- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben aslinda guzel kilo veririm de bu aralar hic ozen gosteremiyorum bu ise kv ye git gel annemler tasindi bir haftadir orlarda gunum gecti daha bitmedi onumuz hafta kv tekrar bi amelyat olcak direk bize cikcak ne kadar kalir bilmem dikkat etsem de spor yapamam.. Bi de adete yakin temkinli gidiyorum spor acisindan olaki bebek olur zarar gelmesin bi kez kayip yasadim 2.bi kayipta yikilirm hayata kuserim varsin yavas gitsin kilomzaten takımcak kilo vermemiz baya azaldı çünkü öyle çok verecek kilosu yok çoğumuzun ben belki biraz ivme kazanabilirim kazansam iyi olur yani tabi biraz daha çabalıyorum şu aralar bakalımbirazda sen kazanabilirsin afrodit ideal kiloya göre bakınca çok kaçamak yapma yeter birde yürüyüşleri yap öyle haftada 2 kilo verecek bir takım değiliz kilomuz elvermez zaten ona
![]()
kızlar ben çıkıyorum şimdilik gideyim biraz dinleneyim ağrım var azıcık yarın görüşürüz olur mudagatesi yarın çalışıyorsun galiba sana iyi işler denk geldiğimiz zamanlarda konuşuruz
afrodit sende buralarda olursun sabah sanırım görüşürüz zaten
![]()
tamam canım o zaman ben ivmeleneyim yapabilirsem yanıma birilerini alırım sen kendine dikkat etCanm ben aslinda guzel kilo veririm de bu aralar hic ozen gosteremiyorum bu ise kv ye git gel annemler tasindi bir haftadir orlarda gunum gecti daha bitmedi onumuz hafta kv tekrar bi amelyat olcak direk bize cikcak ne kadar kalir bilmem dikkat etsem de spor yapamam.. Bi de adete yakin temkinli gidiyorum spor acisindan olaki bebek olur zarar gelmesin bi kez kayip yasadim 2.bi kayipta yikilirm hayata kuserim varsin yavas gitsin kilom
Kizmadin demi dedadline'imtamam canım o zaman ben ivmeleneyim yapabilirsem yanıma birilerini alırım sen kendine dikkat et![]()
yok kız niye kızayım sende haklısın zaten öyle çok kilon yok hamile kaldığında sıkıntı yapacak hem bir sıkıntı olursa ben üzülürüm spor yap falan diye zorlarsam dimiKizmadin demi dedadline'im
Tamam canm en olmadioyle yaparim izinli olurum cok sagol valla canm bnm :)yok kız niye kızayım sende haklısın zaten öyle çok kilon yok hamile kaldığında sıkıntı yapacak hem bir sıkıntı olursa ben üzülürüm spor yap falan diye zorlarsam dimiama kv gelince zor olursa izin al derim buraya girmen açısından yani şimdi geline bak telefonu bırakmıyor demesinler 2 3 hafta izin alırsın onlar gidince gelirsin bence bir düşün
arada gelip yazarsın yine buraya giremediğinde merak etmeyiz
duruma göre sen karar veririsin canım onu kendine iyi bak
![]()
azimliysen ve hergün menü bildirimi yapacaksan hosgeldin canım mümkün olduğunca girersinMerhaba bende geldimelimden geldigi kadar aranizdayim arkadaslar.biiraz yogun oldugum icin gec donebilirim arada sirada
![]()
bende teşekkür ederim kaptan yeni arkadaşlarla topikte daha hareketli olacak diye düşünüyorum dagatesi de yardımcı oluyordeadline tatlim rica ederim ara ara bakiyorum, iyi ki varsin takimi ayakta tutuyorsun april nerelerde bi ozel msj atayim ben
bugün loyalty ve afroditte pek uğramadı nerdeler acabaumarım kaçamak falan yapmıyorlardır
![]()
Bugün bütün gün dışardaydım koşturdum..Bide eşimin yanında çalışıyorum 2 günde bir bazen hergün..Spor yapacak halim kalmadı dişimde ağrıyo..Yarın da bisürü misafirim var kv nin konu komşusu evimi görceklermiş..Yine pasta börek sınanıyorum resmen..Sitedede sorun var sinir oluyorum deadline yaa...Resmen konsantrem bozuldukaptan yatiyorum ben mesajımı görürsen iyi geceler![]()
Hoşgeldin canım..Günlük menü bildirimi yapman gerekiyo ama onun dışında haber verdikten sonra sıkıntı olmaz sanırım..Kaptanların haberi olmalı..Fırsat buldukça girersen daha konsantre olursun..Burda birbirimizi gaza getiriyoruz, kaçamaklara ceza kesiyoGeldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR![]()
Merhaba canim hosgeldin aktif uyesin epey vakit geciriyorsun demekki burda mumkun oldukca paylasim bekliyorum ancak mazeretini bildirdigin zaman sorun yokGeldim ben arkadaşlar ama ikizlerim var oldukça azili çok yazamicam mazur görün beni NEOLUR![]()