Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım alemsin he hee=)sesini duyup da çıkan oluyor merak etme biz varız her ne kadar geç kalsak da bazen =)
zaten ben olamyınca kimse gelmiyor bak bugün sayfalar hep aynı yerde neyse artık bende artık daha az takılıcam burda el mahkum ders çalışmam lazım da yavaştan bugün deneme sınavı vardı bir kursun berbat sonuçlar hiç çalışmazsam böyle olur o yüzden çalışmam lazım

bu yoğunluğa spor yapmışsın tebrikler menüde güzelmiş yalnız ben 4 kaşık mantıyla duramazdım harhalde gerçi artık duradabilirim çok azimliyim bu sefer
Canım var yaa nasıl zorla yaptım dün bir bilsen gözümden uyku akıyordu sonra da uykum bi kaçtı ben anlamadım.Ama sonuç spor candır=)

Canım var yaa nasıl zorla yaptım dün bir bilsen gözümden uyku akıyordu sonra da uykum bi kaçtı ben anlamadım.Ama sonuç spor candır=)
sporu geç saatte yapınca uyku kaçıyor zaten vucut uyanıyor ya spor yapınca ama evet spor candır bende hergün spor yapmaya başladım vucudu alıştırmasam iyi olacak ama spor yapmayınca şişmiş gibi hissediyorum kendimi ne yapsam bilemedim

aynen canım , çok çabuk okudum bende kaldığım yerden.canım tabiki ders de önemli onada zaman ayırmalısın

Alışsın ne güzel işte sağlık canım hayatımızın bir parçası olmalı spor İnşallah hep yaparız devamlı...

aynen canım , çok çabuk okudum bende kaldığım yerden.canım tabiki ders de önemli onada zaman ayırmalısın
öyle canım ben geçen sene neredeyse duraksız o sınava çalıştım ama olmadı bir sonraki sınav yine eylülde insan ister istemez aynı şeyleri çalışmaktan sıkılıyor tembel olduğumdan değil yoksa kitapları görünce bir garip oluyorum artık birde 250 kişi alıyorlar ilk 250 ye girmek lazım en kötü ben 300 lerdeydim öyle işte bu manyak ruh haline boşa gelmedim

Alışsın ne güzel işte sağlık canım hayatımızın bir parçası olmalı spor İnşallah hep yaparız devamlı...
evet aslında öyle bende sürekli yapabileceğim sporları seçmeye çalışıyorum en güzeli yürüyüş zaten birde pilates yapılabilirmiş gibi geliyor hani heryerde yapabilinir sonuçta bir eşyaya bağlı olmadan

Ya şu Tuğçe Kazaz beni baydı ya hep karşıma çıkıyor gece gece tvde başka belamı yok ?

ne oldu ki acaba loyalty geçmiş olsun çok iyice bir dinlen bakalım bugün yarında spor yapma belki bu hafta hergün yaptın ya ondandır dikkat et kendine
sağol canım yapamadım zaten bugün canım..Sporla alakalı değil midemi üşütmüşüm galiba çünkü kramp giriyo mideme..

deadline tatlim tabi ki 4. Takima sorabilirsin onlar bizim karde takimiz ben de sana duzenli 2 saat ders calisma odevi veriyorum o zaman
tamam ben yarın bir uğrayıp sorayım güzelce ödev mi dedin evet kaptan ben sana spor ödevi verim sen bena ders çalışma çok beğendim raporda vereyim mi sana
sağol canım yapamadım zaten bugün canım..Sporla alakalı değil midemi üşütmüşüm galiba çünkü kramp giriyo mideme..
canım sıcak tut kendini o zaman ben yatarken sıcak su torbası alıyorum ayaklarımın altına koyuyorum midene yaklaştırma üstünede kalın giyin dikkat et çok

Evet canim rapor ver tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…