• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtim:KK43: aksam kacirdim biraz :KK43: sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
pizza çok olmuş sanki..öğleni atladığın için akşam kaçırmışsın..
yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...:KK61:ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu :KK1:zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu:KK43:
canım benimmm kötümserlik değilkiii..
sporunu çok beğendik bir kere..
menüne gelince senin sağlığın için önerilerde bulunduk biz.. alınmak darılmak yok birbirimizi uyaracağızki sağlıklı kilo verelim değil mi.. sen de mutlaka uyar bizi, önerilerde bulun
Ayy cok tatli. Yesinler onuuuuuu!!! Guzel keyifli bir aksam gecirin insallah
sağol tatlımm

kızlar bu benim 2013 yazındaki halim 56 kiloydum
IMG_62995116908884-1.webp

Kizlar darilmak yok ben cok bilmisce yorumlar yapiyor olabilirim ama bir zamanlar 87-88 kiloydum. Vermek icin yapilabilecek tum yanlislari yaptim. Zaman zaman verdim sonra tekrar tekrar geri aldim. 70lere dustum yeniden aldim. Ama suan 63 kiloyum. 1 senedie bu kilomu koruyorum. Ve bu 1 senenin 3 ayimda kaza gecirdigim icin ve yuruyemedigim icin hep yattim. Su icmeye bile kalkamiyordum. Sonrasinda da uzun sure topalladim. Ona ragmen beslenme seklimden dolayi geri almadim. Kilo almadim hatta 1 kilo fln da verdm. Gecen hafta da 36 beden bir elbiseye oldukca hos bir sekilde sigdim. Su an biraz daha zayiflamak fit olmak icin buradayim.O yuzden zayiflamaya dair iyi bir tecrubem oldugunu dusunuyorum. Ben ugrasirken yonveren birisi yoktu. Bir suru yanlis yaptim ayni seyi sizler yasamayin istiyorum. Yoksa tarzimdan hoslanmayan varsa soyleyebilir daha dikkat ederim

Ispanyol inanilmaz hos bir fizigin varmis. Simdi de istedigin kiloya donersin. Bu zamanlarda da oglusun vardi demi? Yani yine kurtulabilirsin dogum kilolarindan :KK66:
bu yaz değil de önceki yaz oğlum4.5 yaşındayken.. fotodan sonraki 6 ay içinde yaklaşık 10 kilo alıp hamile kaldım 87 ile de doğuma gittim

yaza kadar 65 olsam o bile iyi benim için.. oğlumda da 60la hamile kalıp 85 le doğuma gitmiştim.. 6 aylık olduğunda 83 falandım.. 8 ayda 23 k-24 kilo vermiştim..
yien veririm inşallah

E="cemre cemre, post: 38710177, member: 631071"]Oh ne güzel valla öğretmen olmak gibi yok. Yağmur Yağar size tatil sıcak olur size tatil biz devamlı çalışıyoruzzz:KK12:[/QUOTE]
Canim 3 gun dersim var ondan yarin da evdeyim :)

Çok hirslisiniz valla verirsiniz bence :)OTE="ispanyol, post: 38710668, member: 632103"]yaza kadar 65 olsam o bile iyi benim için.. oğlumda da 60la hamile kalıp 85 le doğuma gitmiştim.. 6 aylık olduğunda 83 falandım.. 8 ayda 23 k-24 kilo vermiştim..
yien veririm inşallah[/QUOTE]
Cok

[QUOTE post: 38710735, member: 627210"]olursun inşallah :KK66: anne olmak cok zor ya[/QUOTE]
Aynen katiliyorum :)

neyse kızlar ben hazırlanıcam kaçıyorum, yarın sabah görüşürüz artık..
benim oğlanı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için evde pc telefon en varsa o gelmeden kaldırıyoruz.. o yüzden akşamları giremiyorum..

neyse kızlar ben hazırlanıcam kaçıyorum, yarın sabah görüşürüz artık..
benim oğlanı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için evde pc telefon en varsa o gelmeden kaldırıyoruz.. o yüzden akşamları giremiyorum..
tamam ispanyol gündüz gelmen de yeter bize:KK49: bizim akşama misafir geliyormuş aya bunlar daha ciddi off sporumu iyiki yapmışım öğlen:KK53: gelemezsem merak etmeyin arada uğramaya çalışırım:cool:

Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtim:KK43: aksam kacirdim biraz :KK43: sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
canm evet pizza ve fanta cok olmuş gazlı çeceği minimuma indir mümkünse içme derim;) bu arada hoşgeldin canm

yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...:KK61:ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu :KK1:zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu:KK43:
canm hoşgeldinn sen de takıma.. kötümser değil canm burada herkes birbirinin hatalarını söyleyecek ki doğrusunu bulacağız kilolardan kurtulacağız değil mi amac bu zaten... sindirim için bol bol su iç yemekten biraz sonra maden suyu da içebilirsin ya da seversen kiraz sapı çayı var liptonun o nu da içebilirsin.. gece gec saatte bişi yemzsen sindirimin kolaylaşır rahatsız da olmazsın hem ..

deadlıne insan bi uyandırır ben sabah uyuyakalmışım ben 12de kalktım yuh bana :-):-) sonra da temzlik vs anca oturdum pc basına :)
dünkü menum
sabah sahanda yumurta 2 dilim ekmek bi bardak çay biraz pennir:)

öğlen 1 muz

akşam
havuclu pırasa yemeği
1dilim ekmek
3kasık kuskus pilavı
karısık salata
sporumu da yaptım canm 40dk ama temizlikle anca oldu cok yoruldum
1lt su çtim
bi de bugun bi uyg indirdim saat bası bana su içmemı hatırlatıyo cok güzelmiş valla ben unutuyorum hp içmeyi:)

Back