• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar..
Hemen menümü paylaşıp yolumuza devam edelim bakalım..
sabah(8:15) : 2kk kadar beyaz peynir, 5zeytin 1 dilim ekmek
öğle : bol rokalı salata, 100 gr ızgara tavuk
ara : 1 elma
akşam : 3 yk lahana çorbası, 2 yk nohut, 2yk pilav, 1 yk melemen, 2 yk mevsim salata

1 saat spor
1.5 lt su.
menun güzel canm

şu tlf işi çzülsün artık yaa.. normalde tlfondan giriyordum çocuk kucağımda da olsa rahat oluyırdu.. şimdi akşamları giremiyorum pcden..
dünkü menüm
sabah 2 haşl yumurta, 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 3 zeytin yarım domates, dereotu, 1 tk nutella
ara: 1 portakal
öğle: 3 kaşık karnabahar, 4 kaşık pırasa, 4 kaşık yoğurt
akşam ciğer tava, salata yarım dilim ekmek
ara: 10 badem 2 kuru kayısı
su:3 lt
spor 45 dk lesli ile yürüyüş
menun de sporun da iyi canm :)

Gunaydin kizlar...Dünķü menum
sabah saat 09:00
1 haslanmis ymurta-1 dilim bugday ekmek-5 zeytin-kk peynir-bikac dilimdomates ve salatalik- 1 tk recel-1ck tereyag-1 yk dereotu
öglen Saat 13:00
yarim su bardagi süt-yarım su bardagı yulaf-3 kuru kayısı
ara saat 16:00
3 lokma ev receli-1 sekersiz cay
3 lokmada yumurta bugday ekmegiyle (kuzen geldi de öle atistirdi tabi bende)
Aksam saat 18:00
2 form bisküvi-1 glutensiz kurabiye-2 benimo -1 sekersiz cay
Saat 21:40
3 kasik tavuk 3 kasik yogurt
2 lt su
70 dakika tempolu yürüyüs
güzel canm :)

Gunaydin kizlar.

benim duku menumde soyle

sabah 8 gibi

1 portakal
1 greyfurt

10.30 gibi
2 dilim ekmek
2 tatli kasigi pekmez

15 30 gibi
1 portakal

19.30 gibi
1 dilim somon
1 dilim ekmek
Salata

21.30 gibi
1 mandalina
yarim elma
oh masallah valla sırf meyve yemişsin :) ben olsam acıkırdım:)

harikasın tatlım..
ben 12 yıl falan içtim.. sonra bıarktım zaten göğüs hatalıkalrı doktoruyum düşünsene içtiğimi.. bırakamk isteyen varsa tavsiyelerde bulunacaktım onuniçin sordum
canm ya ben ağzıma sürmedim ama eşim de nişanlıyken birakmıştı evlenince yeniden basladı.. paket almıyorum diyor ama işten geliyo hep ağzı kokuyo üstü kokuyo içiyo yani otlanarak da olsa.. ne yapabilirim ki benn

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63/62.8/0.2/%0.31)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %

salı günü 200 gr fazlam vardı kızlar reglim dün bitti sayılır o artıyla birlikte 400gr vermişim keske artım olmasaymış:/

canm ya ben ağzıma sürmedim ama eşim de nişanlıyken birakmıştı evlenince yeniden basladı.. paket almıyorum diyor ama işten geliyo hep ağzı kokuyo üstü kokuyo içiyo yani otlanarak da olsa.. ne yapabilirim ki benn
zararlarını , bırakırsa olacak yararlarını anlatabilirsin..bırakmak istemeyene baskı daha kötü yapıyor..
sigaranın vücutta hemen hemen bütün organlara zarar verdiğini ,kansere yol açtığını, akciğer hastalıkları dışında kalp -damar hastalıkalrı,cilt hastalıkları sigaranın yaptığı hastalıkları barındırır.. üremeyi bile etkilediğini söyle ona.. çocuk olsun istiyorsunuz ya burdan gir, sperm sayısını ve hareketliliğini azaltıyor sigara..3 de içse zararlı 5 de içse zararlı..

dünkü menum.. deadline deadline
sabah
1yumurta bir bardak çay 2 dilim kepekli ekmek 2zeytin

öğlen yarım tabak bezelye yarım turp

akşam
2kasık mantı bir kase karnabahar

kutlama yaptık dün annemler pasta almışlar 2 çatalcık tadına baktım..
3bardak çay içtim..
1.5lt su içtim
1saat pump it up yaptım 2 set şeklinde..
2saat de temizlik yaptım terleyip soğudum sanırım öksürük hapsuruk yeniden basladı ben hasta oluyorum galiba kızlar sopa yemiş gibiyim..

