• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlarr merhabalar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar...Yoğunluğum azaldı yine döndüm kızlar anlayışınızdan ötürü çok tşk ettim.Allah'ın izniyle sağlık sorunlarımızı bir nebze hallettik daha iyiyiz artık Şükürler olsun...nasılsınız?
april nasilsin merak etmistim bayadir yoksun herşeyin yolunda olmasına sevindim:-)

Bende herşey sıradan :) sizlerde neler var neler yok ?
bizim misafirler yeni gitti 2 çocukla koşturup durdum okula yeni gidiyorlar bana kaldı çocuklar ne kadar tekerlemeli oyun varsa öğrendim sayelerinde:-)

Çok umutlu olma çünkü misafir bugündü dün ben misafirlikteydim aksam kayınvalidede.. Ama kaçgündür istediğim gibi düzenli yiyemediğim için çok huzursuzum :DBugün 4 kişi beklerken tam 10 kişi olduk :)Ayak baş parmağımda felaket bi acı var kıl dönmesiymiş :KK43:dişim ağrıyo yarın dişciye gidicem of off spor yok bugünde baş parmağım şiş.Bu haftayı artıda kapatmam inşallah..Sanırım cekecek çünkü zaten kanal tedavisi yapılmıstı..Of napcam bilmiyorum..Sizde ne var ne yok ?Bende aksiyon bitmez..
gecmis olsun ya o kıl dönmesini de göster iltihap oluşmaya başlamış sanırım daha kötü olmasın:( kanal tedavisini ne zaman yaptirdin nasıl bir agri zonklama tarzında mi yoksa gece uyutmayacak kadar şiddetli mi yüzünde şişlik varmı bana bu cevaplarla gel:-) moralini bozma loyalty yürüyüş cok ağır bir spor değil ayrıca yururken aynı hızda yurume hizlanip yavaslarsan belli aralıkta vücut sasiriyormus metabolizmayi iyi calistiriyormus aklında olsun:-)

gecmis olsun ya o kıl dönmesini de göster iltihap oluşmaya başlamış sanırım daha kötü olmasın:KK43: kanal tedavisini ne zaman yaptirdin nasıl bir agri zonklama tarzında mi yoksa gece uyutmayacak kadar şiddetli mi yüzünde şişlik varmı bana bu cevaplarla gel:-) moralini bozma loyalty yürüyüş cok ağır bir spor değil ayrıca yururken aynı hızda yurume hizlanip yavaslarsan belli aralıkta vücut sasiriyormus metabolizmayi iyi calistiriyormus aklında olsun:-)
sen burdamıydın canım :D görmedim..Hemmen cevaplim sorularını :)Kıl dönmesi dedi ablam cekti onu ben bakamadım temizledi kapadık sızlıyo şiş ama iltihap olsa daha yeni hissettim bugün, iltihap olsa ablam dokunmazdı heralde kuaför de ablam alışmış :D..Kanal tedavisi yaptıralı 2 yıl oluyo ozamanda çok çektirdi bu diş bana.Dün basladı bugün diş gri olmus resmen siyaha dönüyo..Şiş yok ağrıda dünki gibi değil ama kökünde bişiler oldugunu hissediyorum..Diş etine dokununca ağrı var..Sen de diş doktorusun değilmi sence çeker mi benim dişçim tek parça bile kalsa çekmez genelde hep değerlendirir ama korkuyorum yinede..

IMG_20150106_234901.webp

Kahvemsi bir tadı var da kahve değil canım benim bu kavrulmuş yabani antep fıstığıymis sütle pisiyo

sen burdamıydın canım :D görmedim..Hemmen cevaplim sorularını :)Kıl dönmesi dedi ablam cekti onu ben bakamadım temizledi kapadık sızlıyo şiş ama iltihap olsa daha yeni hissettim bugün, iltihap olsa ablam dokunmazdı heralde kuaför de ablam alışmış :D..Kanal tedavisi yaptıralı 2 yıl oluyo ozamanda çok çektirdi bu diş bana.Dün basladı bugün diş gri olmus resmen siyaha dönüyo..Şiş yok ağrıda dünki gibi değil ama kökünde bişiler oldugunu hissediyorum..Diş etine dokununca ağrı var..Sen de diş doktorusun değilmi sence çeker mi benim dişçim tek parça bile kalsa çekmez genelde hep değerlendirir ama korkuyorum yinede..
kıl alindiysa tamam o zaman hala içindeyse diye demiştim ben:-) evet canım bizde oyle bir durum var o diş orda kalabildigi kadar kalmali insanın canlı olmasa da kendi dişi gibi olmuyor o nedenle film falan gerekli simdi birşey diyemem ama koklerinde iltihap olusmus olabilir oyle olursa kanal tedavisi yenilenebilir durumdaysa yenilenir yoksa da cekilmek zorunda kalinabilir tabi görmek lazım ama doktorun en doğru tedaviyi bulur:-) amma yazdim bende agri kesici al bir tane oyle yat;-)

Bu arada bayanlar usendim 6000 kusur mesajı okumaya merak ediyorum nerdesiniz ne ile mesgulsunuz kaç yasindasiniz, tanisalim mi ? Benim adim burcu, malatyadayim ve sosyal bilgiler ogretmeniyim 28 yaşındayım .yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ya neyse :KK25:

Diyorum ya cevap gelene kadar huplettim yarısını :KK50:
birdahaki sefere artık:-) senin bugün nasıldı yavaştan menulerin düzelecek inanıyorum ben:-) spor olarak jillian i denesene cok etkiliymis ben de yeni başladım yapmaya çalışıyorum yanında 15 dk da yurusen o resimdeki kız gibi olursun nerdeyse :-) ay senin kilon gelseydi bende gelicem inşallah:-)

deadline .!.:
birdahaki sefere artık:-) senin bugün nasıldı yavaştan menulerin düzelecek inanıyorum ben:-) spor olarak jillian i denesene cok etkiliymis ben de yeni başladım yapmaya çalışıyorum yanında 15 dk da yurusen o resimdeki kız gibi olursun nerdeyse :-) ay senin kilon gelseydi bende gelicem inşallah:-)
İnanmazsiniz baya duzeldi valla calisinca ipler kopuyo biraz ya evde toparliyorum tekrar

Bu arada bayanlar usendim 6000 kusur mesajı okumaya merak ediyorum nerdesiniz ne ile mesgulsunuz kaç yasindasiniz, tanisalim mi ? Benim adim burcu, malatyadayim ve sosyal bilgiler ogretmeniyim 28 yaşındayım .yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ya neyse :KK25:
o 6000 sayfada biz yokuz canım olsak olsak 4000 lerden baslamisizdir yada biraz daha önce bilemedim tam mezun olan gidiyor falan ya bu konu bayadir var bende tanimiyorum öncekileri:-) ben 24 yaşındayım evde oturuyorum şimdilik tatildeyim bekarim ankaradayim dişhekimiyim ama çalışmıyorum bu aralarda bir atama olacak inşallah bekliyorum bakalım:-)

Back