• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım ya..Bende düşük şeker var korktum..Hem moralim öyle bozuluyo ki bazen hiç bişey yapasım gelmiyo..Bugün yine Kv komsuların yanında torun muhabbetine laf çarptı öyle üzüldüm ki..Nine olunca anlarsın dedi komsu kv de de olamıyorum ki yapmıyolar dedi..Oysa oğlu 2 kez söledi loyaltyi üzülüyo bebek mevzusu acmayın olmuyo bizim demiş buna rağmen..Komşuda kayınpederden için dediki evlatlık alcam diyo dedi..Bende iyi alsınlar işte büyütürler dedim..Kv de bize vermezler yasımız geçti sizin için diyo dedi..Eve kadar kendimi zor tuttum..Bu kadın hiç lafının nereye gittiğini bilmiyo yada ben cok alınganım..
tatlım gitme sen de onunla öyle ortamlara isterse kızsın niye gitmek istemediğini söylersin otururlar totosunun üstüne..
benmki de yapıyo bazen ama benm suratı görünce lafı ceviriyo hayırlısı olsun diye.. benm kv korkar benden arada biraz mesafe olsun kuzum onlara bu fırsatı vermme ya da kendin acık acık söle eşine havale etme hiç..cok sinir oldum kvne

tatlım gitme sen de onunla öyle ortamlara isterse kızsın niye gitmek istemediğini söylersin otururlar totosunun üstüne..
benmki de yapıyo bazen ama benm suratı görünce lafı ceviriyo hayırlısı olsun diye.. benm kv korkar benden arada biraz mesafe olsun kuzum onlara bu fırsatı vermme ya da kendin acık acık söle eşine havale etme hiç..cok sinir oldum kvne
canım 2 aydır kvnin evine gitmiyorum niye gelmiyosun diye sorup duruyo..Bugün de tuzaga düştüm komsusu davet edince boş oldugum için rededemedim..Ben normalde lafımı çekmem ama bu konuda hassaslaşıyorum ya gurur yapıyorum sanırım..Bide öyle bi ortam oluyoki o iyilikle sölüyo yani ben kendimden şüphe ediyorum art niyetliyim diye..

canım 2 aydır kvnin evine gitmiyorum niye gelmiyosun diye sorup duruyo..Bugün de tuzaga düştüm komsusu davet edince boş oldugum için rededemedim..Ben normalde lafımı çekmem ama bu konuda hassaslaşıyorum ya gurur yapıyorum sanırım..Bide öyle bi ortam oluyoki o iyilikle sölüyo yani ben kendimden şüphe ediyorum art niyetliyim diye..
hayır kuzucum iyi niyetle falan sölemiyo iyi niyetli insan seni basbasayken alır karsısına kızım sorunlarınız varsa biz her zaman arkanızdayız ne gerekiyosa yapalım der ortalık yerde size evlatlık cocuk alcak kp demez.. ya cahil ya kurnaz bilmiyorum artık..

Gunaydin kizlar

deadline deadline , canim tum mesajlari okudum. Bugun spor gunum biliyorum. Yapmaya calisacagim ama yapamasam da persembe gunu yaptigim 1 fazla spor var. Menu konusunda ben kendimde sorun oldugunu dusunmjyorum cunku ben bu tarz beslenmeyle 25 kilo verdm 6 ayda! Su an durma ve zor noktada. Cok fazla kilom yok aslinda sadece gobegim var biraz. Beslenmeyleilgili dqha bisey yapamam cunku hazir paket gida yemiyorum, kizarmis yemek yemiyorum, disarida mumkun olan minimum duzeyde yiyoru. Son 1 seneyi toplasan 10 kere yememisimdir. cips,kola, biskuvi ya da akliniza gelen paketli gidalari fuketmiyorum. Regl doneminde cikolata yersem tek o, o da madlen ve kucuk bir parca. Sporu daha arttiramam cunku avrim oluyor. Mesela persembe bisey olmaz dedim yurudum ve cuma agridan duramadim. Ben yorum yapmaktan vazgectim cunku ciddi anlamda cok kisitli zamanimdan giriyorum. Ve genelde ciddiye alinmiyor etkisi olmuyor gibi geliyor, o yuzden yorum ypmak artik icimden gelmiyor. Eskiden herkese tek tek yazardm ama sanki bilmislik gibi algilandigini dusundum sonra da yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeyi cidden bildigimi dusunuyorum. Verdigim kilolarin hic birini gdri almadim ve 1 seneyi gecti vereli. Bu son kilolarimda kaza gecirip 3 ay yuruyemedigim spor yapamadigim icin kaldi. Bende durum genel olarak boyle. Gelelim dune, dun sabah kahvaltiya misafirim vardi. Kendisi bana telefon gelip is yapmam gerekince gitti. Ve aksam 12yi geciyordu isimi bitirdigimde. Cok agrim oldugu icin yazamadim. yaptigin nasil/ne paylasimi cok iyiydi. Pcye gecince ayrica yazacagim insallah

