• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kıl alindiysa tamam o zaman hala içindeyse diye demiştim ben:-) evet canım bizde oyle bir durum var o diş orda kalabildigi kadar kalmali insanın canlı olmasa da kendi dişi gibi olmuyor o nedenle film falan gerekli simdi birşey diyemem ama koklerinde iltihap olusmus olabilir oyle olursa kanal tedavisi yenilenebilir durumdaysa yenilenir yoksa da cekilmek zorunda kalinabilir tabi görmek lazım ama doktorun en doğru tedaviyi bulur:-) amma yazdim bende agri kesici al bir tane oyle yat;-)
içtim yatmadan..Şu jillian nası bişiy ona bakim netten ben yapabilirmiyim acaba..

Bu arada bayanlar usendim 6000 kusur mesajı okumaya merak ediyorum nerdesiniz ne ile mesgulsunuz kaç yasindasiniz, tanisalim mi ? Benim adim burcu, malatyadayim ve sosyal bilgiler ogretmeniyim 28 yaşındayım .yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ya neyse :KK25:
Bende 26 yasındayım evliyim..Çalışmıyorum 1 yıl olacak evdeyim.2 günde bi eşime yardıma gidiyorum..Adımı ve diğerlerini yazamıyorum sitede tanıdık var bu ara sanki takip ediliyorum:KK53: özelden yazarım sora canım..Bu arada aöf sosyoloji terkim..Muhasebeciydim onu da sevmiyorum..Öğretmen olmak istiyodum aöf de şansım olmadığını anlayınca bıraktım..Bu yıl tekrar girmek istiyorum sınava inşallah..Şimdiöğretmen olamasam da arşivcilik okumak kütüphanede çalışmak istiyorum..Hayal bitmez bende :D

E="loyalty88, post: 38718278, member: 447811"]içtim yatmadan..Şu jillian nası bişiy ona bakim netten ben yapabilirmiyim acaba..

Bende 26 yasındayım evliyim..Çalışmıyorum 1 yıl olacak evdeyim.2 günde bi eşime yardıma gidiyorum..Adımı ve diğerlerini yazamıyorum sitede tanıdık var bu ara sanki takip ediliyorum:KK53: özelden yazarım sora canım..Bu arada aöf sosyoloji terkim..Muhasebeciydim onu da sevmiyorum..Öğretmen olmak istiyodum aöf de şansım olmadığını anlayınca bıraktım..Bu yıl tekrar girmek istiyorum sınava inşallah..Şimdiöğretmen olamasam da arşivcilik okumak kütüphanede çalışmak istiyorum..Hayal bitmez bende :D[/QUOTE]
Canim Benim ogretmenlik tavsiye etmem bence de kutuphane isi cok daha guzel

Bu arada komik gelecek te yaşları daha büyük bekliyordum ablaniz çıktım ayy ;)

Kizlar iyi aksamlar...Misafirim vardi dün yazmistim..Ay bekledigimden kalabalikti ev kamyon gecmis gibi..Yeni gitti bi kısmi burda mecbur girdim:)..Menümü yaziyorum..
kahvalti geç
1 haslanmis yumurta-4 zeytin-kk peynir-1 dilim ekmek-1 ck recel-dereotu-sekersiz cay
Aksamüstu
balik ekmek yarimdan az kücük
Aksam
bi tabak ispanak
bikac kasik yogurt
yatmadan
bi ayran
1 lt su
spor yok
dun cok kosturdum bugunde insallah 11 e kadar giderlerse kosu bandina Cikcam bakalim..
menun iyi canm :)

canm bardak daha güzelmiş valla bayıldım :)

kıl alindiysa tamam o zaman hala içindeyse diye demiştim ben:-) evet canım bizde oyle bir durum var o diş orda kalabildigi kadar kalmali insanın canlı olmasa da kendi dişi gibi olmuyor o nedenle film falan gerekli simdi birşey diyemem ama koklerinde iltihap olusmus olabilir oyle olursa kanal tedavisi yenilenebilir durumdaysa yenilenir yoksa da cekilmek zorunda kalinabilir tabi görmek lazım ama doktorun en doğru tedaviyi bulur:-) amma yazdim bende agri kesici al bir tane oyle yat;-)
ayy deadlıne gercekten sen diş hekimisin ve bana demiyosuuun askolsuun :) benm de kanal tedavisi görmüş bi dişim var ve gecen hamileliğimde ilk sinyali o verdi iltihaplandı druma gittim film cekti 1yıl önceki filmle karsılaştırdı bu dişten değil sinuzitten gibi duruyor dedi kbbye gittim orda da film cekildi sen de zerre sinuzit yok dedi dişe baktı bu diş canlılığını kaybetmiş hatta kistik bi yapı oluşmuş dedi tabi ben git gel git gel derken 2ay gecti üstünden düşük yapmadan olmuştu bi de bunlar düşükten sonra tekrar bi diş doktoruna gittim o da dişini ceklim dicem ama gülerken vs rahatsız olursun tıpta cee cerrahına git onlar diş kokunu ameliyatla kazıyıp dişi kurtaıyorlar dedi ben napiyim şimdi ameliyat deyince gözüm korktu 4 ay oldu hala duruyo şişlik korkuyorum gitmeye..

