zaten takımcak kilo vermemiz baya azaldı çünkü öyle çok verecek kilosu yok çoğumuzun ben belki biraz ivme kazanabilirim kazansam iyi olur yani tabi biraz daha çabalıyorum şu aralar bakalımbirazda sen kazanabilirsin afrodit ideal kiloya göre bakınca çok kaçamak yapma yeter birde yürüyüşleri yap öyle haftada 2 kilo verecek bir takım değiliz kilomuz elvermez zaten ona
Merhaba bende geldimelimden geldigi kadar aranizdayim arkadaslar.biiraz yogun oldugum icin gec donebilirim arada sirada
bende teşekkür ederim kaptan yeni arkadaşlarla topikte daha hareketli olacak diye düşünüyorum dagatesi de yardımcı oluyorkızlarda mümkün olduğunca giriyor takılıyoruz april yoğundu ama bayadir gelmedi iyidir inşallah
Geldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR
nasıda tanımış beni..2 gündür kayınvalideye gidip geliyoruz eşimle görümcenin dogum günüydü dün bugünde oğluna yemek pişirmiş zorla çağırdı eşimde koştu tabii..Halası falanda ordaydı eşimin zayıflamışsın diye diye nazar değdirdiler.Verdiğim 3-4 kilo kv hiç hoşuna gitmiyo :)Kek yedim yine..
Bugün bütün gün dışardaydım koşturdum..Bide eşimin yanında çalışıyorum 2 günde bir bazen hergün..Spor yapacak halim kalmadı dişimde ağrıyo..Yarın da bisürü misafirim var kv nin konu komşusu evimi görceklermiş..Yine pasta börek sınanıyorum resmen..Sitedede sorun var sinir oluyorum deadline yaa...Resmen konsantrem bozulduYarından sonra düzenli siteye gircem yine inşallah kar yağınca eve kapancam :) sporumuda devam edicem..Ay içimi döktüm rahatladım
kızlaaaaaaaarrrrrr döndüüümm beeennnn..
nasıl hasret kaldım size anlatamam..nette kesinti oldu , modemi değiştirdiler olmadı meğerse yan komşuya bağlarken bizimki çıkmış nasıl olduysa.. dün düzelttiler ancak..
eeee nasılsınız bakalım ara sıra telefondan okudum ama hepsini değil..yakın geçmişe bir bakayım dönerim..
çok seviyorum sizi
yeni arkadaşlar gelmiş.. hoşgeldiniz..umarım sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz.. iyice şenlenecek desenize takımımız..
geçen hafta annemler geldi 4 gün kaldılar onlarla beraber yedim ama çok yedim.. hala aldığımı veremedim.. umarım cumaya kadar hiç değilse sabit kiloda çıkarım.. bundan sonra da ne olursa olsun yanımdakilere uymayacağım..
geçmişin hepsini okuyamayacağım çok sayfa var..
kızlar dünkü menümü paylaşayım sizlerle
Sabah Küçük bir dilim kek
Öğle iki kaşık kavurma
2 Bardak Yeşil Çay
Akşam 2 dilim börek 1 avuç antep fıstığı
Gün içinde çalıştığım için ancak akşamları spor yapmaya vaktim oluyor. 30 Dk plates, 10 Dk. Bacak basen ekzersizi, 45 tane suguat, 20 sağ bacak 20 sol bacak toplamda 40 tane öne adım.
Canım çalıştığım için ara öğün ekleme şansım yok
bende ilk squat yaptığımda birkaç gün yürüyemedim ama ispanyol bir 5 6 kilo verip yapmaya başlasa daha iyi olur eklemlere ağırlık biniyor ya diz ağrısı yapıyor ben önceden yapmaya çalışınca dizlerim ağrıyordu şimdi yaparken birşeyim yok şükür ki ama deneyebilir atbi bir iki kezle falan
sevindim iyi olsundaben şimdilik çıkıyorum spor yapmaya gidiyorum ispanyol yine görüşürüz annemde misafir çağırmış bana kek yap kalkta diyor ya off en dayanamadığım şey kek hele kendim yapınca hiç dayanamıyorum bir dilim yiyim bari akşamı hafif geçireyim kek yemeyi bıraktığım gün benim günüm olacak evde tam buğday unu var pekmezli yada az şekerli bişeymi yapsam ki bir internetten tarif bakayım ben
ufak bir dilim yiyip akşamı hafif geçirebilirsin canım.. hiç yemezsen akşam dayanamayıp yersin gibime geliyor iyisi mi erken saatlerde ye bari
yaaaa yok mu kimsecikler iki lafın belini kıralım..
duşa giriyorum ben , akşama oğluşumun gösterisi var süsleneyim azcık zar zor bir kumaş pantolon içine sığdım ..
