• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

en az 1-1,5 saat

cardio yaparsan dalagın fln sisebilir. uef sen doktorsun ya bizden iyi bilirsin bunu :)) ama bence hafif bir ısınma hareketi ve sonrasında bacak karın hareketi yapabilirsin :KK66: söyle yarım saat fln gectiyse üstünden
sağolun kızlar.. miniğim uyanır o zamana kadar.. leslie ile 500 steps yaparım 2 set..
bu arada leslie 3 mil kac dakika sürüyor
45 dk sürüyor canım.. sabah ben 3 set 500 step de yaptım ek olarak oldu 1 saaaaattt

ben de şu squatı denemek istiyorum ama nce kilo mu vermeliyim.. şimdi yaparsam kocaman mı olur popom ( sanki şimdi küçük de)

sağolun kızlar.. miniğim uyanır o zamana kadar.. leslie ile 500 steps yaparım 2 set..

45 dk sürüyor canım.. sabah ben 3 set 500 step de yaptım ek olarak oldu 1 saaaaattt

süpersin ya! ben de bir ara baslamıstım leslie ye ama devam edemedim pek.

kızlar size gönderdiğim abs videosuna bakın , yanıma yoldas arıyorum :D:D::D:D

ben de şu squatı denemek istiyorum ama nce kilo mu vermeliyim.. şimdi yaparsam kocaman mı olur popom ( sanki şimdi küçük de)

canım cok yapılırsa futbolcu kası gibi oluyor diyorlar ve fazla kilon coksa dizlere fazla yük biniyor ve yoruyor. o yüzden bence yer hareketleri daha iyi. illa bacak ve popo calısacaksan sabah verdiğim abs videosuna bakabilirsin ya da ben kendi yaptıgım bacak ve popo hareketlerini de yazabilirim. bence squatla cektiğin eziyete gerek yok. (jillianda mecbur yapıyorum ben ama hepsini yapamıyorum menisküs yırtıgından dolayı) jillian ve bacak egzersizleriyle 10 gün oldu sanırım bacagım 2 cm inceldi ;)

canım cok yapılırsa futbolcu kası gibi oluyor diyorlar ve fazla kilon coksa dizlere fazla yük biniyor ve yoruyor. o yüzden bence yer hareketleri daha iyi. illa bacak ve popo calısacaksan sabah verdiğim abs videosuna bakabilirsin ya da ben kendi yaptıgım bacak ve popo hareketlerini de yazabilirim. bence squatla cektiğin eziyete gerek yok. (jillianda mecbur yapıyorum ben ama hepsini yapamıyorum menisküs yırtıgından dolayı) jillian ve bacak egzersizleriyle 10 gün oldu sanırım bacagım 2 cm inceldi :KK66:
offf 2 cm miiii çok iyi yaaa

dagatesi dagatesi sabahki videonun link veya ismini verirmisin bir bakayım .. yapabilecek gibiysem beraber başlarız

evet diyor ya ha gayret guys az kaldı. simdi agrıyordur ama devam. sonunda da hakettiniz god knows :D 2.level zor geldi bana ya. hep squat fln dizlere dikkat.
evet ben onu bir kez yapmıştım denemek için öncelerden hatırladım sırt ve bel de çok ağrıyor gerçekten dikkat edilmeli onda zorlandığım yerde baska hareketler katarım diye düünüyorum:KK49:

süpersin ya! ben de bir ara baslamıstım leslie ye ama devam edemedim pek.

kızlar size gönderdiğim abs videosuna bakın , yanıma yoldas arıyorum :D:D::D:D
ben yapcam beni al listeye aslında belim gittikçe inceliyor kalçam aynı yerde sanki:KK19: bir ara o bölgeye yöneleyim ben:KK50: ben şimdi çıkıyorum annemle görüşürüz akşama girmeye çalışcam:KK76:

evet ben onu bir kez yapmıştım denemek için öncelerden hatırladım sırt ve bel de çok ağrıyor gerçekten dikkat edilmeli onda zorlandığım yerde baska hareketler katarım diye düünüyorum:KK49:

ben yapcam beni al listeye aslında belim gittikçe inceliyor kalçam aynı yerde sanki:KK19: bir ara o bölgeye yöneleyim ben:KK50: ben şimdi çıkıyorum annemle görüşürüz akşama girmeye çalışcam:KK76:

tamam ama önce videoya bak ;) hadi iyi gezmeler. bişiler yeme :D yoksaaaaaaa gelince :KK11:

off çok zor hareketler... sezaryan olduğum için bilemedim şimdi.. ben bunu bir deneyeyim ağrım sızım olmazsa yaparım dagatesi dagatesi

o zamaaaann ben leslieden hemen sonra bu karın hareketlerini yapayım.. 10 gün 3 milden sonra 5 mile geçicem .. 5 mil yağ yakımına yönelikmiş..şimdi onu indiriyorum..egzersiz olmadan veremiyorum kilo ..

off çok zor hareketler... sezaryan olduğum için bilemedim şimdi.. ben bunu bir deneyeyim ağrım sızım olmazsa yaparım dagatesi dagatesi

o zamaaaann ben leslieden hemen sonra bu karın hareketlerini yapayım.. 10 gün 3 milden sonra 5 mile geçicem .. 5 mil yağ yakımına yönelikmiş..şimdi onu indiriyorum..egzersiz olmadan veremiyorum kilo ..

tamam sen dene ona göre ben diğer yer hareketlerini paylaşırım olmadı ;)

zaten egzersizsiz kilo vermek demek ya sudan ya da kas grubundan vermek demek ;)

ay kızlar yakalanacagım bir gün iş yerinde birine. iyi olmadı işten böyle kacak girmek. ama grubumuz canlansın biraz istiyorum ondan girmemem gerekse bile dayanamayıp giriyorum. :KK12:

Kızlar az önce diyetisyen Merve Atalay'ın bir yazısını okudum. sizde okuyun bence. regl öncekisini az hasarla atlatmak için tavsiylerde bulunmus :KK66:

Prementürasyon sendromundan kurtulmak için 15 ipucu!

