Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eee herkes nerdeee
kaptan ben gelmeyince sayfalar hiç ilerlememiş ya burda yalnız kalmışsın erkenciyim demi ayrıca bugün kaçamak yaptım şekerpare yedim itiraf ediyorum ama ara ve öğle yemeği yemedim akşam yedim toplam şimdiye kadar 1350 kalori almışım hesapladım 9 gibi de 3 kaşık yoğurt yiycem acıkıyorum akşam yemeğini 5 te yedimde hatta 5 te bitirdim bu arada yediğim 2 tanecik şekerparenin cezasını da yine de yapayım dedim eve gelir gelmez 25 dk jillian michaels kickbox workout diye bir şey var onu yaptım ne zor birşey ya 1 saat yürüsem daha az terler ve yorulurdum ortalama en az 120 kalori yaktırıyormuş bu arada herşey yolunda kendime ceza verdim cezamı da yaptım bilginize

evet kaptan katılıyorum sana sağlıklı ve kalıcı kilo vermeliyiz yoksa verdikten sonra en iyi ihtimalle hedefe ulaştıktan sonra verdiğinden fazlası alınıyor bizim komşumuz isveç diyeti yaptı bir ara 12 kilo verdi sonra 20 kilo geri aldı akıllanmadı üstüne dukan yaptı 20 yi verdi bir yılda 26 kilo geri aldı şimdi en son diyetisyene gidiyor ben yapacak olsam bile artık yapmam bence önemli olan sağlıklı kilo vermek ve umarım almamak birde baktım mesela çok sağlıksız diyetlerde var arada ama birisi var hangi takım hatırlamıyorum birinciler sırlarını paylaşıyorda görmüştüm antrenörmüş hamilelik kilolarını veriyor 2 saat kürek çekiyormuş durmadan falan öyle spora iyi kilo tabi verilir o vermesinde biz mi verelim dimi ama ayrıca sağlıklı kilo verip almayanlara da hayranım

Kizlarr 8.ci olmusuz
tebrik ederim kaptan takımı bu arada senin sporunu arttırmamız gerek diye düşünüyorum senden bu hafta spor günlerinde leslie 2 mil bekliyorum kendisi 20 dk birşey zaten yine yapmak istersen mekik bacak hareketi yaparsın ne dersin gerçi regl olduğun hafta izinlisin artık olana kadar seni takip görevini üstleniyorum peşindeyim sanada kilo verdircem 100 gr bile olsa

Eee herkes nerdeee
kaptan bu hafat 4. takımdan bir arkadaş ikinci olmuş fatmiss diye 58.8 gibi bişey kilosu bir haftada 1.5 kilo vermiş nasıl vermiş acaba sırrı nedir sanırım iyi spor yapıyordu öyle birşey hatırlıyorum 4. takıma gidip sorsam yanlış anlarlar mı sence sadece merak ettim sana sorayım da önce ay birde yanlış anlarlarsa mesajı ortalığı karıştırmıyım kafamda deli sorular dönmeye başladı yine neyse şimdilik çıkıyorum ben çok yoruldum uğrarım bir ara geldim kendi kendime konuştum rahatladım

kaptan kesinlikle katılıyorum. sadece gördükce cok sasırıyorum. birinde birisi 4 kilo vermişti. insan bir haftada nasıl dört kilo verir demiştim :) bence iyi basladık, böyle yaza kadar devam edersek hepimiz incecik oluruz :) sok diyetlere karsıyım

Kizlarr 8.ci olmusuz

bence baslangıc için oldukca iyi

canım saglıklı bir beslenme düzeni olusturmadıkca insan kilo alır bence. bu bir hayat düzeni olmalı. o yüzden sok diyetler yapılmamalı, yazık vucudumuza.

süpersin deadline!

haftanın birincilerinin sırlarını anlattıgı bir topik vardı ama ben kaybettim bulamadım. sporu cok yaptıysa olabilir diyecegim ama kilosu da cok değilmiş. ögrenirsen bize de anlat sırrı neymiş :)

Kızlar ben geldim kimse yok..Dünden beri karın ağrısı cekiyorum bugünde geçmedi..Yine uğrarım görüşürüz..

afrodit birinci olamamış birinci olsaydı o sırlarını payylaştıkları topiğe yazıyor 2. olmuş galiba yarın sorayım ben kaptana danışayım ne olur ne olmaz kardeş takımımız gerçi 4. takım ama hergün jillian yapıyor çok onu hatırlıyorum beslenmesine de dikkat ediyorsa jillian biraz ağır alışkın olmadan yapmamak gerek gerçi ben arada yapıyordum bir ara her videoyu denemişliğim var

ben hızımı alamadım ya jillian üstüne birde leslie 2 mil yaptım burda kimse yok diye spora sardım birileri gelmezse daha ne yaparım bilmem ama bugün yaptığım kaçamak bana ağıra maloldu midem çok kötü reflü var bende ilerlemiş hemde bayadır yemiyordum ya tatlı rahattım bir şekerpare yedim midem fena oldu demek neymiş tatlılar zaten düşmanımmış bunu unutmasam iyi olacakhayır birde yıllardır kahveyi boşa suçlamışım kahve bu kadar rahatsız etmiyor kesin o kahveyle yediğim çikolatalardandı o ağrılar ben çikolatalara laf kondurmamak adına kahveyi suçlamışım burdan özür diliyorum tüm kahve çeşitlerinden

ayy yine kimse yok yarın sosyestetik dagatesi A afrodit26 spor gününüz canlarım unutmayalım lütfen kaptan sana ödev veriyorum dışarda 45 dk yürüyüş yada leslie 2 mil ikisinden birisini seç lütfen canın hareket yapmak isterse hala o bacak hareketleri falan yapabilirsin sana bıraktım onu bu hafta kardiyo ağırlıklı sporlara yöneliyoruz senin için uygun mu

Merhabalar kızlar nabersiniz ??Yorucu bigünü daha bitirdik yıl sonu partilerimizi de yaptık ve özgürüm bir hafta ben çok çokkk iyiyim artık )))

Aaaaa! Canım ben burdayım :)

Merhabalar kızlar nabersiniz ??Yorucu bigünü daha bitirdik yıl sonu partilerimizi de yaptık ve özgürüm bir hafta ben çok çokkk iyiyim artık )))
bu arada hoşgeldin geçmiş olsun oh ne güzel rahat bir nefes al menü paylaşmamışsın ayrıca rica etsem sana dün spor yapmışmıydın birde gerçi çok yoğundun istersen yarın yap yapmadıysan

Dünkü menüm deadline
Sabah07:10
Yarım simit
Bir çay
Öğle12:25
Bir kase ezogelin
İki kş fırında karnıbahar
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir elma
Aksam19:45
Dört kaşık mantı
2lt su
40 dk yürüyüş

bu yoğunluğa spor yapmışsın tebrikler menüde güzelmiş yalnız ben 4 kaşık mantıyla duramazdım harhalde gerçi artık duradabilirim çok azimliyim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…