Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol kaptancim canım cikti valla yarin gezmeye gidicem diye hepsini bigünde yaptım..Kolay gelsin canim
tesekkür ederim kaptan sanki cok fark varmis gibi seninde 3 kilo kalmis aramizda üstelik boyun uzun..Tarti resmine bayildim canim benim bi zamanlarki kilolarimdan
bu ne azim yaa menün cok harika ben de yorulup oturdum..Simdi bi gayret 30 dakka yürüsemmi diyorum..Sanırım biraz dinlenip kosu bandina atcam kendimi..Ya keske esim gelip yürüyüse cikarsa kosu bandinda canim sıkılıyo..Biri yanimda konussa varya 2 saat de yürürüm..:)kızlar ben dünkü menümü bildiremedim telefon hata verip durdu yazayım dedim
kahvaltı(9.30): 1 yumurta yarım biber maydonoz 1 parça peynirle omlet
1 kk peynir (1 parçası omlette) ,kalan yarım biber ,4 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği,
şekersiz çay, 1 tk pekmez
ara: 1 nescafe
öğle(14.00): 1,5 su bardağı makarna(haşlanmadan önce) yağsız
ayrıca domatesli biberli sarımsaklı soslu 1 kk ya yakın peynir
ara: 1 fincan zencefilli limonlu 1 tk ballı yeşilçay
akşam(17.45): 4 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara(20.30) yarım portakal 1 ceviz 1 parça ayva
1.5 lt su 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş![]()
Tatlim bugun gunduz yapamadim simdi hastanedeyim eve donunce yapicamafrodit dün yaptığın sporla cezanı sildim canım browni cezasını yapmış oldun artık salı perşembe cumartesi spor günlerini unutma bu hafta izinli değilsin bugün spor günümüş ayrıca umarım yapmışsındır yapmadıysan cuma yaparsın artık o spor yapılacak yoksa ceza gelir bak![]()
kaptan bugün yaparsan cezanı silerim yeni listeye not aldım kaçamazsındeadline bugun de yaparim canim musait olursam
tamam canım yapamazsan yarın yaparsın telafi edersin artık hastane de insan yoruluyor zatenTatlim bugun gunduz yapamadim simdi hastanedeyim eve donunce yapicam
kptancım raporunu güncelledim hatırlayamadım çünkü az önce düzeltilmiştir bilgineGeldim geldim dur gitme
Hangi diziyi izliyorsun canimkptancım raporunu güncelledim hatırlayamadım çünkü az önce düzeltilmiştir bilgine![]()
yaaa ben çok merak ediyorummkimse merak etmiyorsa vermem bendeherkes buraya gelecek beklemeye devam edin
![]()
spor aklımda canımm hatta fazlasını yaparım merak etmeeekimse yok mu gidiyorum ben o zman ne zaman gelirim belli olmazkimse olnadığından raporu vermiyorum bugün çünkü gözden kaçırabilirsiniz
yarın 1 den sonra burlarda yokum bilgize akşam gelirmiyim bilmiyorum uslu uslu menülerinizi yapın ayrıca ispanyol yarın spor günün ben haftayanın listesini hazırlamaya gidiyorum kaçtım
![]()
harikasın canım.. esas biz sana teşekkür ederizz iyiki varsınnbu haftanın raporu:
sosyestetik: dünkü geç saatte yaptığın kaçamakla 1 ceza almış bulunmakta spor günleri hariç bir gün ekstra spor yapacakbir gün ekstra sporu olmasına rağmen cezayı karşılamadı
onun dışında menü bildirimlerini sorunsuz yaptığı ve spor günlerine uyduğu için teşekkürler
ApriL_2007: bu günkü menü bildirimi yapılmadığı için tam bilgi veremiyorumonun dışında haftayı ceza almadan kapattı tebrikler
jasmine53: ceza almadı salıdan beri menü paylaşımına tekrar başladı şimdilik yaptığı sporlar için teşekkürler
ispanyol: takım kurtarıcımızmenüleri çok iyi kaçamak yok ayrıca spor günlerinde hiç aksatmadan spor yaptığın için teşekkürler
dagatesi:menü bildirimi sorunsuz ancak 2 gündür çok az yiyip meyveye yükleniyorsun dikkatbir gün izinli bir ekstra 20 dk yürüyüş var ve diğer 2 gün sporunu yapmıştır tebrikler
