat geç olacak çünkü birde siteye çok zor giriyorum sıkıntı olur belki dedim paylastim:-)
Tamam canm iyi yapmışsın ellerine sağlık ;) ben de bakmaya gelmiştim :) bu gün siteye girişte herkes sorun yaşıyor belki o yüzden bildirim yapamamışlardır ama yapacak bişey kalmadı liste sıkıntıya girmesin ;)

yok canım ne potu :KK70: aynen bekarım ama ben 63ü en son kilo almaya başladığım dönem gördüm maalesef sonra da önünü alamadım :110: 52 kilodan birden çıktım :bicak:
bende evlenirken 58 dim :110: hamileyken kilo almaya basladigmda :anneadayı: 63 ü görmüştüm en son :KK70: bebis sonrası 67 nin altina inemedim:emir_bebek: :olamaz: bu sefer insallah 58e geri dönerim 58-60 da ben çok güzel oluyorum daha altını istemem ama inebilirsem 58 i geri istiyorum:KK200:

Kızlar çok kötü oldum 3 değer dengesiz üçünde de lenf kanseri lösemiden dolayı olur diye yazıyo kafam çok ktü bi kentime geleyim ben bi
canm yok biz degerlendirip internetten baktigmizda öyle çıkıyor ama doktorlar baska seyleri de eslestirip daha degisik degerlendiriyorlar ve bişey cikmiyor kesin öyledir sen gönlünü ferah tut canm ;)

Benim bi zamandır backlarımda durduk yere morluklk oluyor kızlar ben kopmuş durumdayım hala da bacaklarım mor mor kafaayı yiycem ya
canm o bende de var beyaz kan hucre durumuda öyle cikiyor ama sonucum temiz çıkıyor suan bacaklarim da baya morluklar var acaba dolaşım problemimiz mi var ? her seferinde kesin sen biyere vurmussun bunları diolar ama vurmuyorum da

Bak sen dayanamadin dimi :-) kız bekle birazcık pazartesiyi o zaman yap testini zaten hamileysen belli olur illaki ay bizide heyecanlandirdin he tatlı telâşlar hayırlısı canım inşallah ama biraz daha sabret ben biliyomusun bir hafta sonra test yapmıştım ama insan tahmin ediyor önceden hisler önemli canım :super:

Şu an tüm hislerim birbirine girdi canım ya heyecandan zaten bugün hiçbişey yapamamıştım sonra bi normal tahlillerime bakayım dedim daha önce hiç karşılaşmadığım değerler biri düşmüş biri çıkmış ne bunlar dişe baktım alyuvar akyuvar beyaz küri yok ilik yapar yok kanser hastayarında yükselir bi an elim ayağım boşaldı kendime gelemedim daha.

Ne kadar tuhaf canım
Kanser markırlarına mı bakıldı
Beyaz küre dediğin lökosit mi

Canım ne% ne# ve ly% bunlar

canm yok biz degerlendirip internetten baktigmizda öyle çıkıyor ama doktorlar baska seyleri de eslestirip daha degisik degerlendiriyorlar ve bişey cikmiyor kesin öyledir sen gönlünü ferah tut canm :KK66:

İnşallah öyledir canım

canm o bende de var beyaz kan hucre durumuda öyle cikiyor ama sonucum temiz çıkıyor suan bacaklarim da baya morluklar var acaba dolaşım problemimiz mi var ? her seferinde kesin sen biyere vurmussun bunları diolar ama vurmuyorum da

Ya bizde eşimle şaşırıyoduk ne bunlar diye kızarık gibi oluyo önce bi iki gün sonra bi bakıyorum morarmış hatta eşim doktora git bu neymiş böyle hergün artıyor demişti benda aman asyanın peşinde çarpıyorumdur biyerlere demiştim ama çarptığımı da hiç hatırlamıyorum bi tuhaf oldum ya amaaan

Şu an tüm hislerim birbirine girdi canım ya heyecandan zaten bugün hiçbişey yapamamıştım sonra bi normal tahlillerime bakayım dedim daha önce hiç karşılaşmadığım değerler biri düşmüş biri çıkmış ne bunlar dişe baktım alyuvar akyuvar beyaz küri yok ilik yapar yok kanser hastayarında yükselir bi an elim ayağım boşaldı kendime gelemedim daha.

İnşallah öyledir canım

Ya bizde eşimle şaşırıyoduk ne bunlar diye kızarık gibi oluyo önce bi iki gün sonra bi bakıyorum morarmış hatta eşim doktora git bu neymiş böyle hergün artıyor demişti benda aman asyanın peşinde çarpıyorumdur biyerlere demiştim ama çarptığımı da hiç hatırlamıyorum bi tuhaf oldum ya amaaan
canm oda var ya tez canli ve cok hareketliyiz ya biz biyere vurup farkina bile varmiyoruz bence yada internette hızlı kilo verince böyle seyler oluyor diyor ozellikle direk yağ kaybi sonrası olabiliyormus yada vitamin eksikliklerinde de olabiliyormus c vitamini k vitamini eksikliği yada folik asit eksikse

canm oda var ya tez canli ve cok hareketliyiz ya biz biyere vurup farkina bile varmiyoruz bence yada internette hızlı kilo verince böyle seyler oluyor diyor ozellikle direk yağ kaybi sonrası olabiliyormus yada vitamin eksikliklerinde de olabiliyormus c vitamini k vitamini eksikliği yada folik asit eksikse

Ay birden neye uğradığımı şaşırdım ya şu kadın dizisinde de kadının vücudu morarıyor ya bi an başka yerlerimde var mı diye baktım da sadece bacaklarımda varmış eşimde şok oldu soyduk beni inceliyoruz ya güler misin ağlar mısın

İnşallah öyledir canım

canim tam tahlil yaptrmadan moralni niye bozuyosun ki.benimde tanidiklarim var vucudunda morluk olan.bendede hamileyken olmusdu..canimmm benim uzulme sen.

test sonucunun yanında mı yazıyor,şüpheli bulgu falan diye mi yoksa internetten bakıp mı gördün?
internet ise inanma ne olur,ne zaman bir şeye baksam ya kanser ya hamile çıkıyorum

test sonucunun yanında mı yazıyor,şüpheli bulgu falan diye mi yoksa internetten bakıp mı gördün?
internet ise inanma ne olur,ne zaman bir şeye baksam ya kanser ya hamile çıkıyorum
İnternetten baktım canım ikisi düşük biri yüksek üçünde de aynı şeyler yazıyor hemen hemen.

Back