sosyestetik sosyestetik @ deadline bence gunluk 5 msj illa yazacaksiniz denilince verimli paylasim olmayacaksa onunda anlami yok. herkesin elinden geldigince girdigini dusunuyorum. Mesela ben suan uykuya geri donmek yerine girdim birseyler yaziyorum. Ve cogu zaman boyle bir seylerden vazgecerek girip bakiyorum. Aksamlari telefon tablet vs elime almamaya calisiyorum genelde cunku zaten tum gun yapisik ikiz gibiyiz, artik tiksinti geldi. Ama birileriyle sohbet etmiyorsam ya da ev isi yapmiyorsam ( en azindan spor kuralk getirdigimizden beri daha cok dikkat ettim) mutlaka alip yaziyorum. Ama genelde geridonjs alma oranim cok dusuk ve o da motivasyonumu etkiliyor. H.sonu calistigimda spora ilk basladigimizda resmen toplantida msj yazdm ki hic huyum degildir, is harici biseye bakmak. Yazdiklarim hep oyle kaldi ve motivasyonum dustu. Deadline canim bu soylediklerimi sen alinma ustune. Gunluk 5 mesaj ne ki ? Samimi olmadiktan sonra? Ben bu mesaji 5 e bolup 5 kerede yazsam ya da toplu alinti yerine 5 ayri msjda yazsam nolacak ? Bazen bir cevap yazarken 10 mesajlik cevap yaziyorum. Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum. Kisaca verimli olmadiktan sonra yazmis olmak icin gunde 5 mesaj yazacagima beni atin takimdan daha iyi. ayrica bazi saatler daha yogun oluyor. Su saatte ( saat 7.19 ben burayi yazarken ki mesaji 7.05 de yazmaya basladim) kac kisi ayakta olabilir? Ben h.sonu erken uyaniyorum en gec 9 da kalkmis oluyorum gec yatsam bile, dun 2 ye gelirken uyudum. Simdi demek istedigim bu. Herkes yogun buradayken ben olamiyorum cunku ben 7.30dan once aksam yemegine oturamayan birisiyim. Sonra toparlayana kadar zaten 9-9.30 oluyor. Iki sohbet edip biraz okuyunca ya da film fln izleyince saat oluyor 11-12. O saatte gelince genelde kimse olmuyor. Ben is saatleri rutin olmayan birisiyim. Bugun yine calisacagm. Kahvaltiya yine misafirim var. Bu tempoyla gitmezsem ya ev aliyor basini gidiyor yada sosyal olarak hic bir sey yapmamis oluyorum. Kisaca derim ki az olsun ama samimi olsun, faydali olsun! Olmaz derseniz ben takimdan cikabilirim cunku buraya sadece biraz daha eglenceli olsun birileriyle beraber olsun diye katilmak istedim. Yoksa yaza ideal kilomla girecegimi biliyorum Allahtan bir engel mani cikmazsa.

Uzun oldu ama benim dusuncelerim bunlar.

Benim dunku menum de soyle

sabah 10
6-7 cig badem
2 kuru yaprak kayisi
1 kibrit kutusu buyuklugunde borek
yarim tam bugday ekmegi
5 zeytin

4 yada 5 bardak ihlamur.
(Bunlari 10-12 arasi yedim )

Ara 17.00
1 mandalina

Aksam 20.30
4 adet kucuk boy lahana sarmasi
yarim kase pancar salatasi

Ara 21.30
Yarim portakal

sabah 7 yi gecerken uyandim ve yaklasik 2 saat ev temizligi yaptim. 2 lt su ictm

Bu arada facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya aglarindan daha fazla vakti kk'da geciriyorum. Buraya sirf cuma takimina katilmak icin uye oldum. BSka konulara neredeyse hic yazmiyorm. Diger konulari zaten burada cevap gelirse diye beklerken okuyorum.

