Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaaaa yok mu kimsecikler iki lafın belini kıralım..
duşa giriyorum ben , akşama oğluşumun gösterisi var süsleneyim azcık zar zor bir kumaş pantolon içine sığdım ..

bende biraz ivme kazansam iyi olacak, yerimde sayıyorum gibi geliyor bu aralar.

Merhaba bende geldim elimden geldigi kadar aranizdayim arkadaslar.biiraz yogun oldugum icin gec donebilirim arada sirada

merhaba hoşgeldin, kendini biraz tanıtır mısın? boyun kilon yasın, kilo alma hikayen vs

teşekkürler canımm

Geldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR

hoşgeldiniz, kendinizi tanıtır mısınız ?

loyalty kimseyi takma sen kilo verdikce mutlu oluyorsun gerisini boş ver. benim eşimin ailesinden de benzer yorumlar geliyor. esim evlendiğimizden beri 12-13 kilo aldı, sen ona iyi bakmıssın ama o sana hiç bakmamıs hala aynısın gibi yorumlar geliyor. canın cekince abartmamak kaydıyla makul ölcülerde az az yiyip tadına bakabilirsin. sonucta hayatımız boyunca kek ve börekten kacamayız. bence belli ölcülerde az az yenilebilir, ekstra spor yapılabilir. senin hedefe cok az kalmıs. azıcık daha gayret et de deadline'ın da dedigi gibi seni mezun edeliim :)

tekrardan hosgeldiin

bu hafta ben de sabit cıkabilirim

kızlar dünkü menümü paylaşayım sizlerle
Sabah Küçük bir dilim kek
Öğle iki kaşık kavurma
2 Bardak Yeşil Çay
Akşam 2 dilim börek 1 avuç antep fıstığı

Gün içinde çalıştığım için ancak akşamları spor yapmaya vaktim oluyor. 30 Dk plates, 10 Dk. Bacak basen ekzersizi, 45 tane suguat, 20 sağ bacak 20 sol bacak toplamda 40 tane öne adım.

Canım çalıştığım için ara öğün ekleme şansım yok

sporun süper canım, ama o menü menü müdür ? naptın sen ? böyle ac kalarak zayıflanmaz ki ? o kek hazır kekti deme lütfen! Hazır kek yerine dısarıda yiyeceksen kasarlı üstü yagsız tost ya da yarım simit yiyebilirsin. Ben evde kahvaltı yapamayacak olursam bu tarz yiyorum. 2 kasık kavurma ? cok cok az. vucudunun hem direnci düşer hem de az kaloriye alıstırırsan geri normal beslenmeye dönünce kilo alırsın. o yüzden saglık bir beslenme düzeniyle kilo vermemiz lazım. bu menünü hiç ama hiç begenmedim. ara ögun meselesine gelince ara ögün yapmak o kadar da zor değil. yanına kuru üzüm/incir badem alabilirsin. ben ara ögünlerimi hep öyle yapıyorum. ya da bir elma vs. calısırken ara ögün yapmayacaksan bile bu sekilde az yeme, saglıgını tehlikeye atma lütfen.

squat için dikkatli yapın diyorlar cok yapınca futbolcu bacaklarına sahip olunabiliyor. dikkat ettiysen jillianda kaslı biraz. ben kasları belli olan kadınların fiziklerini begenmiyorum nedense.

ufak bir dilim yiyip akşamı hafif geçirebilirsin canım.. hiç yemezsen akşam dayanamayıp yersin gibime geliyor iyisi mi erken saatlerde ye bari

ispanyola katılıyorum, bugday unuyla yaparsan tadına bak biraz. yoksa aksam daha gec saatte yiyebilirsin. ben bazen keke seker katmayıp kuru meyve ile tatlandırıyorum.

duşa giriyorum ben , akşama oğluşumun gösterisi var süsleneyim azcık zar zor bir kumaş pantolon içine sığdım ..

kac yasında oglun ? ay cok tatlı bir his olsa gerek oglunun gösterisine gidecek olmak

MErhaba hatunlar.. İstanbulda kar kendini gösteriyormuş.. bende istanbul dayım ama ofisimizin dışarıya bakan camı olmadığı için endileriyle henüz tanışmadık maalesef hemen dünkü menüm ü paylaşayım:
sabah: 5 zeytin, 2 kk peynir, 4 cherry domates 2dlm ekmek
öğle: 150 gr ızgara tavuk, 1 kaşık salata
ara(saat 4 te) : 10 tane kuru üzüm, 5 tane fındık.
akşam : tavuk sote, 1 orta boy kase yoğurt.
ara: 5 fındık, 5 kabuklu fıstık
1saat spor, 1.5 lt su

dün spor a başlayışımın 1. ayı doldu.. vücut olçumlerım yapılacaktı(ne kadar sıkılaşma oldu die) ama regl olduğum için haftaya yapılacak.. bakalım, ne kadar fark etmişm..

hepinize kar gibi saf ve temiz bir gün dilerim..

