pizza çok olmuş sanki..öğleni atladığın için akşam kaçırmışsın..Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtimaksam kacirdim biraz sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
canım benimmm kötümserlik değilkiii..yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu
sağol tatlımmAyy cok tatli. Yesinler onuuuuuu!!! Guzel keyifli bir aksam gecirin insallah
kızlar bu benim 2013 yazındaki halim 56 kiloydumEki Görüntüle 1363949
Oh ne güzel valla öğretmen olmak gibi yok. Yağmur Yağar size tatil sıcak olur size tatil biz devamlı çalışıyoruzzzDemi cemre yaa :) ben yarin evdeyim kar yağabilir:)))
bu yaz değil de önceki yaz oğlum4.5 yaşındayken.. fotodan sonraki 6 ay içinde yaklaşık 10 kilo alıp hamile kaldım 87 ile de doğuma gittimIspanyol inanilmaz hos bir fizigin varmis. Simdi de istedigin kiloya donersin. Bu zamanlarda da oglusun vardi demi? Yani yine kurtulabilirsin dogum kilolarindan
bu yaz değil de önceki yaz oğlum4.5 yaşındayken.. fotodan sonraki 6 ay içinde yaklaşık 10 kilo alıp hamile kaldım 87 ile de doğuma gittim
yaza kadar 65 olsam o bile iyi benim için.. oğlumda da 60la hamile kalıp 85 le doğuma gitmiştim.. 6 aylık olduğunda 83 falandım.. 8 ayda 23 k-24 kilo vermiştim..
yien veririm inşallah
tamam ispanyol gündüz gelmen de yeter bizeneyse kızlar ben hazırlanıcam kaçıyorum, yarın sabah görüşürüz artık..
benim oğlanı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için evde pc telefon en varsa o gelmeden kaldırıyoruz.. o yüzden akşamları giremiyorum..
canm evet pizza ve fanta cok olmuş gazlı çeceği minimuma indir mümkünse içme derimMerhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtimaksam kacirdim biraz sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
canm hoşgeldinn sen de takıma.. kötümser değil canm burada herkes birbirinin hatalarını söyleyecek ki doğrusunu bulacağız kilolardan kurtulacağız değil mi amac bu zaten... sindirim için bol bol su iç yemekten biraz sonra maden suyu da içebilirsin ya da seversen kiraz sapı çayı var liptonun o nu da içebilirsin.. gece gec saatte bişi yemzsen sindirimin kolaylaşır rahatsız da olmazsın hem ..yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?