Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öncelikle fanta gibi bir içeceği unut bence hem sağlıksız hemde sindirim problemi nedeni hemde şekerden başka birşey değil ben sade soda içiyorum genelde artık çok mutluyum yada menüye göre ayran hiç olmadı su içecekleri çıkarmayı başardım hayatımdan tabi arada içebilirsin canın çeker falan sadece dikketli ol diye söylüyorum

tatlım kötümser yaklaşmıyoruz biz burda birbirimizin menilerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz ki yanlışlarımızı görelim ayrıca yediklerini sindirmemek diye birşey yoktur posalı şeyler yersen sindirim sistemin daha iyi çalışır zaten salata gibi çorba gibi biz sadece menüne böyle şeyler eklemeni önerdik bende mesela kabızlık problemi vardı çorba ve yeşillik yediğimden beri daha rahatım ayrıca hazımsızlık vardı mide problemi yaşıyordum şimdi öyle bir sorunum kalmadı meyve teşillik salata çorba bunlar sindirimi kolaylaştırır yanlış anlamanı istemem bizi hepimiz aynı şeyi istiyoruz ve hata olduğunu bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz

benim menümde buna benziyor doğru yoldayım yaşasın beni uyarabilirsin dagatesi

kızlar bu benim 2013 yazındaki halim 56 kiloydumEki Görüntüle 1363949
vay fıstık gibisin yine öyle olacaksın ispanyol merak etme sana inanıyorum

uykucu akşama kadar uyurmuşsun yine kalkmışsın bende iki arada yorum yazıyorum misafir telaşında bir anda kaybolabilrim annem napıyosun orda yardım et diyo

Bayanlar bu arada sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu yutuyorum suyla ve yatmadan önce de 3 yemek kaşığı yoğurtla 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limon suyunu karıştırıp yiyorum unuttum onlari yazmayi

tamam canım yoğurt iyidir ben acikirsam aksam yoğurt yiyorum sen koladan uzak dur yeter birde önerim sana birde kilo verdikten sonra da birdaha almak istemiyorsan böyle şeyler yediğinde ya o gun yada ertesi gun spor yapman öğle ogununu atlamamaya çalış metabolizman daha aktif olur bende bunları burda öğrendim arkadaşların menuleriyle dagatesinin onerileri cok iyi oluyor mesela bende burda öğrendim

Kizlar iyi aksamlar...Misafirim vardi dün yazmistim..Ay bekledigimden kalabalikti ev kamyon gecmis gibi..Yeni gitti bi kısmi burda mecbur girdim:)..Menümü yaziyorum..
kahvalti geç
1 haslanmis yumurta-4 zeytin-kk peynir-1 dilim ekmek-1 ck recel-dereotu-sekersiz cay
Aksamüstu
balik ekmek yarimdan az kücük
Aksam
bi tabak ispanak
bikac kasik yogurt
yatmadan
bi ayran
1 lt su
spor yok
dun cok kosturdum bugunde insallah 11 e kadar giderlerse kosu bandina Cikcam bakalim..

Deadline canim nasilsin?Giremiyorum bu ara hep bi engel cikiyo basim kalabalik simdi bide baska bi ise girme durumum var insallah olursa esimin yanina gitmicem tam gün caliscam bakalim..

loyalty menü cok iyi misafire rağmen tebrikler ben iyiyim canım ya misafir bekliyoruz simdi onlar gelene kadar bir bakayım dedim hayırlı olur inşallah canım duruma göre bakarız buraya hiç giremeyecek gibi olursan izne ayrilirsin gelecek gibi olursan menülerini yazarsiolur mu izne ayrilmayi da i işine alisana kadar yani ozleriz cok kaybolma

Kızlarr merhabalar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar...Yoğunluğum azaldı yine döndüm kızlar anlayışınızdan ötürü çok tşk ettim.Allah'ın izniyle sağlık sorunlarımızı bir nebze hallettik daha iyiyiz artık Şükürler olsun...nasılsınız?

Çok umutlu olma çünkü misafir bugündü dün ben misafirlikteydim aksam kayınvalidede.. Ama kaçgündür istediğim gibi düzenli yiyemediğim için çok huzursuzum Bugün 4 kişi beklerken tam 10 kişi olduk :)Ayak baş parmağımda felaket bi acı var kıl dönmesiymiş dişim ağrıyo yarın dişciye gidicem of off spor yok bugünde baş parmağım şiş.Bu haftayı artıda kapatmam inşallah..Sanırım cekecek çünkü zaten kanal tedavisi yapılmıstı..Of napcam bilmiyorum..Sizde ne var ne yok ?Bende aksiyon bitmez..

Nabersiniz kizlar. Aksam pek giremedim.
Dagatesi nerelerdesin?Fikirlerine ihtiyacım var..Konsantrem bozuldu kaçamaklar yapmaya başladım çok sık kendime gelmem gerek senin menülerini beğeniyorum da onun dısında ekstradan atıstırmalık falan yada nası frenlicem gibi..Sporada 1 saat hergün yürüyodum ama diyolar ki vücut alısıyo şaşırt falan bilmiyorum mutsuzum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…