• 1- Kompleks karbonhidratlar: Tam tahıl, tam buğday, tam çavdar gibi zengin beslenmek bu dönem sizin tatlı krizlerinizi ve aşırı yemenizi engelleyecektir. Örneğin tam buğday ya da tam çavdar ekmeğini ayrıca kuru baklagilleri de mutlaka diyetinize eklemelisiniz.
  • 2- Çay, kahve ve kolayı (ki zaten kolayı hiç bir zaman önermiyoruz) azaltmalısınız. İçeriğindeki kafein dolayısı ile bu dönem daha az tüketmeniz vücudunuza yararlı olacaktır.
  • 3- Tuz: Mutlaka az tuzlu tüketime geçmelisiniz. Tuz vücudunuzda ödemlere (şişliklere) neden olur.
  • 4- 3 Litre su: Özellikle bu dönemde su tüketiminizi olabildiğince artırın ödem tutmanızı engelleyecek ve iştahınızı baskılayacaktır.
  • 5- Meyve: Bazı meyveler özellikle serotonin yükseltici etkisi ile size hem mutlu eder hem tatlı yemenizi engeller hem de kendinizi rahat hissettirir. En çok seronin yükselten meyvelerin başında muz, frambuaz ve ahududu yaban mersini gibi berry grubu, elma, kiraz, armut…
  • 6- D vitamin: D vitamini son yapılan araştırmalara göre; vitaminliğin yanında çok önemli bir hormon! Bu yüzden eksikliği çok önemli mutlaka tamamlanmalı. Dahiliye ya da endokrin uzmanından bu konuda kan testi ile yardım alabilirsiniz.
  • 7- Omega-3: Sağlıklı yağ almak çok önemlidir. Dengeli beslenmenin en önemli şartı yağları dengeli almaktır ve en çok ihmal edilen yağda omega-3 tür. Hafta da 2-3 kez omega-3 tableti kullanmak ya da 2-3 kez kızartılmamış balık yememiz omega-3 dengesi için çok önemlidir. Vücudumuz doğru yağları aldığı zaman tatlı krizine ve yağlı yiyecekler krizine girmeyiz.
  • 8- Egzersiz: Egzersiz endorfini artırıcı özelliği ile vücudu rahatlatır ve sakinleştirir ayrıca mutlu eder.
  • 9- Multivitamin kullanımı: Vitamin ve mineraller… Onlar olmasa biz kolumuzu dahi kaldıramayız. Tüm vücudu ve sinir sistemini oldukça etkilerler. Premenstrasyon döneminde en az 3 gün multivitamin kullanımı üzerinizde rahatlatıcı etki bırakır.
  • 10- İkindi ara öğünü: İkindi vakti kan şekeri hızlı bir düşüşe girer bu arada mutlaka 1-2 ceviz 3-4 hurma gibi atıştırma yapmalısınız ki akşama keklere, böreklere sarılmayın.
  • 11- Protein ağırlıklı kahvaltı ve öğünler: Yapılan araştırmalar proteinden zengin kahvaltının günlük kalori alımını azalttığını gösteriyor. Premens döneminde de iştahımızı dengelemek için mutlaka kahvaltıya yumurta ve peynir eklemek şart.
  • 12- Tarçın: Kan şekerimizi dengelememizi sağlayacak olan en güzel baharat. Kabuk tarçını sıcak suya koyup 5 dakika bekletiyoruz. Afiyet olsun.
  • 13- Limonlu su: Sabahları içeceğiniz ılık limonlu su barsak hareketlerinize yardımcı olacak ve premens döneminde kabız olmanızı engelleyecektir.
  • 14- Yeşillikler: Hem midenizi doldurup, hem bağırsaklarınızı hareketlendirir. Ayrıca vitamin yönünden zengin olmaları nedeni ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Fakat unutmayın üzerine limon sıkıp yemek daha faydalı.
  • 15- Mısır püskülü ve kiraz sapı ananas kabuğu: Bu üçlüyü premenstürasyon döneminde günde 1 bardak içebilirsiniz. Ödemden kurtulmanızı sağlayacak hem çok kolay hemde güzel bir çay.
Tşk paylaşım için özellikle 7. ve 10. maddelere daha dikkat edeceğim canım:KK17:

ızgara balık hem yapımı kolay hem hızlı pişiyor hem de cok lezzetli hem de cok saglıklıııııı :) ben tavuktansa kesinlikle balık derim.
CAnım zaten şimdiki tavuklar da tavuk değil güvenemiyor insan balık iyidir iyi:KK54:bende pek yoğunlaşmıyorum ama balığa dikkat edeceğim artık:KK54:

ay kızlar yakalanacagım bir gün iş yerinde birine. iyi olmadı işten böyle kacak girmek. ama grubumuz canlansın biraz istiyorum ondan girmemem gerekse bile dayanamayıp giriyorum. :KK12:
harikasın sen dagatesi:KK48:iyi yapıyorsun:KK48:

Back
X