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)

salı günü 200 gr fazlam vardı kızlar reglim dün bitti sayılır o artıyla birlikte 400gr vermişim keske artım olmasaymış:/
olsun canım gayet iyi bence.. reglden dolayıydı o artı.. haftaya daha çok veririsin

zararlarını , bırakırsa olacak yararlarını anlatabilirsin..bırakmak istemeyene baskı daha kötü yapıyor..
sigaranın vücutta hemen hemen bütün organlara zarar verdiğini ,kansere yol açtığını, akciğer hastalıkları dışında kalp -damar hastalıkalrı,cilt hastalıkları sigaranın yaptığı hastalıkları barındırır.. üremeyi bile etkilediğini söyle ona.. çocuk olsun istiyorsunuz ya burdan gir, sperm sayısını ve hareketliliğini azaltıyor sigara..3 de içse zararlı 5 de içse zararlı..
en sonunda gecen kızıp onu da yaptım canm hatta biraz ileri gittim bebeğim senin yüzünden düştü bırakmadın içtin senin kalitesiz spermin yüzünden bebeğin oluşumu etkilendi dedim..hatta daha devam edersen ben de korunmaya baslıcam senin pis spermlerinle cocuk yapamam bile dedim ..2gün içmedi sonra yine devam daha ben napiyim..

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76/75.8/0.2/%0,26)

bu hafta çok zorlandım.. sporumuda ihmal etmedim.. yememe içmeme de dikkat ediyorum ama sadece 200 gr cık gitmiş :( sanırım gittikçe kilo vermem de zorlaşıyor.. :(

27 oldum tatlım :)

canıımmm dün yazmıstım ama gitmemiş sanırım. (telefondan yazınca!) Yeni yasını saglık, huzur, mutlululuk içinde gecirirsin inşallah. yeni yasın sana yeni güzel duygular yasatsın , mesela annelik gibi! nice nice güzel senelere!

Selammm @sosyestetik nasilsiniz canım kimseler kalmamış gecen seneden herkes verdiuse kiloları superrr. bende yakında doğum yapıp geliyorum.bomba gibi. Yani cidden bomba gibi 86 üstüne 10 kusur kilo aldım isim çoookk zor maalesef. Neyse opuyorum canım kolay gelsin bütün takıma :)

Teşekkürler, bekleriz dogumdan sonra takıma ;)

Günaydın kızlar..
Hemen menümü paylaşıp yolumuza devam edelim bakalım..
sabah(8:15) : 2kk kadar beyaz peynir, 5zeytin 1 dilim ekmek
öğle : bol rokalı salata, 100 gr ızgara tavuk
ara : 1 elma
akşam : 3 yk lahana çorbası, 2 yk nohut, 2yk pilav, 1 yk melemen, 2 yk mevsim salata

1 saat spor
1.5 lt su.

günaydın. sanki cok az yemişsin gibi görünüyor ama oldukca saglıklı olmus.

şu tlf işi çzülsün artık yaa.. normalde tlfondan giriyordum çocuk kucağımda da olsa rahat oluyırdu.. şimdi akşamları giremiyorum pcden..
dünkü menüm
sabah 2 haşl yumurta, 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 3 zeytin yarım domates, dereotu, 1 tk nutella
ara: 1 portakal
öğle: 3 kaşık karnabahar, 4 kaşık pırasa, 4 kaşık yoğurt
akşam ciğer tava, salata yarım dilim ekmek
ara: 10 badem 2 kuru kayısı
su:3 lt
spor 45 dk lesli ile yürüyüş

evet telefon işi çözülsün artık!! cok güzel su içiyorsun sanırım emzirmenin de etkisi var.

