- 28 Kasım 2014
- 137
- 60
- 38
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyden kısınca öyle oluyor aman diyette değilim diye saldırıyor insan o yüzden herşeyden yemelisin ama dengelemeyi öğrenmelisin bence sıkıntı orda birde sevdiğim yemeği çok yiyorum diyorsun ya yemeklerinin porsiyonunu belirle mesela akşam 6 kaşık yemek 4 kaşık pilav koydun tabağına bundan başka yemek yeme doyana kadar yoğurt salata ya da ayran iç porsiyon kontrolü yaparsan alışırsın tamamen kısarsan zor olurBu son 3 gündür kisiyorum ama eminim kilolar gidince yine saldiririm :) bu nedenle kilomu sabit tutamıyorum daha bu yaz 54 buçuk kiloydum ben hende 66 dan inmistim![]()
bugün pazar ya kimse yok gerçi takımda sayımız azaldı baya gelsinler tanışırız yavaş yavaşÇok tesekkur ederim canım benim bu arada ilgin için :*
bak canım ben yaklaşık böyle bir menü izliyorum denk geldim bu menüye paylaşayım ama kendime göre değişiklikler yapıyorum örnek olması açısından ama kahvaltı çok önemli 1 yumurta ye 1 dilim ekmek birazda penir ye çık evden ya da yanına 2 dilim ekmeğe sandviç falan yap peynirli aklında olsun yoksa çok acıkırsınBu sefer de vereyim bi daha ayni hatayı yapmiycam zaten
28 yaşındayım, 163 boyundayim 58 kiloyum hedefin 54 . çalışıyorum bu nedenle kahvalti yapmıyorum abur cubura çokduskunum oöğlen ve aksam ekmek yemiyorum yemekler güzelse aşırıya kacabiliyorum spor yapmıyorum 2 yyasında oğlumvar onla ooynuyorum
Bu son 3 gündür kisiyorum ama eminim kilolar gidince yine saldiririm :) bu nedenle kilomu sabit tutamıyorum daha bu yaz 54 buçuk kiloydum ben hende 66 dan inmistim![]()
ben şimdi çıkıyorum yine uğrarım kızlar![]()
dagatesi görüşürüz canım gideyim çay içeyim ben sende ölçüleri al
![]()
Merhabalar bayanlar aranıza yeni katıldım kilom 59 du lahana çorbası diyeti ve yoğurt kuru yapıyorum3 ggündür ve bu sabah 58 kiloydum :) bakalım bu sefer hirsliyim cumaya kadar sizleyim hedefim 54 :)
Yoğurt kurunu de yöntemlerden gördüm dagatesi . göbek eritiyomus :) yatmadan bir saat önce 3 kaşık yoğurt yarim limon suyu ve bir cay kaşığı pul biberi karıştırıp yiyosun . su anda çok kiloluyum diyemem evet ama giydikleri yakışmıyor her bir yanimdan top top yağ çıkıyorzayıf olmak ve hep zayıf kalmak istiyorum . üniversitede 53 kiloydum ve iyiydi simdi de o civarlarda olmak istiyorum ...
evet bencede sporsuz diyet sıkılasma sağlamıyor benim sırf bu yuzden45 kiloya inen arkadasim vardı ama yinede istediği gibi görünmediğini söylüyordu ben spor yapmaya başladığımdan beri daha sıkı hissediyorum spor cok güzel bişeysıkılaşman lazımdır belki, 66 kilodan hızla indiysen o yüzden de yakışmıyor gibi gelebilir
evet bencede sporsuz diyet sıkılasma sağlamıyor benim sırf bu yuzden45 kiloya inen arkadasim vardı ama yinede istediği gibi görünmediğini söylüyordu ben spor yapmaya başladığımdan beri daha sıkı hissediyorum spor cok güzel bişeyütü yapmışsın kolay gelsin dagatesi
bende yatayim erken kalkmaya caliscam görüşürüz yarın
![]()
yeni arkadaşlar topluyorum kaptanın izniyleiyi geceler deadline, bende az sonra uyuyacagımuyumadan önce bir bakayım dedim ama buralarda yine in cin top oynuyor.
yeni arkadaşlar topluyorum kaptanın izniylebiraz cogalalim düzelir herhalde
![]()
sonuna kadar katiliyorum sanakaptan da izne cıktı, özledim yahu simdiden. mahzen ile prenses yok, ispanyol yok, kaptan yok, april cok yogun sanırım. afrodt bugun hiç görünmedi, jasmine zaten cok az ugruyor. takımın en az ugrayan adamı olan ben en cok ugrayanı oldum. inşallah yeni arkadaslarla canlanır. gelenleri de kendimize benzetmeyiz umarım:
Kizlaaar gec de olsa geldim bugun nihayet ev tasima ismiz bitti artik daha sk burda olcam.. Sarjim bitmek uzere iyi geceler hepnize ysrin erkenden topikteyiimmm