loyalty:takımımızın spor olarak örnek kişisi
hiç kaçamak yapmamakla birlikte spor günleri hariç hergün ekstra spor yaparak kocaman tebriği haketti
umarım başarıların kilo vermene yansır canımcım
afrodit26: bu haftayı özel sebepler nedeniyle izinli geçirdimenü bildirimi iyi pazartesi bir browni kaçamağı yapmış bir gün ekstra spor yapma cezası almıştır
ki bu cezayı dün spor yaparak yerine getirmiştir tebrik ederiz
deadline: kendime yazacak birşey bulamadım benim durumum listede belli bu hafta kaçamak yok hergün ekstra spor yapıldı herşey yolunda
kendinize iyi bakın ben çıkıyorum april umarım kaçamak yoktur okursanherkese sevgiler benden bugünlük bu kadar dizim var bugün onu izliycem
![]()
ben de merak ettimHangi diziyi izliyorsun canim
kocamın ailesini izliyorum kaptan annem izliyordu bende sardim diziyeHangi diziyi izliyorsun canim
teşekkür ederim canımyaaa ben çok merak ediyorumm
spor aklımda canımm hatta fazlasını yaparım merak etmeee
harikasın canım.. esas biz sana teşekkür ederizz iyiki varsınn
ben de merak ettim
ben güldür güldür izliyorum
Ayy cok mersi keske az da kilo verseydim de ise yarasaydi neyse ama olsun..Sana da ben yazim madem:bu haftanın raporu:
sosyestetik: dünkü geç saatte yaptığın kaçamakla 1 ceza almış bulunmakta spor günleri hariç bir gün ekstra spor yapacakbir gün ekstra sporu olmasına rağmen cezayı karşılamadı
onun dışında menü bildirimlerini sorunsuz yaptığı ve spor günlerine uyduğu için teşekkürler
ApriL_2007: bu günkü menü bildirimi yapılmadığı için tam bilgi veremiyorumonun dışında haftayı ceza almadan kapattı tebrikler
jasmine53: ceza almadı salıdan beri menü paylaşımına tekrar başladı şimdilik yaptığı sporlar için teşekkürler
ispanyol: takım kurtarıcımızmenüleri çok iyi kaçamak yok ayrıca spor günlerinde hiç aksatmadan spor yaptığın için teşekkürler
dagatesi:menü bildirimi sorunsuz ancak 2 gündür çok az yiyip meyveye yükleniyorsun dikkatbir gün izinli bir ekstra 20 dk yürüyüş var ve diğer 2 gün sporunu yapmıştır tebrikler
loyalty:takımımızın spor olarak örnek kişisi
hiç kaçamak yapmamakla birlikte spor günleri hariç hergün ekstra spor yaparak kocaman tebriği haketti
umarım başarıların kilo vermene yansır canımcım
afrodit26: bu haftayı özel sebepler nedeniyle izinli geçirdimenü bildirimi iyi pazartesi bir browni kaçamağı yapmış bir gün ekstra spor yapma cezası almıştır
ki bu cezayı dün spor yaparak yerine getirmiştir tebrik ederiz
deadline: kendime yazacak birşey bulamadım benim durumum listede belli bu hafta kaçamak yok hergün ekstra spor yapıldı herşey yolunda
kendinize iyi bakın ben çıkıyorum april umarım kaçamak yoktur okursanherkese sevgiler benden bugünlük bu kadar dizim var bugün onu izliycem
![]()
bende teşekkür ederim ben birileri spor yapinca iyice gaza geliyorum sende aktif sporlarinla gaza geldim bu hafta hergün spor yaptım o nedenleAyy cok mersi keske az da kilo verseydim de ise yarasaydi neyse ama olsun..Sana da ben yazim madem:
Hic kacamak yapmadin ve sende hergün sporunu yaptin..Takımida ekstradan gaza getirip ugrasiyosun. Bizim yerimizede sanada cok tesekkürler canım....
kolay gelsin canımmBen gidiyorum suan kosu bandina, bu hafta hep musaittim yaptim ama hep yapamam sanirim böle haftada 4 gün ise gitcem cumartesiden itibaren,yarin gec gelirim haberiniz olsun menumu paylasirim aksama gelirim görüsürüz kizlar..