Gunaydin kizlar...Dünķü menum
sabah saat 09:00
1 haslanmis ymurta-1 dilim bugday ekmek-5 zeytin-kk peynir-bikac dilimdomates ve salatalik- 1 tk recel-1ck tereyag-1 yk dereotu
öglen Saat 13:00
yarim su bardagi süt-yarım su bardagı yulaf-3 kuru kayısı
ara saat 16:00
3 lokma ev receli-1 sekersiz cay
3 lokmada yumurta bugday ekmegiyle (kuzen geldi de öle atistirdi tabi bende)
Aksam saat 18:00
2 form bisküvi-1 glutensiz kurabiye-2 benimo -1 sekersiz cay
Saat 21:40
3 kasik tavuk 3 kasik yogurt
2 lt su
70 dakika tempolu yürüyüs

canım sporla eritmişsindir 2 tnae benimo'yu. Dikkat ettim de bu aralar güne daha erken baslıyorsun, tebrik ederim. Evde olup erken kalkmak da zor :)

Çok iyiymiş.. hele kahvaltıda yenen yumurta çok iyi.. diyetisyenin verdiği listede maalesef yumurta yok :KK43: en büyük üzüntüm :KK43:

aa cok ilginc. genelde diyetisyenler yumurtayı cıkarmaz. bir daha gittiğinde sorsana neden cıkarmıs ? acaba metabolizma üzerinde mi etkili ki?

Günaydın arkadaşlar:KK66:bugün çok yoğunum akşama tatrtılıp yazarım zor gireceğim bugün belli oldu sabah sabah :KK43:

günaydın :) aksama sana okuyacak cok sayfa biriktirdik :) Tartılmadıysan sabah tartılıp yaz bence canım, fazla cıkmasın kilon.

Hedef kilon kac boyunkac kuzum:) ben 55 iken de hala toplu duruyorum.Ay nese ki yanaklarim kücüldü biraz ya..Tek bi gamze var yanagimda azcık kilo alsam dobis gösteriyo sinir oluyorum..

Aaa gamze dobis mi gösteriyor, hiç o taraftan bakmamıştım. Gamzeye bayılırım ben!

nihhoohahoo ben miyim o :KK70::KK70: .. kendimi bişey sancam söyleme öyle şeyler :cool:

Öylesin öyle, istikrarlı kilo veren üyemiz :)

yaa benim de aynen nescafe manyaklığım başladı yine.. hamilelikten önce günde 3 kupa içerdim.. hamişeyken de arada içtim.. çocuk huysuz oluyor içince ama napıyım dayanamıyorum sigara gibi yaa

İnsanın sırf evladı için zevklerinden vazgecmesi ne kadar değişik( nasıl tanımlayacagımı bilemedim, baskası için yapmaz insan ama işte annelik böyle bir şey olsa gerek)

Benim görümcemde diyetisyene gidiyoda canım..Onun menüsü cok sagliksiz bence senin liste cok iyi..15 gün sebze 15 gün bakliyat yiyo hep kayisi maydonoz cayı..Ben olsam hayatta dayanamam..

aaa, ilk kez duydum. kaç kilo? kilosu cok yüksekse belki ondandır ama genelde aynı gün öglen etse, aksam sebze ye derler.

harikasın tatlım..
ben 12 yıl falan içtim.. sonra bıarktım zaten göğüs hatalıkalrı doktoruyum düşünsene içtiğimi.. bırakamk isteyen varsa tavsiyelerde bulunacaktım onuniçin sordum

iyi bırakabilmişsin. tebrikler!

Ben bıraktim canim 10 aralikta birinci yılımı kutladim:)esimede gecen ay biraktirdim bakalim..

Tebrikler!!!

süpersin canım .. ben eşime bıraktıramıyorum daha doğrusu bıraktım diyor evde içmiyor.. ama işyerinde içtiğini sanıyorum bazen kokusunu alıyorum tek tük içiyorum diyor..hep bahane uyduruyor bırakmamk için.. bırakmayı istemeyene hiçbişey yapamıyoruz maalesef

ya benim esim de içmiyor ama bazen arkadaslarıyla bulusuyor ve üzerine sinmiş oluyor. Cok rahatsız edici bence icmeyen birisi için bu koku.

evet canım hatta yeşil çayı bu yüzden içmiyorum ..ama gel görki kahve içiyorum

sabahtan beri bir şey yapacagım diyordum simdi hatırladım. Evet yesilcay içecektim.

