• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
deadline deadline
sabah kalkınca tarçınlı- ballı su
10:30 1 haşl yumurta, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kaşık lor, 1 kk beyaz peynir, 3 çeri domates, dereotu, 3 zeytin
13: 00: 1 elma
15:00 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız tost, nescafe 2si birarada, 2 kuru kayısı, 1 minik havuç
19:00: 1 tabak kemik suyuna çorba içinde bolca kırmızı et de vardı, 1 dilim ekmek, yağsız salata
20:30 1 avuç kadar kabak çekirdeği ve leblebi
su 3.5 lt
spor: 40 dk yürüyüş

bu arada geçen hafta çok yediğim dönemde sütüm bir arttı fışkırdı resmen.. diyete geçince azaldı yine :KK42:
yetiyor ama kızıma:KK46:

kızlar dünkü menümü paylaşayım sizlerle
Sabah Küçük bir dilim kek
Öğle iki kaşık kavurma
2 Bardak Yeşil Çay
Akşam 2 dilim börek 1 avuç antep fıstığı

Gün içinde çalıştığım için ancak akşamları spor yapmaya vaktim oluyor. 30 Dk plates, 10 Dk. Bacak basen ekzersizi, 45 tane suguat, 20 sağ bacak 20 sol bacak toplamda 40 tane öne adım.

kızlar dünkü menümü paylaşayım sizlerle
Sabah Küçük bir dilim kek
Öğle iki kaşık kavurma
2 Bardak Yeşil Çay
Akşam 2 dilim börek 1 avuç antep fıstığı
ay hiçbir şey yememişsin, biraz genişlet menünü.. bir süre sonra sıkılırsın sonra saldırırsın.. hem vücut bu kadar açlık durumunda kendini savunmaya alır veremezsin kilo sonradan da.. sabah kahvaltı olanağın yok sanırım.. kek yerine sandviç hazırlayıp götürsen daha iyi olur.. öğlen de 1 dilim ekmek ve salata ekle bence.. akşam hep böyle geçiştiriyor musun ..
ben de önceden böyle yapıyordum diyet sabah eti form öğle tost akşam nesfit mesela.. çok da güzel veriyordum ama bırakınca fosss hepsi fazlasıyla dönüyordu , sürekli diyet halindeydim..
şimdi emziriyorum o yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum..
Gün içinde çalıştığım için ancak akşamları spor yapmaya vaktim oluyor. 30 Dk plates, 10 Dk. Bacak basen ekzersizi, 45 tane suguat, 20 sağ bacak 20 sol bacak toplamda 40 tane öne adım.
waaoooww çok iyi spor yapmışsın ..squat ben de denemek istiyorum ama 15 kilo verdikten sonra

Geldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR:(
hosgeldin canım zaten her zaman giremeyebilirsin normal hergün menü bildirimini yap arada bebislerinden fırsat bulunca ugrarsin muhabbete yaş boy kilo ve hedef kilonu alalim :-)

:KK23:nasıda tanımış beni..2 gündür kayınvalideye gidip geliyoruz eşimle görümcenin dogum günüydü dün bugünde oğluna yemek pişirmiş zorla çağırdı eşimde koştu tabii..Halası falanda ordaydı eşimin zayıflamışsın diye diye nazar değdirdiler.Verdiğim 3-4 kilo kv hiç hoşuna gitmiyo :)Kek yedim yine..