Bu arada bayanlar usendim 6000 kusur mesajı okumaya merak ediyorum nerdesiniz ne ile mesgulsunuz kaç yasindasiniz, tanisalim mi ? Benim adim burcu, malatyadayim ve sosyal bilgiler ogretmeniyim 28 yaşındayım .yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ya neyse :KK25:
benim adım da nıhan canm 27 oldum ben de sanat tarihi öğretmeniyim ama ev hanımıyım malesef atamamız olmuyor.. eskişehirliyim evliyim 2 yıllık bi de :)

deadline deadline jillian a baktım da 30 günde incelme falan programı diyo ama hangi sırayla yapılacak falan anlamadım bunun bi sitesi yokmu baksak ben cdye yükletmek istiyorum tvye takıp bakarım bide gürültü olurmu ki acaba alt kata.. :D

loyalty alıntı yapamadım kim takip ediyor kız seni yakalarsak dovelim mi:-) jillian baya zor ama kısa süresi birde etkili baya hareketleri daha tam yapamıyorum zamanla yapicam inşallah :-) cok iyi toparliyormus vücudu gorucez yapinca 1ay sonra:-) ben cikiyorum kızlar saat gec oldu uykum var cok yarın görüşürüz;)

loyalty alıntı yapamadım kim takip ediyor kız seni yakalarsak dovelim mi:-) jillian baya zor ama kısa süresi birde etkili baya hareketleri daha tam yapamıyorum zamanla yapicam inşallah :-) cok iyi toparliyormus vücudu gorucez yapinca 1ay sonra:-) ben cikiyorum kızlar saat gec oldu uykum var cok yarın görüşürüz:KK66:
tamam canım yarın aksama gelirim inşallah şu jillianı masaya yatırırız :D bende gidiyom iyi geceler kızlar A afrodit26 canım sen geldin ben gidiyorum ama gözler kapanıyo yoruldum görüşürüz yarın kendine iyi bak...

oyalty88, post: 38718475, member: 447811"]iyi geceler canım görüşürüz..

Gider ayak çok güldüm :D bende uğraşıyorum ama malesef doktorum bile hamile bende tık yok byby kızlar:KK54:[/QUOTE]
Hayirlisi Olsun kizlar valla gezin eglenin hazir bebeginiz yokken :) elbet olur bi miniginiz kafaniza takmayin o zamana kadar gezdim doydum deyin

tamam canım yarın aksama gelirim inşallah şu jillianı masaya yatırırız :D bende gidiyom iyi geceler kızlar A afrodit26 canım sen geldin ben gidiyorum ama gözler kapanıyo yoruldum görüşürüz yarın kendine iyi bak...

iyi geceler canım görüşürüz..

Gider ayak çok güldüm :D bende uğraşıyorum ama malesef doktorum bile hamile bende tık yok byby kızlar:KK54:
ıyı gecelerkızlaar:)

Bende yavaştan kacayim kızlar iyi geceler herkese :)

menun iyi canm :)

canm bardak daha güzelmiş valla bayıldım :)

ayy deadlıne gercekten sen diş hekimisin ve bana demiyosuuun askolsuun :) benm de kanal tedavisi görmüş bi dişim var ve gecen hamileliğimde ilk sinyali o verdi iltihaplandı druma gittim film cekti 1yıl önceki filmle karsılaştırdı bu dişten değil sinuzitten gibi duruyor dedi kbbye gittim orda da film cekildi sen de zerre sinuzit yok dedi dişe baktı bu diş canlılığını kaybetmiş hatta kistik bi yapı oluşmuş dedi tabi ben git gel git gel derken 2ay gecti üstünden düşük yapmadan olmuştu bi de bunlar düşükten sonra tekrar bi diş doktoruna gittim o da dişini ceklim dicem ama gülerken vs rahatsız olursun tıpta cee cerrahına git onlar diş kokunu ameliyatla kazıyıp dişi kurtaıyorlar dedi ben napiyim şimdi ameliyat deyince gözüm korktu 4 ay oldu hala duruyo şişlik korkuyorum gitmeye..

