- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Geçen hafta:71.5
Bu hafta: 70.8
Fark: 700gr
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo: 69.8
aayyy kızlar az veriyorum diye üzülüyordum ama an itibari ile burda verdiğim kilo tam 5 kilo olmuş olduçok mutluyum buraya 75.8 ile girdim şimdi bu sabah 70.8 im damlaya damlaya göl olur dedikleri ışte bu sonunda haftaya 60lara gecicem inşallah
Geçen hafta:55,5
Bu hafta:55,4
Fark: 100 gr
Yüzde:0,18
hedef kilo:54,5 yıne aynı deği,şen birşey yok maalesef.
ben zaten düşük tansiyonlu bir insanım,bir de yemeyince direk elim ayağım titremeye başlıyoraayyy bir an hayal edince ay sesli güldümyaaa biz duramiyoruz yemeden yok bize göre diil bende düşer bayılırım zaten gözümün önümde yemekler uçuyor okadar sıkı bir şey yapınca
aynen, kıyafetler, yediğimiz yemekler vs fazla çıkıyor orada.evet canm genede en fazla 2 kilo filan fazla çıkıyorduro sen 1 kilosunu bu hafta s3n vermissindir bence tebrikler canm
ayy benim takımdaki eski günlerimi hatırlattın bana
Yüzde:
aayyy kızlar az veriyorum diye üzülüyordum ama an itibari ile burda verdiğim kilo tam 5 kilo olmuş olduçok mutluyum buraya 75.8 ile girdim şimdi bu sabah 70.8 im damlaya damlaya göl olur dedikleri ışte bu sonunda haftaya 60lara gecicem inşallah
benim de haftaya hedefim 69.00 direkt böyle küsuratsızharikasn canmtebrikler haftaya 69u goruyoruz yaz kız haftaya hedef 69 diye
canım tebrik ederim harika bir sonuçGeçen hafta; 65.1
Bu hafta; 63.8
Fark; -1300
Yüzde; 1.99
Gelecek hafta hedef; 62.9
@deadline
Günaydın kızlar 64ü görmeden 63e geçeceğimi söyleseler inanmazdım bende çok şaşırdım sabah çok da mutlu oldum:) Gelecekhafaya hedefim 62 ler artık ucundan kıyısından da olsa inşallah.
cok guzel canim tebrik ederim
Yüzde:
işte herkesın bır hayalı var boyuma gore kılolu goruyorum kendımı =)Maşallah canım bence çok güzel vermişsin 5 kilo az değil benim de 4.2 olmuş toplam cerdiğim kilo darısı kalan kilolarımıza:))
Senin kilon az olduğu için az az gidiyordur tatlım olmak istediğim kilodasın okunuşu bile güzel 55:))
evt canmMaşallah canım bence çok güzel vermişsin 5 kilo az değil benim de 4.2 olmuş toplam cerdiğim kilo darısı kalan kilolarımıza:))
Senin kilon az olduğu için az az gidiyordur tatlım olmak istediğim kilodasın okunuşu bile güzel 55:))
evt canm artk şu 60 lara geçelim 69 u bi görelim derken sen gectin bile masallahaynen, kıyafetler, yediğimiz yemekler vs fazla çıkıyor orada.
1 kilo vermişimdir ama herhalde :)
sağol canm benimcok guzel canim tebrik ederim
aaayyy ağzından bal damlıyor inşallah canmayy benim takımdaki eski günlerimi hatırlattın bana
ben de 69'u bir görsem diye kafayı takmıştım bayasonra yine göremedim çat 68lere düşmüşüm. senin de öyle olur inşallah
canm harikasinValla kızlr yok yani benim tuvalete gideceğim yok yazayım en iyisi
Geçen hafta 64.40
Bu hafta 63.00
Fark 1.40
Yüzde 2.17
Gelecek hafta hedefi en azından 62.50
Bu hafta 62.90 ı olsun görmeyi çok istemiştim ama işte malum sorunumdan dolayı olmadı neyse mutlu sonuç
Geçen hafta; 65.1
Bu hafta; 63.8
Fark; -1300
Yüzde; 1.99
Gelecek hafta hedef; 62.9
@deadline
Günaydın kızlar 64ü görmeden 63e geçeceğimi söyleseler inanmazdım bende çok şaşırdım sabah çok da mutlu oldum:) Gelecekhafaya hedefim 62 ler artık ucundan kıyısından da olsa inşallah.
Yüzde:
Geçen hafta:55,5
Bu hafta:55,4
Fark: 100 gr
Yüzde:0,18
hedef kilo:54,5 yıne aynı deği,şen birşey yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?