Bugün bütün gün dışardaydım koşturdum..Bide eşimin yanında çalışıyorum 2 günde bir bazen hergün..Spor yapacak halim kalmadı dişimde ağrıyo..Yarın da bisürü misafirim var kv nin konu komşusu evimi görceklermiş..Yine pasta börek sınanıyorum resmen..Sitedede sorun var sinir oluyorum deadline yaa...Resmen konsantrem bozuldu:110:Yarından sonra düzenli siteye gircem yine inşallah kar yağınca eve kapancam :) sporumuda devam edicem..Ay içimi döktüm rahatladım :D
bak biliyorum ben toparlarsin sana güveniyorum cok yeme kolay gelsin :-) artık kendimize gelme vakti şu 5kiloyu verde mezun ol loyalty gururlanalim yahu mezunumuz var diye:-) dinleme o insanları kıskanıyorlar sen fistik gibi oldun diye

kızlaaaaaaaarrrrrr döndüüümm beeennnn..
nasıl hasret kaldım size anlatamam..nette kesinti oldu , modemi değiştirdiler olmadı meğerse yan komşuya bağlarken bizimki çıkmış nasıl olduysa.. dün düzelttiler ancak..

eeee nasılsınız bakalım ara sıra telefondan okudum ama hepsini değil..yakın geçmişe bir bakayım dönerim..
çok seviyorum sizi
ıspanyol hosgeldin olsun gel sen ay özledik seni biz toparlariz beraber sen gittin hepimiz bosladik sanki:-)
Afıstığı[/QUOTE]

ıspanyol yukarda güzel bir yorum yapmış sıkılirsin az yeme o kadar öğlen salata yanına ayran güzel olur bencede akşamda yine ayran yada yoğurt güzel olurmus;) ara öğünlere de meyve ekleyebilirsin sporlarin harika tebrikler:-)

Gunaydim kizlar. Ispanyol sana ayrica gunaydiiiiiin. Hosgeldiiiiin ozlediiik yahuu!! Kizlar trlefondan toplu alinti yapamadim islerden firsat bulursam bilgisayardan yazacagim

ıspanyol yukarda güzel bir yorum yapmış sıkılirsin az yeme o kadar öğlen salata yanına ayran güzel olur bencede akşamda yine ayran yada yoğurt güzel olurmus:KK66: ara öğünlere de meyve ekleyebilirsin sporlarin harika tebrikler:-)
Canım çalıştığım için ara öğün ekleme şansım yok

ay hiçbir şey yememişsin, biraz genişlet menünü.. bir süre sonra sıkılırsın sonra saldırırsın.. hem vücut bu kadar açlık durumunda kendini savunmaya alır veremezsin kilo sonradan da.. sabah kahvaltı olanağın yok sanırım.. kek yerine sandviç hazırlayıp götürsen daha iyi olur.. öğlen de 1 dilim ekmek ve salata ekle bence.. akşam hep böyle geçiştiriyor musun ..
ben de önceden böyle yapıyordum diyet sabah eti form öğle tost akşam nesfit mesela.. çok da güzel veriyordum ama bırakınca fosss hepsi fazlasıyla dönüyordu , sürekli diyet halindeydim..
şimdi emziriyorum o yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum..

waaoooww çok iyi spor yapmışsın ..squat ben de denemek istiyorum ama 15 kilo verdikten sonra
Canım bende ilk başlarda çok zorlanıyordum ama artık rahatlıkla yapabiliyorum suguatı yavaş yavaş artırmak gerekiyor.

kızlar kimse bana hesap sormuyor neden ben dün menü paylasmamisim hiç demiyorsunuz bana:-) bende takip edin canlarim :-)
neyse dünkü menumu yazayim bari
kahvalti: 1 yumurta 1dilim kasar peyniri 3yeşil zeytin maydanoz 2dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
öğle: 1kase çorba 2 kofte 1 bardak ayran
aksam: yarım porsiyon somon balığı salata yarım kase çorba
ara: 1 elma 2 dilim portakal
1.5 lt su jillian level1 spor olarak:-)

Son düzenleme:
Gunaydim kizlar. Ispanyol sana ayrica gunaydiiiiiin. Hosgeldiiiiin ozlediiik yahuu!! Kizlar trlefondan toplu alinti yapamadim islerden firsat bulursam bilgisayardan yazacagim
bende telefondan yapamadım dagatesi yenie bir haller oldu siteye telefondan:63:

