Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende umutluyum canimmm bakalim ne olacakBu hafta nasil olacagiz acaba . Ben cok umutluyum takimimizdan.
iyi geceler canimmmmbende umutluyum inşallah derece yapamayız ama yapsak süper olacak bir dereceye ihtiyacımız var çokşimdilik ümidimizi kaybetmeyelim de bakalım ne olacak
neyse kızlar ben çıkayım streching yapcam dahasağ kolumda bir ağrı var şınav çekmeye çalışırkn oldu geçer umarım
gelemezsem iyi geceler yarın görüsürüz
![]()
ApriL_2007
dagatesi kendinize iyi bakın
![]()
iyi geceler canimmmm
iyi geceler canimmmm
Evet canım napalım bizde gidelim en iyisiKaldik yine ikimiz april. Kimseler gelmiyor
Evet canım napalım bizde gidelim en iyisitakılalım kafamıza göre dimi ama yaa
![]()
Iyi gecelerBende kaçtım o zaman güzeller kocişle dizi izleyeceğiz yarın grsrz öpüldünüz bebeklerriyi geceler heppinize
![]()
aynen öyle canım ben takipteyim zaten artık sıkı bir şekilde kaptan gelince durumu masaya yatıracağız bu böyle gitmez canım...Artik kizmiyorum bile april. Menuleri de duzgun olmayanlara bisi yazmicam. Herkes kendine yapiyor demi? Yapmak istemiyorlarsa yapmiyorlarsa niye usteleyip durayim demi? artik sadece umursayanlara yorum yapacagim bende
Sağolun kızlar..Ballı süt içtim bide spreylerim var sıktım ama yarın doktora gidicem..Başım falanda dönüyo hiç böle grip olmamıştım..Tamam izinli yazın ozaman..geçmiş olsun tamam canım izinli yazarız yada her ne istiyorsan onu yazalım sen karar ver![]()
Oyyy yerim masallah allah nazarlardan saklasin canim benimtabi tabi onun da etkisi var, bir de hareketlendi şimdi ..
boyu güzel uzamış o yüzden sıkıntı yok bizim için..
bu minnak benim Eki Görüntüle 1373408 kızım
Tekrar geçmiş olsun cnm.ok öyle olsun sen nasıl istersenSağolun kızlar..Ballı süt içtim bide spreylerim var sıktım ama yarın doktora gidicem..Başım falanda dönüyo hiç böle grip olmamıştım..Tamam izinli yazın ozaman..
Evvet canım yerinde sen nasılsın kuşum ? Heee canim seninde haberin olsun görmüşsündür zaten loyalty izne ayrılmak istiyor bilgineee sunarımHayirdir kuslar arada bi 15 sayfa atladim cok uykum var da ne oldu keyifler yerindedir umarim?