Kronik faranjiti var esimin bide alerjisi varmıs..Üstüne de grip oldu gecen ay öksürürken boguluyodu nerdeyse..Doktora gittik kamerayla bogazini gösterdi esimin icmemen gerek ve kontrole gelmen gerek dedi korktu esim icmiyo simdi bende sen icersen bende icerim dedim :) benimde midemde yara var kesinlikle icmemem gerek o yüzden korkuyo..

Cok gecmiş olsun, cok dikkat etmesi gerekli. İnşallah yeniden baslamaz

kızlar telefonumun sarjı bitti ben kaçıyorum yürüyüş yapcam sarjı dolsun hemen müzik dinliyorum da telden o bakımdan kendinize iyi bakın canlarım sevgiler:KK68:

İyi yürüyüşler canım.

:) bende bugun temizlik gunum hala oturuyorum..Havada güzel disari mi ciksam yuruyuse :)Ama yarin arkadaslarla toplancaz o yuzden yapamazsam diye bugun yapmam gerek ay bilmiyorum off bu ev iside bitmiyo yani..neyse canim sen gidiyodun sanirim hadi kolay gelsin aksama görüsürüz..:KK25:

Ev işi bence biten bir şey değil. Yaptıkca yapacak iş cıkıyor. Silip süpürüyorsun sonra dolapları da sileyim işi cıkıyor ya da baska bir seyler. Kasmaya gerek yok bence, pis ve dagınık olmadıkca sıkıntı yok.

45 dk leslie ile 3 mil yaptım yine.. aslında sor günüm değil ama kızm uyurken yapayım dedim.. sonra duş fln.. şimdi de öğle yemeğimi yiyorum

Fırsat varken yapmak en güzeli. İnsan planladıgı gibi yapamıyor her zaman.

Canım inşallah bırakır en kısa zamanda

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)

regldendir fazlalık. 400 gram da iyi bir baslangıc. Bozma hiç moralini

dünkü menum.. deadline deadline
sabah
1yumurta bir bardak çay 2 dilim kepekli ekmek 2zeytin

öğlen yarım tabak bezelye yarım turp

akşam
2kasık mantı bir kase karnabahar

kutlama yaptık dün annemler pasta almışlar 2 çatalcık tadına baktım..
3bardak çay içtim..
1.5lt su içtim
1saat pump it up yaptım 2 set şeklinde..
2saat de temizlik yaptım terleyip soğudum sanırım öksürük hapsuruk yeniden basladı ben hasta oluyorum galiba kızlar sopa yemiş gibiyim..

pump it cok yormus olabilir. dikkat et kendine. sıcak bir seyler iç

en sonunda gecen kızıp onu da yaptım canm hatta biraz ileri gittim bebeğim senin yüzünden düştü bırakmadın içtin senin kalitesiz spermin yüzünden bebeğin oluşumu etkilendi dedim..hatta daha devam edersen ben de korunmaya baslıcam senin pis spermlerinle cocuk yapamam bile dedim ..2gün içmedi sonra yine devam daha ben napiyim..

cocuk için sigara en az 2 sene kalıyormus sperm de diyorlar. ne derece dogru bilmiyorum. suclayıcı konusmaktan ziyade tesvik edici konusmak daha güzel olabilir. hoş insan istemedikce hiç bir şeyi zorla yaptıramazsın. Bırakmayı istemesini sagla canım.

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)

bu hafta çok zorlandım.. sporumuda ihmal etmedim.. yememe içmeme de dikkat ediyorum ama sadece 200 gr cık gitmiş :KK43: sanırım gittikçe kilo vermem de zorlaşıyor.. :KK43:

canım moralini bozma, reglin yakınsa ondan olmus da olabilir. İdeal kilona 4-5 kilo kaldıysa vermek zorlasıyor. Her günümüz tutmuyor birbirini. Almamıs olmak az da vermiş olmak güzel her hafta 200 gram demek ayda neredeyse 1 kilo demek. O da az değil. Haftaya daha fazla vererek bu haftanın etkisini azaltırsın üzülme.