Canım çalıştığım için ara öğün ekleme şansım yok
anladım canım bende çok ara öğün yapmıyorum akşam yemeğini hafif yediysem akşam meyve yiyorum öğlen yemeğinde ayran içmeni öneririm hem kan şekerini dengeliyor hem daha doymuş hissediyorsun ana öğünlerine birşeyler ekleme şansın varsa birazcık eklesen yeter salata yoğurt yada ayran gibi:oops:

Canım bende ilk başlarda çok zorlanıyordum ama artık rahatlıkla yapabiliyorum suguatı yavaş yavaş artırmak gerekiyor.
bende ilk squat yaptığımda birkaç gün yürüyemedim ama ispanyol bir 5 6 kilo verip yapmaya başlasa daha iyi olur eklemlere ağırlık biniyor ya diz ağrısı yapıyor ben önceden yapmaya çalışınca dizlerim ağrıyordu şimdi yaparken birşeyim yok şükür ki ama deneyebilir atbi bir iki kezle falan:cool:

kızlar kimse bana hesap sormuyor neden ben dün menü paylasmamisim hiç demiyorsunuz bana:-) bende takip edin canlarim :-)
neyse dünkü menumu yazayim bari
kahvalti: 1 yumurta 1dilim kasar peyniri 3yeşil zeytin maydanoz 2dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
öğle: 1kase çorba 2 kofte 1 bardak ayran
aksam: yarım porsiyon somon balığı salata yarım kase çorba
ara: 1 elma 2 dilim portakal
1.5 lt su jillian level1 spor olarak:-)
harikasın tatlımm çok güzel menün, spor da öyle..

harikasın tatlımm çok güzel menün, spor da öyle..
ispanyol bende sen gittikten sonra cozuttum ya kilo almadım ama aynıyım şimdide regl dönemindeyim ama kilom sabit şimdilik haftaya iyi bir düşüş görmek istiyorum artık anlayacağın bu hafta toparlanma haftamız takımcak :KK19: sende geldin iyi oldu ya motivasyon için:cool:

ispanyol bende sen gittikten sonra cozuttum ya kilo almadım ama aynıyım şimdide regl dönemindeyim ama kilom sabit şimdilik haftaya iyi bir düşüş görmek istiyorum artık anlayacağın bu hafta toparlanma haftamız takımcak :KK19: sende geldin iyi oldu ya motivasyon için:cool:
inşallah hepimiz veririz yaa.. motivasyon olmadan olmuyor..
bende çok severdim onu ne popülerdi:KK49: senin bebiş nasıl iyi değil mi bir ara baya hastaydı ya:KK66:
iyiyiz canım..atlattık gribi

inşallah hepimiz veririz yaa.. motivasyon olmadan olmuyor..

iyiyiz canım..atlattık gribi
sevindim iyi olsunda :KK51: ben şimdilik çıkıyorum spor yapmaya gidiyorum ispanyol yine görüşürüz annemde misafir çağırmış bana kek yap kalkta diyor ya off en dayanamadığım şey kek hele kendim yapınca hiç dayanamıyorum bir dilim yiyim bari akşamı hafif geçireyim :KK53: kek yemeyi bıraktığım gün benim günüm olacak:KK50: evde tam buğday unu var pekmezli yada az şekerli bişeymi yapsam ki bir internetten tarif bakayım ben:oops:

sevindim iyi olsunda :KK51: ben şimdilik çıkıyorum spor yapmaya gidiyorum ispanyol yine görüşürüz annemde misafir çağırmış bana kek yap kalkta diyor ya off en dayanamadığım şey kek hele kendim yapınca hiç dayanamıyorum bir dilim yiyim bari akşamı hafif geçireyim :KK53: kek yemeyi bıraktığım gün benim günüm olacak:KK50: evde tam buğday unu var pekmezli yada az şekerli bişeymi yapsam ki bir internetten tarif bakayım ben:oops:
ufak bir dilim yiyip akşamı hafif geçirebilirsin canım.. hiç yemezsen akşam dayanamayıp yersin gibime geliyor iyisi mi erken saatlerde ye bari

Back