- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tuzlu su(( cok gecmis olsunay canm akşam uyuşukluk etkisi geçene kadar iyiydim çekerken de baya kolay olmuştu hic hissetmedim hemende cikiverdi rahatca ama akşam uyusmasi geçti bide ben yatmadan tuzlu su ile ağız içimi dezenvekte ediyim mikrop kapma ibtimali olmasin diyince tuzlu su beni bir havalara ziplatti sorma baya yanagimda buz torbasi ile evin icinde akşam koşusu yaptm neyseki şimdi çooook çoookk iyiyim buz rahatlatti bitanede minoset içtim hiç biseyim kalmadı çok sağol canım bir kaç güne yara kapanirmis zaten
spor mükemmelHerkese günaydın hayırlı cumalar dünkü menüm sabah kepek ekmekli sandviç ara 6 badem ve iki gün kurusu
Öğle yemek yoktu iki yumurta basladim yanında domates salatalı ve peynir yedim
Akşam yemeğim yemek pişene kadar geç olacakti bende bol yeşillikli peynirli sandviç yedim
Sporum 40 dk eliptik 30 dk bölgesel spor yaptım
Suyumu bol içiyorum
Regl oldum bu Arada bakalım kiloyu nasıl etkileyecek
sporu çok iyi yaptığın için benceGeçen hafta :68.8
Bu hafta 68.7
Fark 100 gr
Uç günlük kaçamak ve regl rağmen almadigima şükrediyorum salıdan itibaren toparlanmaya basladim
kesinlikle öyle yap çok fark ediyor çünkü. ama bu sürede bir şey yiyip içmeGünaydın güzelleeeeeer hayırlı cumalar bol eksiler olsun inşallah. Ben bu sefer kararlıyım tuvalete gitmeyi bekliycem banane yaaaa
GunaydinnGunaydin kızlar hepinize bol eksili güzel cumalar olsun
çok güzel tebrik ederimGeçen hafta: 71.4
Bu hafta: 70.5
Fark: 900 gram
Yüzde: 1.264
Telefonum garantiye gitmişti canm akşam geldi artık buradayım :) bildirimde beni de ekleyin listeyi yaparım deadline canm geldim sıkıntı yok listeyi yaparim benGunaydinn
tatlim seni goremiyorum nerelerdesin
hoş bulduuumfitblack nicki görünce valla bizim vegan dedim hos geldin canm
Sor canm bildiğim konuysa cevaplarım yoksa top deadline dehoş bulduuum
evet black olarak tanınınca nicki de değiştireyim dedim, canım sen kaptan yardımcısı mı oldun? dead çok meşgul ona soramıyorum sana sorayım en iyisi
bluegreeneyes canım ben izne 67.3 ile ayrılmışım ama 72.4 ile döndüm şimdi nasıl olacak bu liste o zaman***1. TAKIM 567. ETAP***
berceste_(84.6//%)
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74,9//%)
Mirafatos (71.5//%)
nil u mihr(71.4///%)
YeşilinBuyusu (64.4///% )
merkerdemus (65.1//%)
minemelek2015 (55.5//%)
Saglikliyasamgunlugumm (65.1//%)
fitblack(67,3///%) 484. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 83 e bölündü
1. takım ortalaması:%
bluegreeneyes seni de etiketleyeyimgeçen hafta: 72.400
bu hafta: 69.300
fark: 3.100
yüzde: 4.28
gelecek hafta için hedef: 69.00
deadline kaptanım diyetisyen tartısıyla evdeki tartı çok fark ediyor demek ondan bu kadar fark oldu n'apacağım ben şimdi
6ayi geçtiği için hemen alabiliyoruz diye biliyorum canm yuzdeni de izinde olduğun haftaya boluyoruzbluegreeneyes canım ben izne 67.3 ile ayrılmışım ama 72.4 ile döndüm şimdi nasıl olacak bu liste o zaman
site error veriyordu zorla girdim. umarim kizlar sıkıntı yasamaz
geçen hafta: 72.400
bu hafta: 69.300
fark: 3.100
yüzde: 4.28
gelecek hafta için hedef: 69.00
deadline kaptanım diyetisyen tartısıyla evdeki tartı çok fark ediyor demek ondan bu kadar fark oldu n'apacağım ben şimdi
Gunaydin kızlar hepinize bol eksili güzel cumalar olsun