benim adım da nıhan canm 27 oldum ben de sanat tarihi öğretmeniyim ama ev hanımıyım malesef atamamız olmuyor.. eskişehirliyim evliyim 2 yıllık bi de :)
ben bir ara soylemistim ıspanyolla konuşurken:-) canimcim en kısa sürede gitmelisin bu durumda benim tavsiyem universite hastanesine git orda seni cerrahiye yonlendirirler birde tekrar hamile kalmadan o dışının sorununu hallettir erteleme iltihap ışte dönüşüp bebeğe de sıkıntı yapabilir oyle oyalanma bence sanırım on disinde sikintin vermek zorunda kalırlarsa implant yaptirirsin ameliyattan korkma 15 dk sürüyor 2gun katı şeyler yiyemezsin ama sonrasında cok rahat edersin kafanda rahat olur gözünü karart ve git çocuğun icin yaparsın değil mi hiç yoktan:-)

deadline deadline jillian a baktım da 30 günde incelme falan programı diyo ama hangi sırayla yapılacak falan anlamadım bunun bi sitesi yokmu baksak ben cdye yükletmek istiyorum tvye takıp bakarım bide gürültü olurmu ki acaba alt kata.. :D
valla ben baya zipliyorum ama tam ziplamiyorum yavaş yavaş yapıyorum alttan şikayet olmadı gündüz yap hatta hiç sıkıntı olmaz :-) 30 day shred level 1 le başlıyor 10 gun bunu yapıyorsun sonra level 2var 10 gün onu level 3u de 10 gun yapıyorsun haftada 1fun dinlenme 33 34 günde bitmis olacak program yanında bazı günler 15 20 dk yürüyüş falanda eklersen daha iyi sonuç aliniyormus beslenmeye de dikkat edilirse hem sikilasip hem kilo verdiriyormuş bunu bir yap diğer programları ogrenirsem hbr veririm dagateside yapmaya çalışıyor bunu deniyoruz bu aralar:-) birde yapacaksan ölçülerini al bir yere yaz bakalım ne kadar incelme olacak ;)ben cikiyorum sen videolari izle arastir aklima yatarsa sende başla:-)

ben bir ara soylemistim ıspanyolla konuşurken:-) canimcim en kısa sürede gitmelisin bu durumda benim tavsiyem universite hastanesine git orda seni cerrahiye yonlendirirler birde tekrar hamile kalmadan o dışının sorununu hallettir erteleme iltihap ışte dönüşüp bebeğe de sıkıntı yapabilir oyle oyalanma bence sanırım on disinde sikintin vermek zorunda kalırlarsa implant yaptirirsin ameliyattan korkma 15 dk sürüyor 2gun katı şeyler yiyemezsin ama sonrasında cok rahat edersin kafanda rahat olur gözünü karart ve git çocuğun icin yaparsın değil mi hiç yoktan:-)

valla ben baya zipliyorum ama tam ziplamiyorum yavaş yavaş yapıyorum alttan şikayet olmadı gündüz yap hatta hiç sıkıntı olmaz :-) 30 day shred level 1 le başlıyor 10 gun bunu yapıyorsun sonra level 2var 10 gün onu level 3u de 10 gun yapıyorsun haftada 1fun dinlenme 33 34 günde bitmis olacak program yanında bazı günler 15 20 dk yürüyüş falanda eklersen daha iyi sonuç aliniyormus beslenmeye de dikkat edilirse hem sikilasip hem kilo verdiriyormuş bunu bir yap diğer programları ogrenirsem hbr veririm dagateside yapmaya çalışıyor bunu deniyoruz bu aralar:-) birde yapacaksan ölçülerini al bir yere yaz bakalım ne kadar incelme olacak :KK66:ben cikiyorum sen videolari izle arastir aklima yatarsa sende başla:-)
ama bildiğimiz anestezili ameliyat değil mi o çok korkuyorum anestezi almaktan valla..bebeğim için yaparım tabi zaten ondan endişeleniyorum ben de yine hamileyken bişey olursa diye..

valla ben baya zipliyorum ama tam ziplamiyorum yavaş yavaş yapıyorum alttan şikayet olmadı gündüz yap hatta hiç sıkıntı olmaz :-) 30 day shred level 1 le başlıyor 10 gun bunu yapıyorsun sonra level 2var 10 gün onu level 3u de 10 gun yapıyorsun haftada 1fun dinlenme 33 34 günde bitmis olacak program yanında bazı günler 15 20 dk yürüyüş falanda eklersen daha iyi sonuç aliniyormus beslenmeye de dikkat edilirse hem sikilasip hem kilo verdiriyormuş bunu bir yap diğer programları ogrenirsem hbr veririm dagateside yapmaya çalışıyor bunu deniyoruz bu aralar:-) birde yapacaksan ölçülerini al bir yere yaz bakalım ne kadar incelme olacak :KK66:ben cikiyorum sen videolari izle arastir aklima yatarsa sende başla:-)
bir de implant derken o ney oluyor tam olarak ne yapılıyor yani

Back