How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bluegreeneyes bluegreeneyes diyetisyende tartıldığımda geçen hafta 72.400 geldim,bu sabah evde tartıldığımda 69.300. bundan sonra evdeki tartıyı baz alayım çünkü buradaki arkadaşlar da dedi diyetisyende fazla çıkıyoruz diye
Cuma bildirimlerini hangisi ile yapacaksan onu alalım devamlı kullanacağın tartı olsun ;) diyetisyende üzerimize tartildigimiz için fazla çıkıyoruz

Canım bende indirdiğim programdan giremiyorum googledan giriyorum dünden beri böyle.

Bende o nasıl bir fark öyleeeee diyecektim ki neden olduıunu okudum bu haftalık böyle olsun canım nolcak.

Günaydın hoşgeldin özlettin kendini canım
Hoş bulduk canm ben de ozledim :)

Canım bende indirdiğim programdan giremiyorum googledan giriyorum dünden beri böyle.

Bende o nasıl bir fark öyleeeee diyecektim ki neden olduıunu okudum bu haftalık böyle olsun canım nolcak.

Günaydın hoşgeldin özlettin kendini canım
aynen tartıda ben de bir şok yaşadım :D
pazartesi diyetisyene gidiyorum bakalım onun tartısı kaç gösterecek

***1. TAKIM 567. ETAP***

berceste_(84.6//%)
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74,9//%)
Mirafatos (71.5//%)
nil u mihr(71.4/70.5/0.9/%1.26)
YeşilinBuyusu (64.4///% )
merkerdemus (65.1//%)
minemelek2015 (55.5/55.9/+0.4/%-0.72)
Saglikliyasamgunlugumm (65.1//%)
fitblack(67,3/69.3/+2/%-0.035) 484. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 83 e bölündü

1. takım ortalaması:%

Geçen hafta; 65.1
Bu hafta; 63.8
Fark; -1300
Yüzde; 1.99
Gelecek hafta hedef; 62.9

deadline deadline
Günaydın kızlar 64ü görmeden 63e geçeceğimi söyleseler inanmazdım bende çok şaşırdım sabah çok da mutlu oldum:) Gelecekhafaya hedefim 62 ler artık ucundan kıyısından da olsa inşallah.

Geçen hafta; 65.1
Bu hafta; 63.8
Fark; -1300
Yüzde; 1.99
Gelecek hafta hedef; 62.9

deadline deadline
Günaydın kızlar 64ü görmeden 63e geçeceğimi söyleseler inanmazdım bende çok şaşırdım sabah çok da mutlu oldum:) Gelecekhafaya hedefim 62 ler artık ucundan kıyısından da olsa inşallah.
ooo süpersin bu hafta kesin birinci sensin canm :KK9: süper rakam

ben bir kere öyle bir deneyeyim dedim tabii öyle yoğurt falan değil benim meyve suyu,smoothie falan direkt. sıkı diyet yapayım dedim 1 güncük dayanamadım :KK70: en son otobüste bayılmıştım amcalar suratımı tokatlıyordu :KK70: sonra otobüs nasıl durdu beni nasıl durağa koydular falan oralar yok. yani şok diyet falan benim vücudum hiç kaldırmıyor.
aayyy bir an hayal edince ay sesli güldüm:KK70: yaaa:KK70:biz duramiyoruz yemeden yok bize göre diil bende düşer bayılırım:KK70: zaten gözümün önümde yemekler uçuyor okadar sıkı bir şey yapınca

geçen hafta: 72.400
bu hafta: 69.300
fark: 3.100
yüzde: 4.28
gelecek hafta için hedef: 69.00
deadline deadline kaptanım diyetisyen tartısıyla evdeki tartı çok fark ediyor demek ondan bu kadar fark oldu n'apacağım ben şimdi
yani ben anlamadm 3 kilo mu verdin:KK53: kafamda deli sorular:KK53: :KK9:

Back