Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa benim de aynen nescafe manyaklığım başladı yine.. hamilelikten önce günde 3 kupa içerdim.. hamişeyken de arada içtim.. çocuk huysuz oluyor içince ama napıyım dayanamıyorum sigara gibi yaa

Ya. Emzirirken couga da geciyor degil mi kafein? Ben sadece uykusuz kalmam gereken gecelerde iciyorum. Iki tanesinin beni36 saat ayakta tutabilme ozelligi var :)(

Ben bıraktim canim 10 aralikta birinci yılımı kutladim:)esimede gecen ay biraktirdim bakalim..
süpersin canım .. ben eşime bıraktıramıyorum daha doğrusu bıraktım diyor evde içmiyor.. ama işyerinde içtiğini sanıyorum bazen kokusunu alıyorum tek tük içiyorum diyor..hep bahane uyduruyor bırakmamk için.. bırakmayı istemeyene hiçbişey yapamıyoruz maalesef

Ya. Emzirirken couga da geciyor degil mi kafein? Ben sadece uykusuz kalmam gereken gecelerde iciyorum. Iki tanesinin beni36 saat ayakta tutabilme ozelligi var :)(
evet canım hatta yeşil çayı bu yüzden içmiyorum ..ama gel görki kahve içiyorum

Ben hic denemedim bile. Ruyamda birinde fosur fosur iciyordum uyaninca bir hafta kendime gelemedim sıkı yesilayciyim sokakta birisi dumanini yuzume ufleyince sigarayi elinden alip yediresigelengillerden
ben hiç içmedim oralı bile değilim zararlı olduğunu bildiğim birşeyi deneme gereği görmedim hiç bende sokakta özellikle yüzüme yüzüme üfleyenlere gıcığım
ben kahve içince çok enerjik oluyorum bu hafta sürekli buralarda takılıp deli fikirler peşinde olmamın nedeni bu sanırım normalde hiç kahve içmem kahve içince beynim acayip açılıyor

Kronik faranjiti var esimin bide alerjisi varmıs..Üstüne de grip oldu gecen ay öksürürken boguluyodu nerdeyse..Doktora gittik kamerayla bogazini gösterdi esimin icmemen gerek ve kontrole gelmen gerek dedi korktu esim icmiyo simdi bende sen icersen bende icerim dedim :) benimde midemde yara var kesinlikle icmemem gerek o yüzden korkuyo..

Kizlar muhabbet super ama benim ise donmem lazim merakli ortalamamizi bekliyorum. Isleri hafifleteyim yine gelirim. Bu arada birinde diger gruplara bakmistim bir haftada 4 kilo verenler vardi. Umarim bu hafta kimse oyle bir sey yapmaz ortalamanin ustunde oluruz. Bence oldukca guzel bir baslangic oldu. Her hafta en az 2 kisinin kilosu sabit cikuyordu ya da artida oluyordu. Hele birinde 5 kisi mi neydi kilosu sabit olan( biri de bendim )

orda diğeri de bendim hatta birtek ispanyol vermişti sanırım o hafta birde bilidirm yapmayanlar vardı çok fenaydı hatırladığım kadarıyla neyse bu hafta fena değil gibiyiz bakalım

kızlar telefonumun sarjı bitti ben kaçıyorum yürüyüş yapcam sarjı dolsun hemen müzik dinliyorum da telden o bakımdan kendinize iyi bakın canlarım sevgiler

koşu bandında yürüycem ama spor salonunda spor salonu da yan bloğun altında kısmi dısarı yani
:) bende bugun temizlik gunum hala oturuyorum..Havada güzel disari mi ciksam yuruyuse :)Ama yarin arkadaslarla toplancaz o yuzden yapamazsam diye bugun yapmam gerek ay bilmiyorum off bu ev iside bitmiyo yani..neyse canim sen gidiyodun sanirim hadi kolay gelsin aksama görüsürüz..

45 dk leslie ile 3 mil yaptım yine.. aslında sor günüm değil ama kızm uyurken yapayım dedim.. sonra duş fln.. şimdi de öğle yemeğimi yiyorum

kızlar bişey diycem
nesfit veya müsli, yulaf ezmesi siz de yiyorsunuzdur.. ben çok da severim. hep light sütle yerdim.. son zamanlarda yoğurtla yemeye başladım .. hem daha az gaz yapıyor, daha çok tok tutuyor.. üstelik yoğurt sütten daha sağlıklı.. tavsiye ederim canlar ben içine biraz da 1 tk kadar pekmez koyuyorum mm nefiss.. şimdi onu yiyorum

harika fikirmis. Ben tuketmiyorum cunju sut bende inanilmaz gaz yapiyor ve gaz sancisi da oluyor dogal olarak. Bir zamanlar yerdim. Yulaf ezmesi kuru meyvelerle de super oluyor. Dorde bolunmus kayisi incir kuru uzum vs. Afiyet olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…