Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar kizlarrrr
bugun bir arkadasima yatili gidiyorum o yuzden bgn ve yarin yediklerimi, yarin yazacagim haberiniz olsun. paylasimda bulunmadi demeyin hehe
Günaydın kızlar
Takıma yeni katıldım..Umarım hoş ve güzel vakit eşliğinde kilolara veda ederiz.
Bu sabah yediklerim :
aç karnına akşamdan bir bardak suya ısladığım 2 adet ceviz içi +suyunu içtim (kolestrol problemim olduğu için faydalı olmasını umut ediyorum.
1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak metabolizma hızlandırıcı ve yine kolestrole iyi gelen çay.
slm kız herballl nasıl veriyon bacım sen kilo anam ben kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım metabolizma durdu valla kabızlım ikınmamaya bile çalışıyorum malum bebek falana olursa...he kız çelik ve ailesi hırs yaptı bu işi efecik bile sütü çok emiyordur annesi bol bol kalori yaksın diye... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....
slm canikolar
herbal nrymn ben yarışma için ödülüde buldum kazanan 1 günlüğüne kaptan olacak nasıl:jeyyar:
mavideniz çaktırma kkız tek başımayım ben tek yardım falan yok aşakkıdıma itiraf etti duydunuz herbal şike yapıyo
turuncu hoşgeldin bacımnaniknanika.s. kaç kilosun kaç kilo olmak istiyon
Kızlar benim canım hiçbirşey istemiyor, hiçbirşey yiyemiyorum. Ne olacak benim bu durumum. Sürekli midem bulanıyor. Sanırım hasta olucam. Bol su içiyorum sadece. Kızlar hepinizi öpüyorum....