• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ben çıkıyorum şimdilik gideyim biraz dinleneyim ağrım var azıcık yarın görüşürüz olur mu:KK22: dagatesi yarın çalışıyorsun galiba sana iyi işler denk geldiğimiz zamanlarda konuşuruz :KK39: afrodit sende buralarda olursun sabah sanırım görüşürüz zaten:KK39:

zaten takımcak kilo vermemiz baya azaldı çünkü öyle çok verecek kilosu yok çoğumuzun ben belki biraz ivme kazanabilirim kazansam iyi olur yani tabi biraz daha çabalıyorum şu aralar bakalım:cool: birazda sen kazanabilirsin afrodit ideal kiloya göre bakınca çok kaçamak yapma yeter birde yürüyüşleri yap öyle haftada 2 kilo verecek bir takım değiliz kilomuz elvermez zaten ona:KK19:
Canm ben aslinda guzel kilo veririm de bu aralar hic ozen gosteremiyorum bu ise kv ye git gel annemler tasindi bir haftadir orlarda gunum gecti daha bitmedi onumuz hafta kv tekrar bi amelyat olcak direk bize cikcak ne kadar kalir bilmem dikkat etsem de spor yapamam.. Bi de adete yakin temkinli gidiyorum spor acisindan olaki bebek olur zarar gelmesin bi kez kayip yasadim 2.bi kayipta yikilirm hayata kuserim varsin yavas gitsin kilom

kızlar ben çıkıyorum şimdilik gideyim biraz dinleneyim ağrım var azıcık yarın görüşürüz olur mu:KK22: dagatesi yarın çalışıyorsun galiba sana iyi işler denk geldiğimiz zamanlarda konuşuruz :KK39: afrodit sende buralarda olursun sabah sanırım görüşürüz zaten:KK39:

Gorusuruz canimm iyice dinlen.

Canm ben aslinda guzel kilo veririm de bu aralar hic ozen gosteremiyorum bu ise kv ye git gel annemler tasindi bir haftadir orlarda gunum gecti daha bitmedi onumuz hafta kv tekrar bi amelyat olcak direk bize cikcak ne kadar kalir bilmem dikkat etsem de spor yapamam.. Bi de adete yakin temkinli gidiyorum spor acisindan olaki bebek olur zarar gelmesin bi kez kayip yasadim 2.bi kayipta yikilirm hayata kuserim varsin yavas gitsin kilom
tamam canım o zaman ben ivmeleneyim yapabilirsem yanıma birilerini alırım sen kendine dikkat et:cool:

Kizmadin demi dedadline'im
yok kız niye kızayım sende haklısın zaten öyle çok kilon yok hamile kaldığında sıkıntı yapacak hem bir sıkıntı olursa ben üzülürüm spor yap falan diye zorlarsam dimi:KK68: ama kv gelince zor olursa izin al derim buraya girmen açısından yani şimdi geline bak telefonu bırakmıyor demesinler 2 3 hafta izin alırsın onlar gidince gelirsin bence bir düşün:KK51: arada gelip yazarsın yine buraya giremediğinde merak etmeyiz:cool: duruma göre sen karar veririsin canım onu kendine iyi bak :KK36:

yok kız niye kızayım sende haklısın zaten öyle çok kilon yok hamile kaldığında sıkıntı yapacak hem bir sıkıntı olursa ben üzülürüm spor yap falan diye zorlarsam dimi:KK68: ama kv gelince zor olursa izin al derim buraya girmen açısından yani şimdi geline bak telefonu bırakmıyor demesinler 2 3 hafta izin alırsın onlar gidince gelirsin bence bir düşün:KK51: arada gelip yazarsın yine buraya giremediğinde merak etmeyiz:cool: duruma göre sen karar veririsin canım onu kendine iyi bak :KK36:
Tamam canm en olmadioyle yaparim izinli olurum cok sagol valla canm bnm :)