Kendi adima soyleyeyim, takimdan atariz fln hic hos duygular uyandirmadi icimde. Elimden geldigince gelmeye calisiyorum. Cidden gunde 5 msj yazmiyorum diye cikarmak istiyorsaniz cikarin beni.

sabah 10
6-7 cig badem
2 kuru yaprak kayisi
yarim tam bugday ekmegi
5 zeytin

4 yada 5 bardak ihlamur.

Ara 17.00
1 mandalina

Aksam 20.30

Ara 21.30
Yarim portakal

sabah 7 yi gecerken uyandim ve yaklasik 2 saat ev temizligi yaptim. 2 lt su ictm
menun güzel canm bu gidişle bu hafta iyi kilon gider bence :) ayrıca haklısın ben gün boyunca evdeyim çalışmıyorum 5 mesaj olayı benm için gecerli olabilir ama sen ve diğer çalışan arkadaslar zorlanır takımdan da cıkarılma diye tehditvari bi söz insanı gercekten olumsuz etkiliyor

menun güzel canm bu gidişle bu hafta iyi kilon gider bence :) ayrıca haklısın ben gün boyunca evdeyim çalışmıyorum 5 mesaj olayı benm için gecerli olabilir ama sen ve diğer çalışan arkadaslar zorlanır takımdan da cıkarılma diye tehditvari bi söz insanı gercekten olumsuz etkiliyor

Hayir sitede de problem var. Telefondan dogru duzgun girilmiyor. Bazen evet sorunsuzca giriliyor ama bazen ugrasip duruyorsun. Her an bilgisayara da gecemiyor insan. Ayrica gunluk 5 mesaji tamamlamak cok kolay ama bence oylesi de anlamsiz. Mesela , gunaydin kizlar , benum bu kizlar, bu menu guzel gibi ya da genel bir cevap , nabersiniz kizlar, iyi geceler kizlar. Bu 5 mesaji boyle atmak var bir de dolu dolu herkese cevap yazilan konusulan 5 mesaj var. Onemli olan nicelik degil nitelik. Bence tabi. Cidden canim sıkıldı takimdan atariz olayina. Hani hic ugramaz. Hafta bir gelir, mazereti olmaz. Ya da gorursun forumdadir ama buraya bakmaz baska yerlere yazar tamam. Bence samimiyet onemli, cabalamak onemli, gercekten elinden geldigince bir seyler yapiyor olmak onemli

Ben kahvalti hazirlamaya geciyorum kizlar. Yine misafirim var kahvaltiya. Sonrasinda da insallah temizlik yapacagim ;) arada ugramaya calisirim yine. Guzel haftasonlari

Bu arada facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya aglarindan daha fazla vakti kk'da geciriyorum. Buraya sirf cuma takimina katilmak icin uye oldum. BSka konulara neredeyse hic yazmiyorm. Diger konulari zaten burada cevap gelirse diye beklerken okuyorum.

Kendi adima soyleyeyim, takimdan atariz fln hic hos duygular uyandirmadi icimde. Elimden geldigince gelmeye calisiyorum. Cidden gunde 5 msj yazmiyorum diye cikarmak istiyorsaniz cikarin beni.
dagatesi diğer mesajlarında okudum alıntı yapamadım canım telden genel yaziyorum ben senin menulerinde sorun olduğunu düşünmüyorum zaten hatta kimsenin oyle bir durumu yok benim var bence tüm sorun bende:( bunu ciddi söyledim sanırım porsiyonlarım fazla birde takımdan atma diye birşey yok ya o nerden çıktı ben şaka yapmıştım takımı izne ayircam diye ondan mi özür dilerim yani o zaman birde afroditle konuşurken dün sayimiz cok azalmış bence onunda etkisi var bir iki kişi olsa daha iyi olacak birde haklısın denk gelmiyoruz zaten seninle yada başka birisiyle denk gelmiyoruz çoğu zaman menü bildirimini düzenli yapiyorsunuz hepiniz ayrıca sporlarida senin haftada 3gun yaptigin icin bir sıkıntı yok birde ben senin yorumlarini cok seviyorum bilmislik olarak algilamam yani kolay gelsin:-)

ben menumu yazmadımdı yazayım deadline'ım
sabahla öğlen bir oldu 13.00
bi bardak çay 2 dilim ekmek 1yumurta

ara15.00 1 muz küçük

ara 17.00 nescafe

akşam 8de;
bi porsiyon bakla yemegi
küçük parca pırasa
2 dilim ekmek
3bardak çay

1.5lt su
sporumu da bırazdan yapıcam :)

