zaten ben olamyınca kimse gelmiyor bak bugün sayfalar hep aynı yerdeCanım alemsin he hee=)sesini duyup da çıkan oluyor merak etme biz varız her ne kadar geç kalsak da bazen =)
Canım var yaa nasıl zorla yaptım dün bir bilsen gözümden uyku akıyordu sonra da uykum bi kaçtı ben anlamadım.Ama sonuç spor candır=)bu yoğunluğa spor yapmışsın tebriklermenüde güzelmiş yalnız ben 4 kaşık mantıyla duramazdım harhalde gerçi artık duradabilirim çok azimliyim bu sefer
sporu geç saatte yapınca uyku kaçıyor zaten vucut uyanıyor ya spor yapıncaCanım var yaa nasıl zorla yaptım dün bir bilsen gözümden uyku akıyordu sonra da uykum bi kaçtı ben anlamadım.Ama sonuç spor candır=)
aynen canım , çok çabuk okudum bende kaldığım yerden.canım tabiki ders de önemli onada zaman ayırmalısınzaten ben olamyınca kimse gelmiyor bak bugün sayfalar hep aynı yerdeneyse artık bende artık daha az takılıcam burda el mahkum ders çalışmam lazım da yavaştan bugün deneme sınavı vardı bir kursun berbat sonuçlar hiç çalışmazsam böyle olur o yüzden çalışmam lazım
Alışsın ne güzel işte sağlık canım hayatımızın bir parçası olmalı spor İnşallah hep yaparız devamlı...sporu geç saatte yapınca uyku kaçıyor zaten vucut uyanıyor ya spor yapıncaama evet spor candır bende hergün spor yapmaya başladım vucudu alıştırmasam iyi olacak ama spor yapmayınca şişmiş gibi hissediyorum kendimi ne yapsam bilemedim
öyle canım ben geçen sene neredeyse duraksız o sınava çalıştım ama olmadı bir sonraki sınav yine eylülde insan ister istemez aynı şeyleri çalışmaktan sıkılıyor tembel olduğumdan değil yoksa kitapları görünce bir garip oluyorum artıkaynen canım , çok çabuk okudum bende kaldığım yerden.canım tabiki ders de önemli onada zaman ayırmalısın
evet aslında öyle bende sürekli yapabileceğim sporları seçmeye çalışıyorum en güzeli yürüyüş zaten birde pilates yapılabilirmiş gibi geliyorAlışsın ne güzel işte sağlık canım hayatımızın bir parçası olmalı spor İnşallah hep yaparız devamlı...
nerdeki ki ben hiç rastlamadım gerçi tv izlemediğimden olabilirYa şu Tuğçe Kazaz beni baydı ya hep karşıma çıkıyor gece gece tvdebaşka belamı yok ?
sağol canım yapamadım zaten bugün canım..Sporla alakalı değil midemi üşütmüşüm galiba çünkü kramp giriyo mideme..ne oldu ki acaba loyalty geçmiş olsun çokiyice bir dinlen bakalım bugün yarında spor yapma belki bu hafta hergün yaptın ya ondandır dikkat et kendine
hoşgeldinGeldimmmm
Beyaz tvnerdeki ki ben hiç rastlamadım gerçi tv izlemediğimden olabilir
tamam ben yarın bir uğrayıp sorayım güzelcedeadline tatlim tabi ki 4. Takima sorabilirsin onlar bizim karde takimiz ben de sana duzenli 2 saat ders calisma odevi veriyorum o zaman
canım sıcak tut kendini o zaman ben yatarken sıcak su torbası alıyorum ayaklarımın altına koyuyorum midene yaklaştırma üstünede kalın giyin dikkat et çoksağol canım yapamadım zaten bugün canım..Sporla alakalı değil midemi üşütmüşüm galiba çünkü kramp giriyo mideme..
Gecmis olsun canimsağol canım yapamadım zaten bugün canım..Sporla alakalı değil midemi üşütmüşüm galiba çünkü kramp giriyo mideme..
Evet canim rapor ver tabi kitamam ben yarın bir uğrayıp sorayım güzelceödev mi dedin evet kaptan ben sana spor ödevi verim sen bena ders çalışma çok beğendim raporda vereyim mi sana
canım sıcak tut kendini o zaman ben yatarken sıcak su torbası alıyorum ayaklarımın altına koyuyorum midene yaklaştırma üstünede kalın giyin dikkat et çok
canım ben de tatil kısmını aldım banada altın yok kutusu bile yok !ApriL_2007 tatlim tatile mi girdin sennn bize yazik ne altin var ne tatil aaa
Evet yaa ben de cok uzgunum bi cicek geleydi bari o da yokkkcanım ben de tatil kısmını aldım banada altın yok kutusu bile yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?