• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar diğer takımların taktiklerine baktım biraz,

dikkatimi ceken noktaları paylaşayım istedim.
1- persembe günü saat 18.00'dan sonra su harici bir şey yemek yasak denmiş (ben 18.00 da evde bile olmuyorum ki?)
2- her hafta gelecek hafta için hedef kilo belirlenmesi (bu yapılabilir aslında)
3-bitki cayı zorunlulugu getiren takım var (her gün 1 bardak, siyah cay da bitki :D )

Devam edemedim kızlar, tüm takımlara bakamadım ama bazı takımlar cok az yiyor. bence saglıksız. mesela menüsünü 3 satırla anlatanlar var. sabah-ara-aksam bu kadar :)

***1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4/58.4/0/%0) kilosu sabit
ApriL_2007(92/91.5/0.5/%0.54)
jasmine53(76/75.8/0.2/%0,26)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63/62.8/0.2/%0.31)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %0.50

kaptan böyle taşıyorum paylaşım alanına kendinize iyi bakın arada trafikte falan uğrarım belkim:D bugun burlarda yokum diye kaytarmayınız :cool: menüleri listeye ekleyemedim bugün yarına buraları tarayıp eklerim artık ama menü bildiriminizi yapınız belki gelince de ekleyebilirim hoşcakalın:KK68:

yalnız eklerken diğer takımlar çok iyi kilo vermiş hakikaten dagatesi haklısın neyse biz kendimizle yarışalım şimdilik bu hafta toparlanma haftamızdı değil mi en azından 0.32 nin üstündeyiz kendinize iyi bakın deli fikirler gelecek dagatesinden galiba :KK76:

yalnız eklerken diğer takımlar çok iyi kilo vermiş hakikaten dagatesi haklısın neyse biz kendimizle yarışalım şimdilik bu hafta toparlanma haftamızdı değil mi en azından 0.32 nin üstündeyiz kendinize iyi bakın deli fikirler gelecek dagatesinden galiba :KK76:

Bende seninle ayni buldum canim ortalamayi. Daha yazacaktim ama bugun cok agrim var. Isten izin aldim eve geciyorum. Aksama toparlanirsm ugrar yazarim

kızlar naber... 0,32 yi geçmişiz süpperiiizzzz..
diğer takımlara bebn de bir bakayım

Kizlar bugun de bebekbakiyorum artik kendibebegime bakmak istiyoruuummm.. Eve gecince menumuyazicam burda net iyi cekmiyor

deadline deadline tesekkur etttim tatlim bence de su aralar kendimizle yarisalim ben 3 kilo veresiye millet 10 kg verdi yuksek kilolu olmak onemli bir etkeb burda biz cogumuz hedeflere yakiniz haliyle gr gr gidiyor
Uygulamada degisiklige tabiki gidilebilir spor isini birakmadigimiz surece!

***1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4/58.4/0/%0) kilosu sabit
ApriL_2007(92/91.5/0.5/%0.54)
jasmine53(76/75.8/0.2/%0,26)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63/62.8/0.2/%0.31)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %0.50

kaptan böyle taşıyorum paylaşım alanına kendinize iyi bakın arada trafikte falan uğrarım belkim:D bugun burlarda yokum diye kaytarmayınız :cool: menüleri listeye ekleyemedim bugün yarına buraları tarayıp eklerim artık ama menü bildiriminizi yapınız belki gelince de ekleyebilirim hoşcakalın:KK68:
Ben buralardayim canim aksama takilalim isin yoksa :-)

Kızlar ya söyle bir diğer gruplara baktım da millet ne kilolar vermiş ya!
Cok kafaya takmiyorum canim ben onemli olan kalici olmasi bi ara holywood diyeti yaptim ben meyve suyu ictim 3 gun sadece 4. Gun salata yedim 5. Gun dayanamadim biraktim ne oldu hooooppp aynen geri aldim ben kilo verdim sandim herkesin metabolizmasi farkli ve ben acikcasi kalici olmasini istiyorum verdigim kilolarin yoksa burda vakit gecirmenin bi anlami yok:-) biz kendimizle yarisalim bence once en azindan ortalama artti

Dunku menum sabah 1 yumurta
Bes zeytin
Bir bardak cay
2dilim kepek ekmek

Oglen yemedim
Ara bir avuc sicacik leblebi:)

Aksam Bi tabak karnabahar yarim turp
Bir dilim kepek ekmek
3 bardak cay

2lt su
45dk da leslie ile kosturdum spor da tamam bugun:)

Dunku menum sabah 1 yumurta
Bes zeytin
Bir bardak cay
2dilim kepek ekmek

Oglen yemedim
Ara bir avuc sicacik leblebi:)

Aksam Bi tabak karnabahar yarim turp
Bir dilim kepek ekmek
3 bardak cay

2lt su
45dk da leslie ile kosturdum spor da tamam bugun:)
Spor da var tamamdir canim

Back