Merhaba kizlar..dunku menu
gec kahvalti
1haslama yumurta-4zeytin-kk peynir-mink salatalik-3 ceri-1dilim kepek ekmek-bi ck recel
ara
2 kucuk kandil simidi
Bikac dilim peynir
sekersiz cay
2 kare bitter cikolata
Aksam
1 peymacun
1ayran
1lt su
20 dakika yurudum disarda..

Kizlar kacgundur moralim bozuk vs..Saldım kendimi kusura bakmayin dünde uyumadim sabah ofise gittim duramadim geldim... Bisürü isim var evde de dısardada ama halim yok..Bugun zorliycam kendimi...

canm
gec kahvalti
1haslama yumurta-4zeytin-kk peynir-mink salatalik-3 ceri-1dilim kepek ekmek-bi ck recel
ara
2 kucuk kandil simidi
Bikac dilim peynir
sekersiz cay
2 kare bitter cikolata
Aksam
1 peymacun
1ayran
1lt su
peymacum ney :)

kızlar 2 gündür telefondan alıntı yapıp yazamıyorum arada yine başladı sinir oldum telden girince beğeniyorum sadece pcye geçince yorum yapıyorum haberiniz olsun:mad:

ben menumu yazmadımdı yazayım deadline'ım
sabahla öğlen bir oldu 13.00
bi bardak çay 2 dilim ekmek 1yumurta

ara15.00 1 muz küçük

ara 17.00 nescafe

akşam 8de;
bi porsiyon bakla yemegi
küçük parca pırasa
2 dilim ekmek
3bardak çay

1.5lt su
sporumu da bırazdan yapıcam :)
bu menü çok iyi ben çok beğendim ben menümü yazamıyorum hatırlamıyorum 2 gündür sanki onları yiyen ben değilim dövün beni:KK67:

gec kahvalti
ara
2 kucuk kandil simidi
Bikac dilim peynir
sekersiz cay
2 kare bitter cikolata
Aksam
1 peymacun
1ayran
1lt su

Kizlar kacgundur moralim bozuk vs..Saldım kendimi kusura bakmayin dünde uyumadim sabah ofise gittim duramadim geldim... Bisürü isim var evde de dısardada ama halim yok..Bugun zorliycam kendimi...
loyalty kendine dikkat et canım dirençsiz düşüp hasta olma ama uykunu iyi alman lazım moralini kimsenin bozmasına izin verme kimse senden önemli değil :KK19:

Kizlar oft yok sitede noluyo yaaa
oft ne ki ya bende de yoktur belki ne olduğunu bilseydim:cool:

Lahmacunun peynirlisi canim aha hafif oluyo tadi..
loyalty bende peymacunu sorcaktım anladım şimdi afiyet olsun menün yine güzel kandil simitleri orda azıcık fazlalılk olmuş gibi ama genel bakınca bilemedim dün bende yedim zaten onlardan hemde yanında daha neler neler yemişim düşündükçe aklıma geliyor gelmeseler daha iyi:KK53::oops:

sabah 10
6-7 cig badem
2 kuru yaprak kayisi
yarim tam bugday ekmegi
5 zeytin

4 yada 5 bardak ihlamur.

Ara 17.00
1 mandalina

Aksam 20.30

Ara 21.30
Yarim portakal

dagatesi senin menüye telefonda yorum yazamamıştım şimdi yapayım:KK68: senin menülere lafım yok hiç sen kendini çok iyi tanıyorsun bence de ve dengeli yiyorsun o yüzden hiç sana ceza vereyim falan demiyorum farkettiysen kendime bol ceza veriyorum 2 gündür dünyaları yedim bana da bir tüyo versen :KK50: ayrıca çok iyi gidiyorsun sen senin şu projeler sunumlar hep yoğunsun erken kalkıyorsun geç yatıyorsun ona rağmen çok aktifsin ben seni her zaman takdir ediyorum bu arada sevgiler:KK68:

Back