Merhaba bende geldim:kk77: elimden geldigi kadar aranizdayim arkadaslar.biiraz yogun oldugum icin gec donebilirim arada siradao_O
azimliysen ve hergün menü bildirimi yapacaksan hosgeldin canım mümkün olduğunca girersin:-) bende çıkıyordum aslında gidemedim bir türlü ilk sayfayi bir oku uygunsa hbr ver canım :-)birde yaş boy güncel kilonu ve hedefini yaz buraya ;) bir sorun olursa sorabilirsin sonra:-)

deadline deadline tatlim rica ederim ara ara bakiyorum, iyi ki varsin takimi ayakta tutuyorsun april nerelerde bi ozel msj atayim ben

deadline deadline tatlim rica ederim ara ara bakiyorum, iyi ki varsin takimi ayakta tutuyorsun april nerelerde bi ozel msj atayim ben
bende teşekkür ederim kaptan yeni arkadaşlarla topikte daha hareketli olacak diye düşünüyorum dagatesi de yardımcı oluyor:-) kızlarda mümkün olduğunca giriyor takılıyoruz :-) april yoğundu ama bayadir gelmedi iyidir inşallah:(

bugün loyalty ve afroditte pek uğramadı nerdeler acaba :KK22: umarım kaçamak falan yapmıyorlardır:oops:
:KK23:nasıda tanımış beni..2 gündür kayınvalideye gidip geliyoruz eşimle görümcenin dogum günüydü dün bugünde oğluna yemek pişirmiş zorla çağırdı eşimde koştu tabii..Halası falanda ordaydı eşimin zayıflamışsın diye diye nazar değdirdiler.Verdiğim 3-4 kilo kv hiç hoşuna gitmiyo :)Kek yedim yine..
kaptan yatiyorum ben mesajımı görürsen iyi geceler:-)
Bugün bütün gün dışardaydım koşturdum..Bide eşimin yanında çalışıyorum 2 günde bir bazen hergün..Spor yapacak halim kalmadı dişimde ağrıyo..Yarın da bisürü misafirim var kv nin konu komşusu evimi görceklermiş..Yine pasta börek sınanıyorum resmen..Sitedede sorun var sinir oluyorum deadline yaa...Resmen konsantrem bozuldu:110:Yarından sonra düzenli siteye gircem yine inşallah kar yağınca eve kapancam :) sporumuda devam edicem..Ay içimi döktüm rahatladım :D

Geldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR:KK43:
Hoşgeldin canım..Günlük menü bildirimi yapman gerekiyo ama onun dışında haber verdikten sonra sıkıntı olmaz sanırım..Kaptanların haberi olmalı..Fırsat buldukça girersen daha konsantre olursun..Burda birbirimizi gaza getiriyoruz, kaçamaklara ceza kesiyo deadline deadline :DHem sohbet ediyoruz hem motive oluyoruz sorumluluk alıyoruz iyi oluyo..Gerçi bu ara koptuk iş güç derken ama tekrar toparlanırız hoşgeldin tekrar..:D

Geldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR:KK43:
Merhaba canim hosgeldin aktif uyesin epey vakit geciriyorsun demekki burda mumkun oldukca paylasim bekliyorum ancak mazeretini bildirdigin zaman sorun yok

kızlaaaaaaaarrrrrr döndüüümm beeennnn..
nasıl hasret kaldım size anlatamam..nette kesinti oldu , modemi değiştirdiler olmadı meğerse yan komşuya bağlarken bizimki çıkmış nasıl olduysa.. dün düzelttiler ancak..

eeee nasılsınız bakalım ara sıra telefondan okudum ama hepsini değil..yakın geçmişe bir bakayım dönerim..
çok seviyorum sizi

yeni arkadaşlar gelmiş.. hoşgeldiniz..umarım sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz.. iyice şenlenecek desenize takımımız..
geçen hafta annemler geldi 4 gün kaldılar onlarla beraber yedim ama çok yedim.. hala aldığımı veremedim.. umarım cumaya kadar hiç değilse sabit kiloda çıkarım.. bundan sonra da ne olursa olsun yanımdakilere uymayacağım..
geçmişin hepsini okuyamayacağım çok sayfa var..

Back