bizim misafir gelecek kekimi yaptım tadına bakarım tam buğday unu kullandım şeker koymadım pekmezle yaptım misafir yabancı değil eski komşumuz ona söyledim sana yeni seyler deniyorum diye

hoşgeldin canım arada uğra ya özletiyorsun kendini menünde çok iyiymiş tebrikler

dağatesi misafir gelmeden jillian level 1 yaptım tamamdır yanında birşeyler yapmak istiyorum da fırsat olmadı vakit bulursam bugün akşam yaparım bulamazsam yarına kaldı artık haber vereyim sen çalışıyorsun galiba kolay gelsin akşama senden de beklerim

kac yasında oglun ? ay cok tatlı bir his olsa gerek oglunun gösterisine gidecek olmak
6 ya az kaldı canım.. uğurböceği olacakmış kuzum
menün süppperrrr..
jillian daha önce yapmıştım ben inanılmaz sıkılaştırıyor ben 20 gün fln yapmıştım ama .. kilo vermeden yapmak şstemiyorum .. inşallah verirsem sıkılaşmak için jillian + callenetics düşünüyorum

Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtim aksam kacirdim biraz sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)

yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu

Evet calisiyorum. Zorla ciktim evden sabah. Her yer kar. Kar yagmasini cok seviyorum ama evde olacaksam!! Hani boyle bembeyaz karin ustunde yurumeyi, iz birakmayi. Ama nerdee her yer camur.

Canim cok az yiyorsun cok az yediginde de kilo vermen zorlasir. Sindirim problemin varsa corbayi eksik etme menulerinden. Daha posali ye meyveler vs tuket. bu beslenmeyle cidden kilo veremezsin. Diyetisyenin birisine menunu gostersen ayni seyi o da diyecektir. Moralini bozmak icin degil, saglikli beslenmen icin demistik.

Ayrica sporla ilgili kotu bisey denmemisti aksine cok begenmistik

Merhabalar. Ya fanta ve pizza cok olmus. Pizza neyse de fanta icmesen iyiymis.

Valla dagatesiye katılıyorum yemekleri kistigimdan beri hazımsızlık yaşıyorum

Ayy cok tatli. Yesinler onuuuuuu!!! Guzel keyifli bir aksam gecirin insallah

peki nasıl bir diyet programı uygulamam gerekiyor
Ben sana kendimce anlatayim diger arkadaslar da anlatir. Ilki oyle bir beslenme seklin olmali ki hayatin boyunca surdurebilesin. Cunku hayatboyu olmayacak her beslenme bicimiyle verilen kilolar normale donulunce geri alinmaya mahkumdur. O yuzden bu kisiye ozel olmali. Kendini en iyi sen bilirsin. Mesela ben tatliya duskunumdur. O yuzden tatli yerine meyve tuketirim. Kuru meyve ya da mevsim meyvesi. Ama hic bir zaman tam bir muzu yemem tek seferde. Bazi seyler var ki bence saglikli kalmak icin ( zayiflamak icin degil saglik icin ) yenmemeli. Mesela kola, mesela hazir paket meyvesulari gibi. Bir de ara ara tuketilecekler vardir. Canin ceker cikolata yersin ama koca bir paket degil. Mumkunse madlen olsn mumkunse sadece tek kare ye. Mumkun oldugu kadar hazir kek biskuviden uzak durmaya calis. Sabah de yazmistim. Onun yerine simit tost vs ye. Inan o minicik kek ile aldigin kalori cok hem de doymuyorsun besleyiciligi yok. Beyaz ekmek yerine bugday ekmegi tuket. Pirinc pilavini hayatindan mumkun oldugunca uzak tut. Sindirim problemin varsa kuru kayisi, yesil cay ve sabahlari ac karnina limonlu oda sicakliginda 1 bardak su ic. Ve corbayi eksik etme. Hep kuru seyler yersen sindiremezsin. Corba vucudu alistirir yemege. Bende sindirim problemi yasarim. Ve corba yemezsem ya da beyaz ekmek tuketirsem o gun sıkıntı yasarim. Sen de kendini dinle ne yersen dokunuyor ne yersen iyi geliyor ona bak. Mesela bir arkadasim kahve icerdi turk kahvesi ve iyi geldigini soylerdi. Genel olarak boyle menu ornegi de yazayim bir tane. Istersen daha ayrintili da yazarim.

sabahlari
yumurta -peynir yiyebilirsin. Baktin kalkip kahvalti yapamiyorsun yumurta fln onceki gunden kendine sandvic hazirla peynirli yesillikli. Ise gotur onu ye.

oglen
corba ic
yanina izgara yiyebilirsin porsiyonu abartmamak kaydiyla

aksam
corbani yine ic. Sebze yemeye xalis. Balik ye izgara et ye.

Ara ogun icin ihtiyac hissetmiyorsan bisey diyemem ama acikinca yogurt yenilebilir, kuru meyve badem vs yenilebilir ama kavrulmus tuketme cig badem findik vs ye.

Benim tavsiyelerim bunlar. Sagligin icin dikkat etmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…