Yok canım, artı haneleri görmedim henüz.. insaşşah da görmem.. Kendimi kastırıyorum ve ayca aynı kilo da kalabiliyorum şimdilikEvet canm telafi et bayadir gormuyorum seni burda artida misin
bizim misafir gelecek kekimi yaptım tadına bakarım tam buğday unu kullandım şeker koymadım pekmezle yaptım misafir yabancı değil eski komşumuz ona söyledim sana yeni seyler deniyorum diyeyaaaa yok mu kimsecikler iki lafın belini kıralım..
duşa giriyorum ben , akşama oğluşumun gösterisi var süsleneyim azcık zar zor bir kumaş pantolon içine sığdım ..
hoşgeldin canım arada uğra ya özletiyorsun kendini menünde çok iyiymiş tebriklerMErhaba hatunlar.. İstanbulda kar kendini gösteriyormuş.. bende istanbul dayım ama ofisimizin dışarıya bakan camı olmadığı için endileriyle henüz tanışmadık maalesefhemen dünkü menüm ü paylaşayım:
sabah: 5 zeytin, 2 kk peynir, 4 cherry domates 2dlm ekmek
öğle: 150 gr ızgara tavuk, 1 kaşık salata
ara(saat 4 te) : 10 tane kuru üzüm, 5 tane fındık.
akşam : tavuk sote, 1 orta boy kase yoğurt.
ara: 5 fındık, 5 kabuklu fıstık
1saat spor, 1.5 lt su
dün spor a başlayışımın 1. ayı doldu.. vücut olçumlerım yapılacaktı(ne kadar sıkılaşma oldu die) ama regl olduğum için haftaya yapılacak.. bakalım, ne kadar fark etmişm..
hepinize kar gibi saf ve temiz bir gün dilerim..
dağatesi misafir gelmeden jillian level 1 yaptım tamamdır
6 ya az kaldı canım.. uğurböceği olacakmış kuzumkac yasında oglun ? ay cok tatlı bir his olsa gerek oglunun gösterisine gidecek olmak
menün süppperrrr..MErhaba hatunlar.. İstanbulda kar kendini gösteriyormuş.. bende istanbul dayım ama ofisimizin dışarıya bakan camı olmadığı için endileriyle henüz tanışmadık maalesefhemen dünkü menüm ü paylaşayım:
sabah: 5 zeytin, 2 kk peynir, 4 cherry domates 2dlm ekmek
öğle: 150 gr ızgara tavuk, 1 kaşık salata
ara(saat 4 te) : 10 tane kuru üzüm, 5 tane fındık.
akşam : tavuk sote, 1 orta boy kase yoğurt.
ara: 5 fındık, 5 kabuklu fıstık
1saat spor, 1.5 lt su
dün spor a başlayışımın 1. ayı doldu.. vücut olçumlerım yapılacaktı(ne kadar sıkılaşma oldu die) ama regl olduğum için haftaya yapılacak.. bakalım, ne kadar fark etmişm..
hepinize kar gibi saf ve temiz bir gün dilerim..