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)

bu hafta çok zorlandım.. sporumuda ihmal etmedim.. yememe içmeme de dikkat ediyorum ama sadece 200 gr cık gitmiş :KK43: sanırım gittikçe kilo vermem de zorlaşıyor.. :KK43:
canım olsun .. iki hafta öncesine kadar yerimde saydım ben de.. sonra yeniden vermeye başladım .. burda işn özü yılmamak.. haftaya daha güzel olur merak etme..
Yukarıdaki mesajı yazmak için üstün bir caba gösterdim. Yazarken sürekli hata verdi. Göndermek için de 4 kez üstüste giriş yapmak zorunda kaldım. Umarım site bir an önce düzelir.
sorma yaa yarım saattir girmeye çalışyorum.. telefondan zaten girilmiyor, pcden de giremedim.. sinir oldum

canıımmm dün yazmıstım ama gitmemiş sanırım. (telefondan yazınca!) Yeni yasını saglık, huzur, mutlululuk içinde gecirirsin inşallah. yeni yasın sana yeni güzel duygular yasatsın , mesela annelik gibi! nice nice güzel senelere!

Teşekkürler, bekleriz dogumdan sonra takıma :KK66:

günaydın. sanki cok az yemişsin gibi görünüyor ama oldukca saglıklı olmus.

evet telefon işi çözülsün artık!! cok güzel su içiyorsun sanırım emzirmenin de etkisi var.

canım sporla eritmişsindir 2 tnae benimo'yu. Dikkat ettim de bu aralar güne daha erken baslıyorsun, tebrik ederim. Evde olup erken kalkmak da zor :)

aa cok ilginc. genelde diyetisyenler yumurtayı cıkarmaz. bir daha gittiğinde sorsana neden cıkarmıs ? acaba metabolizma üzerinde mi etkili ki?

günaydın :) aksama sana okuyacak cok sayfa biriktirdik :) Tartılmadıysan sabah tartılıp yaz bence canım, fazla cıkmasın kilon.

Aaa gamze dobis mi gösteriyor, hiç o taraftan bakmamıştım. Gamzeye bayılırım ben!

Öylesin öyle, istikrarlı kilo veren üyemiz :)

İnsanın sırf evladı için zevklerinden vazgecmesi ne kadar değişik( nasıl tanımlayacagımı bilemedim, baskası için yapmaz insan ama işte annelik böyle bir şey olsa gerek)

aaa, ilk kez duydum. kaç kilo? kilosu cok yüksekse belki ondandır ama genelde aynı gün öglen etse, aksam sebze ye derler.

iyi bırakabilmişsin. tebrikler!

Tebrikler!!!

ya benim esim de içmiyor ama bazen arkadaslarıyla bulusuyor ve üzerine sinmiş oluyor. Cok rahatsız edici bence icmeyen birisi için bu koku.

sabahtan beri bir şey yapacagım diyordum simdi hatırladım. Evet yesilcay içecektim.

Cok gecmiş olsun, cok dikkat etmesi gerekli. İnşallah yeniden baslamaz

İyi yürüyüşler canım.

Ev işi bence biten bir şey değil. Yaptıkca yapacak iş cıkıyor. Silip süpürüyorsun sonra dolapları da sileyim işi cıkıyor ya da baska bir seyler. Kasmaya gerek yok bence, pis ve dagınık olmadıkca sıkıntı yok.

Fırsat varken yapmak en güzeli. İnsan planladıgı gibi yapamıyor her zaman.

Canım inşallah bırakır en kısa zamanda

regldendir fazlalık. 400 gram da iyi bir baslangıc. Bozma hiç moralini

pump it cok yormus olabilir. dikkat et kendine. sıcak bir seyler iç

cocuk için sigara en az 2 sene kalıyormus sperm de diyorlar. ne derece dogru bilmiyorum. suclayıcı konusmaktan ziyade tesvik edici konusmak daha güzel olabilir. hoş insan istemedikce hiç bir şeyi zorla yaptıramazsın. Bırakmayı istemesini sagla canım.
teşekkür ederim iyi dileklerin için canm benm :)
evet çok yoruldum ama insallah daha iyi olacak haftaya
tesvik edici de konustum ama yok anlamıyor canm en sonunda öle dedim ben de..

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)

bende hergün yurudum bendende gitmiyo olsun canim sabret 200 gramda kötü degill bak kimse sabit degil bu hafta :)

Back