bendecanım bu listeyle nasıl hayatta kalabiliyorsunben olsam açlıktan bayılmıştım da
ay canm akşam uyuşukluk etkisi geçene kadar iyiydim çekerken de baya kolay olmuştu hic hissetmedim hemende cikiverdi rahatca ama akşam uyusmasi geçti bide ben yatmadan tuzlu su ile ağız içimi dezenvekte ediyim mikrop kapma ibtimali olmasin diyince tuzlu su beni bir havalara ziplatti sorma baya yanagimda buz torbasi ile evin icinde akşam koşusu yaptmcok gecmis olsun canim. ins iyisindir simdi
aaaa ne güzelmiş daha gaza geliriz valla tam heveslendirici olmuşbu hafta şu şekilde yapalım beni etiketlemeyi unutmayın
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
yeni konsept olarak düşündüm bence güzel olur hedef belirlemek diye düşünüyorumaaaa ne güzelmiş daha gaza geliriz valla tam heveslendirici olmuş
hayir canim oyle denk gelmis@Saglikliyasamgunlugumm nerelerdesin bakayım
M minemelek2015 menün baya değişik olmuş protein diyeti mi yapıyorsun
Çok sağol canım malesef yetmeyeydim ıyiydi ama yavaş yavaş oturtulan düzenimiCanım menü harika spor da öyle maşallah yarım simit gitmiştir ama tabi keşke hiç yemesek işte insan o kadarına da dayanamıyor ya
100gr da iyi gitsinde kac gitsin onemi yokGeçen hafta :68.8
Bu hafta 68.7
Fark 100 gr
Uç günlük kaçamak ve regl rağmen almadigima şükrediyorum salıdan itibaren toparlanmaya basladim
tamam peki şimdi kilo aldım döndüm nasıl olacak bu*** 1.TAKIM 483/484 ETAP *** ETAP BEŞİNCİSİ
eclecticvegan (68.7/67.3/1.4/%1.02)izne ayrılmak istiyor
@fitblack izne ayrıldığın kilo bu
67,3 mü yazacağız o zaman o kiloya inene kadar hep + da mı görüneceğim***1. TAKIM 567. ETAP***
berceste_(84.6//%)
chihiro79 (60//%)
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74,9//%)
Mirafatos (71.5//%)
nil u mihr(71.4///%)
YeşilinBuyusu (64.4///% )
merkerdemus (65.1//%)
minemelek2015 (55.5//%)
Saglikliyasamgunlugumm (65.1//%)
fitblack(67,3///%) 484. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 83 e bölündü
1. takım ortalaması:%
ben bir kere öyle bir deneyeyim dedim tabii öyle yoğurt falan değil benim meyve suyu,smoothie falan direkt. sıkı diyet yapayım dedim 1 güncük dayanamadımbendeo listeyi bir şok içinde okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?