jillian daha önce yapmıştım ben inanılmaz sıkılaştırıyor ben 20 gün fln yapmıştım ama .. kilo vermeden yapmak şstemiyorum .. inşallah verirsem sıkılaşmak için jillian + callenetics düşünüyorumdağatesi misafir gelmeden jillian level 1 yaptım tamamdıryanında birşeyler yapmak istiyorum da fırsat olmadı vakit bulursam bugün akşam yaparım bulamazsam yarına kaldı artık haber vereyim sen çalışıyorsun galiba kolay gelsin akşama senden de beklerim
dağatesi misafir gelmeden jillian level 1 yaptım tamamdıryanında birşeyler yapmak istiyorum da fırsat olmadı vakit bulursam bugün akşam yaparım bulamazsam yarına kaldı artık haber vereyim sen çalışıyorsun galiba kolay gelsin akşama senden de beklerim
Canim cok az yiyorsun cok az yediginde de kilo vermen zorlasir. Sindirim problemin varsa corbayi eksik etme menulerinden. Daha posali ye meyveler vs tuket. bu beslenmeyle cidden kilo veremezsin. Diyetisyenin birisine menunu gostersen ayni seyi o da diyecektir. Moralini bozmak icin degil, saglikli beslenmen icin demistik.yaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu
Ayrica sporla ilgili kotu bisey denmemisti aksine cok begenmistikyaaa ne kadar kötümser yaklaşmışsınız...ne yaptığım diyeti beğenmişsiniz ne de yaptığım sporu zaten benim en büyük sorunum çok yemek ymek değil yediğim yemekleri sindirememek bu yediklerimi bile sindiremiyorum ki hareketsizlikten sadece akşam yaptığım bir iki hareketle yediklerimi eritmeye çalışıyorum hepsi bu
Merhabalar bayanlar yine ben geldim :) okuldan anca çıktım . dun sabah 1 yumurta,reçel,peynir, zeytin ve ceviz yedim . ardından ara öğün 2 küçük yeşil elma yedim . aksam 3 dilim kadar pizza ve yarim su bardağıfFanta içtimaksam kacirdim biraz sonraki ara oöğünde de keçi boynuzu ve biraz çerezyedim 5 bbüyük su bardağı kadar su içtim, çayı şekersiz içerim zaten. Yarim saat yürüyüş 1 saat kadar da temizlik , 10dk müzik eşliğinde oynadım :)
Bence deMerhabalar. Ya fanta ve pizza cok olmus. Pizza neyse de fanta icmesen iyiymis.
Ayy cok tatli. Yesinler onuuuuuu!!! Guzel keyifli bir aksam gecirin insallah6 ya az kaldı canım.. uğurböceği olacakmış kuzum
menün süppperrrr..
jillian daha önce yapmıştım ben inanılmaz sıkılaştırıyor ben 20 gün fln yapmıştım ama .. kilo vermeden yapmak şstemiyorum .. inşallah verirsem sıkılaşmak için jillian + callenetics düşünüyorum
Ben sana kendimce anlatayim diger arkadaslar da anlatir. Ilki oyle bir beslenme seklin olmali ki hayatin boyunca surdurebilesin. Cunku hayatboyu olmayacak her beslenme bicimiyle verilen kilolar normale donulunce geri alinmaya mahkumdur. O yuzden bu kisiye ozel olmali. Kendini en iyi sen bilirsin. Mesela ben tatliya duskunumdur. O yuzden tatli yerine meyve tuketirim. Kuru meyve ya da mevsim meyvesi. Ama hic bir zaman tam bir muzu yemem tek seferde. Bazi seyler var ki bence saglikli kalmak icin ( zayiflamak icin degil saglik icin ) yenmemeli. Mesela kola, mesela hazir paket meyvesulari gibi. Bir de ara ara tuketilecekler vardir. Canin ceker cikolata yersin ama koca bir paket degil. Mumkunse madlen olsn mumkunse sadece tek kare ye. Mumkun oldugu kadar hazir kek biskuviden uzak durmaya calis. Sabah de yazmistim. Onun yerine simit tost vs ye. Inan o minicik kek ile aldigin kalori cok hem de doymuyorsun besleyiciligi yok. Beyaz ekmek yerine bugday ekmegi tuket. Pirinc pilavini hayatindan mumkun oldugunca uzak tut. Sindirim problemin varsa kuru kayisi, yesil cay ve sabahlari ac karnina limonlu oda sicakliginda 1 bardak su ic. Ve corbayi eksik etme. Hep kuru seyler yersen sindiremezsin. Corba vucudu alistirir yemege. Bende sindirim problemi yasarim. Ve corba yemezsem ya da beyaz ekmek tuketirsem o gun sıkıntı yasarim. Sen de kendini dinle ne yersen dokunuyor ne yersen iyi geliyor ona bak. Mesela bir arkadasim kahve icerdi turk kahvesi ve iyi geldigini soylerdi. Genel olarak boyle menu ornegi de yazayim bir tane. Istersen daha ayrintili da yazarim.peki nasıl bir diyet programı uygulamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?