canıımmm dün yazmıstım ama gitmemiş sanırım. (telefondan yazınca!) Yeni yasını saglık, huzur, mutlululuk içinde gecirirsin inşallah. yeni yasın sana yeni güzel duygular yasatsın , mesela annelik gibi! nice nice güzel senelere!
Teşekkürler, bekleriz dogumdan sonra takıma
günaydın. sanki cok az yemişsin gibi görünüyor ama oldukca saglıklı olmus.
evet telefon işi çözülsün artık!! cok güzel su içiyorsun sanırım emzirmenin de etkisi var.
canım sporla eritmişsindir 2 tnae benimo'yu. Dikkat ettim de bu aralar güne daha erken baslıyorsun, tebrik ederim. Evde olup erken kalkmak da zor :)
aa cok ilginc. genelde diyetisyenler yumurtayı cıkarmaz. bir daha gittiğinde sorsana neden cıkarmıs ? acaba metabolizma üzerinde mi etkili ki?
günaydın :) aksama sana okuyacak cok sayfa biriktirdik :) Tartılmadıysan sabah tartılıp yaz bence canım, fazla cıkmasın kilon.
Aaa gamze dobis mi gösteriyor, hiç o taraftan bakmamıştım. Gamzeye bayılırım ben!
Öylesin öyle, istikrarlı kilo veren üyemiz :)
İnsanın sırf evladı için zevklerinden vazgecmesi ne kadar değişik( nasıl tanımlayacagımı bilemedim, baskası için yapmaz insan ama işte annelik böyle bir şey olsa gerek)
aaa, ilk kez duydum. kaç kilo? kilosu cok yüksekse belki ondandır ama genelde aynı gün öglen etse, aksam sebze ye derler.
iyi bırakabilmişsin. tebrikler!
Tebrikler!!!
ya benim esim de içmiyor ama bazen arkadaslarıyla bulusuyor ve üzerine sinmiş oluyor. Cok rahatsız edici bence icmeyen birisi için bu koku.
sabahtan beri bir şey yapacagım diyordum simdi hatırladım. Evet yesilcay içecektim.
Cok gecmiş olsun, cok dikkat etmesi gerekli. İnşallah yeniden baslamaz
İyi yürüyüşler canım.
Ev işi bence biten bir şey değil. Yaptıkca yapacak iş cıkıyor. Silip süpürüyorsun sonra dolapları da sileyim işi cıkıyor ya da baska bir seyler. Kasmaya gerek yok bence, pis ve dagınık olmadıkca sıkıntı yok.
Fırsat varken yapmak en güzeli. İnsan planladıgı gibi yapamıyor her zaman.
Canım inşallah bırakır en kısa zamanda
regldendir fazlalık. 400 gram da iyi bir baslangıc. Bozma hiç moralini
pump it cok yormus olabilir. dikkat et kendine. sıcak bir seyler iç
cocuk için sigara en az 2 sene kalıyormus sperm de diyorlar. ne derece dogru bilmiyorum. suclayıcı konusmaktan ziyade tesvik edici konusmak daha güzel olabilir. hoş insan istemedikce hiç bir şeyi zorla yaptıramazsın. Bırakmayı istemesini sagla canım.