• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hosgeldin turuncu a.s. takimiza renk kattin :)) yazi da turuncu cok sIk.

kahvaltin super turuncu. bi de kilo cizelgesi eklersen kac kilo oldugunu ve kac kilo olmak sitedigini de goruruz.

Günaydın kızlar

Takıma yeni katıldım..Umarım hoş ve güzel vakit eşliğinde kilolara veda ederiz.

Bu sabah yediklerim :

aç karnına akşamdan bir bardak suya ısladığım 2 adet ceviz içi +suyunu içtim (kolestrol problemim olduğu için faydalı olmasını umut ediyorum.

1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak metabolizma hızlandırıcı ve yine kolestrole iyi gelen çay.

mavisim denizim naber? soyle bakiim aldin mi hurmalari hii?

bak celik bacim ne yapti, not etti herbal ne yapmis ne etmis diye. gordun mu listede hurma da vardi canimcim :roflol: koptum ben yaa. inanamiyorum 90 kiloluk halimle siz ciliz bacilarima ekol oldum ya eferim bana .

canlarim saka bi yana, ben ideal kilomdan epey fazla oldugum icin, ve onnceden cok acaip kontrolsuz yedigim icin diyete basladigim bu ilk ayimda bu kadar guzel ve duzenli kilo vermem beklenen bi seydi. esas bundan sonra basliyor benim de onemli olan bundan sonra guzel devam edebilmek.

mavisim, kepekli urunleri tavsiye ederim. bir de tatliya dikkat. ben tamamen hurma ile degistirdim. cok ozel gunler oldu biliyorsunuz, nisan yildonumu vs. o sebeple cok az yemek durumunda kalmistim. onun haricinde tatli ihtiyacimi hurma+sut ya da hurma+kahve yaparak gideriyorum. bir de duzenli yiyorum.

slm kız herballl nasıl veriyon bacım sen kilo anam ben kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım metabolizma durdu valla kabızlım ikınmamaya bile çalışıyorum malum bebek falana olursa...he kız çelik ve ailesi hırs yaptı bu işi efecik bile sütü çok emiyordur annesi bol bol kalori yaksın diye... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....

celik kiz ceza da koyalim. yaptirimi cok yuksek olur. oyle bi ceza olsun ki herkes hirsla yarissin ceza yememek icin.

meselaaa

o haftanin tum hesaplamisini 3. olan yapacak. 2 olan listeyi kontrol edecek. birinci olan da yan gelip yatcek. sositososito :roflol: nasi ama korkunc bi ceza digmi.
slm canikolar
herbal nrymn ben yarışma için ödülüde buldum kazanan 1 günlüğüne kaptan olacak nasıl:jeyyar:

mavideniz çaktırma kkız tek başımayım ben tek yardım falan yok aşakkıdıma itiraf etti duydunuz herbal şike yapıyo

turuncu hoşgeldin bacımnaniknanika.s. kaç kilosun kaç kilo olmak istiyon

kizlar hemen menum gelsin..
kahvalti:2 dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, 1,5 kk peynir, maydanoz, yarim domates, 1tk recel, sekersiz cay
ara: 1 adet kabuklu elma + 3 adet ceviz
aksama kiz arkadaslarim geliyo. pizza soyliycez. ince hamurlu. 1 ya da 2 dilim yiycem iste lülülülülülü
iki dilimi gecmem soz.

kahvaltiyi gec yaptigim icin ogle yemegi yiyemiycem bugun.

ben de geldiiiiiiiiiim :)
dunku menumu yazim hemen

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 fincan sekersiz cay, 1 dilim kepek ekmegi, 1 domates, 1 salatalik, 1 kk peynir
14.30: 1 fincan ezogelin corbasi
15.00: elma sirkesi+bal+ilik su
15.30 1 grisini
20.00: 1 kepce mercimek corbasi, 1 tavuk (but), salata, yogurt, 1 bardak diet kola
22.00: 1 fincan sekersiz yesil cay

bol bol su, 90 dk yuruyus

yorum: 15.30-20.00 arasi birsey yiyememek kotu olmus, atistirabilirmisim birseyler ama aksam yemegine davetli oldugum icin mecburen o saate kadar beklemek zorunda kaldim.

22.02.2009 Pazar

12.00: uyanis, 2-3 bardak su
13.00: 1 kase mercimek corbasi
15.30: 2 sunta biskuvi
17.00: 2 sunta biskuvi
18.30: 2 yemek kasigi zeytinyagli kabak, sarimsakli yogurt, 2 tavuk nugget, 5-6 cherry domates
21.00-22.00: 1 fincan yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek

bol bol su, 90 dk yuruyus

yorum: fena olmamis ama aksam yemeklerinde corbaya donmem lazim bir sure.

Back