- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
- 248
pizza çok olmuş sanki..öğleni atladığın için akşam kaçırmışsın..Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtimaksam kacirdim biraz
sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
canım benimmm kötümserlik değilkiii..yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu
zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu
![]()
sporunu çok beğendik bir kere..
menüne gelince senin sağlığın için önerilerde bulunduk biz.. alınmak darılmak yok birbirimizi uyaracağızki sağlıklı kilo verelim değil mi.. sen de mutlaka uyar bizi, önerilerde bulun
sağol tatlımmAyy cok tatli. Yesinler onuuuuuu!!! Guzel keyifli bir aksam gecirin insallah