• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende umutluyum inşallah derece yapamayız ama yapsak süper olacak bir dereceye ihtiyacımız var çok:mad: şimdilik ümidimizi kaybetmeyelim de bakalım ne olacak:cool:

neyse kızlar ben çıkayım streching yapcam daha:KK70: sağ kolumda bir ağrı var şınav çekmeye çalışırkn oldu geçer umarım:KK56: gelemezsem iyi geceler yarın görüsürüz:cool: ApriL_2007 ApriL_2007 dagatesi dagatesi kendinize iyi bakın :KK19:
iyi geceler canimmmm

Bende kaçtım o zaman güzeller kocişle dizi izleyeceğiz yarın grsrz öpüldünüz bebeklerr ;) iyi geceler heppinize ;)

Evet canım napalım bizde gidelim en iyisi :KK66: takılalım kafamıza göre dimi ama yaa :KK66:

Artik kizmiyorum bile april. Menuleri de duzgun olmayanlara bisi yazmicam. Herkes kendine yapiyor demi? Yapmak istemiyorlarsa yapmiyorlarsa niye usteleyip durayim demi? artik sadece umursayanlara yorum yapacagim bende

Artik kizmiyorum bile april. Menuleri de duzgun olmayanlara bisi yazmicam. Herkes kendine yapiyor demi? Yapmak istemiyorlarsa yapmiyorlarsa niye usteleyip durayim demi? artik sadece umursayanlara yorum yapacagim bende
aynen öyle canım ben takipteyim zaten artık sıkı bir şekilde kaptan gelince durumu masaya yatıracağız bu böyle gitmez canım...

geçmiş olsun tamam canım izinli yazarız yada her ne istiyorsan onu yazalım sen karar ver :KK66:
Sağolun kızlar..Ballı süt içtim bide spreylerim var sıktım ama yarın doktora gidicem..Başım falanda dönüyo hiç böle grip olmamıştım..Tamam izinli yazın ozaman..

Kızlar ben geldim de kimsecikler kalmamış hay allah bir türlü denk gelemiyoruz neyse kizlar yarin görüşürüz artik iyi geceler

Hayirdir kuslar arada bi 15 sayfa atladim cok uykum var da ne oldu keyifler yerindedir umarim?

Sağolun kızlar..Ballı süt içtim bide spreylerim var sıktım ama yarın doktora gidicem..Başım falanda dönüyo hiç böle grip olmamıştım..Tamam izinli yazın ozaman..
Tekrar geçmiş olsun cnm.ok öyle olsun sen nasıl istersen ;)

Hayirdir kuslar arada bi 15 sayfa atladim cok uykum var da ne oldu keyifler yerindedir umarim?
Evvet canım yerinde sen nasılsın kuşum ? Heee canim seninde haberin olsun görmüşsündür zaten loyalty izne ayrılmak istiyor bilgineee sunarım ;)

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 07:30
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Öğle 12:45
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Aksam 19:00
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş

kızlar ben çok fazla su içemiyorum ya daha fazla su içebilmem için önerileriniz var mı ya da sizler nasıl yapıyorsunuz mesela arkadaşın birisi 4 lt su içtiğini söylemişti nasıl oluyorda içiyorsun. ben 1 lt bile içemiyorum.

Back
X