Geçmiş olsun tatlım.. o zaman meyve yemeye devam.. su da iç, o da etkili oluyor :)Yok canim ya biraz atesim var 3 -4 gundur. Baska bir sey yiyemiyorum sabah uyaninca. Mide bulantim da var. Genel olarak meyveyi cok severim zaten ama bu tamamen hastaliktan
canım dağ atesi hasta grip olmuş sanırım yemek yapmaya usenmis meyveye vermiş kendiniannaammm... ölümüne meyve diyeti mi yapıon canımben meyve yiyince bazen daha da çok acıkıom
annaammm... ölümüne meyve diyeti mi yapıon canımben meyve yiyince bazen daha da çok acıkıom
canım dağ atesi hasta grip olmuş sanırım yemek yapmaya usenmis meyveye vermiş kendiniama katiliyorum daha iyi yemeli şok diyet listesi gibi olmuş
Takimin kurtaricisi gelmis :))1.TAKIM 393.ETAP***
sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63//////%)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)
1. Takim Ortalamasi: %
evet ya bende dışarı bakıyordum tam cok güzel güneş var dışarı çıkasım geldiEvet sporu aksatmamak lazim. Bende bugun esim gec gelecek erken cikabilirsem utu yapacagim aksam . Dag gibi oldular spor sayilmaz ama eve gidip yatmaktan iyidir diye dusundum. Bakalim aksam ne halde olacagim
ay bugun hava bir harikadeadline . Tam gezmelik hava. Hic kis gi degil
nihhoohahoo ben miyim oTakimin kurtaricisi gelmis :))
yaa benim de aynen nescafe manyaklığım başladı yine.. hamilelikten önce günde 3 kupa içerdim.. hamişeyken de arada içtim.. çocuk huysuz oluyor içince ama napıyım dayanamıyorum sigara gibi yaaevet ya bende dışarı bakıyordum tam cok güzel güneş var dışarı çıkasım geldiyürüyüş yapicam zaten bakarim bir güzelse markete giderim meyve bitmis evde kahvede yok bu aralar nescafeye sardim azicik da
Benim görümcemde diyetisyene gidiyoda canım..Onun menüsü cok sagliksiz bence senin liste cok iyi..15 gün sebze 15 gün bakliyat yiyo hep kayisi maydonoz cayı..Ben olsam hayatta dayanamam..evet.. tabi onun listesinde başka şeyler de var.. ben hem iş yerinde hem de başka bir yere gittiğimde uydurmaya çalışıyorum.. artık birinin zoruyla dur demenin vaktidir :)
standart boylardayiz bir türk kadını icin cok kısa değilizyuppii 1 kilo vermişim nasıl oldu ben de anlamadım..
bu arada benim boyum da 162 cm..
ıspanyol ana kurtarici bakalım jasmine april kaptan afrodit nasıl gelmediler henüz onlarda birşeyler vermiş olsa100 200 düşünsene dagatesi cok heyecanlıTakimin kurtaricisi gelmis :))
evet ya bende dışarı bakıyordum tam cok güzel güneş var dışarı çıkasım geldiyürüyüş yapicam zaten bakarim bir güzelse markete giderim meyve bitmis evde kahvede yok bu aralar nescafeye sardim azicik da
Herkes gelir diye bekliyorum deadline. Isler beni bekliyor. Bakmayayim dedim ama dayanamadim. Ben de heyecanla sonucu beklemedeyimstandart boylardayiz bir türk kadını icin cok kısa değiliz
ıspanyol ana kurtarici bakalım jasmine april kaptan afrodit nasıl gelmediler henüz onlarda birşeyler vermiş olsa100 200 düşünsene dagatesi cok heyecanlı
Ayy gecmis olsun canım ne pis bisey mide bulantisi falan...insallah atlatirsin hemen yaYok canim ya biraz atesim var 3 -4 gundur. Baska bir sey yiyemiyorum sabah uyaninca. Mide bulantim da var. Genel olarak meyveyi cok severim zaten ama bu tamamen hastaliktan
kızlar aranızda sigar içen var mı bakıyım.. içip bırakmak isteyen ?
Ayy gecmis olsun canım ne pis bisey mide bulantisi falan...insallah atlatirsin hemen ya
harikasın tatlım..Ben hic denemedim bile. Ruyamda birinde fosur fosur iciyordum uyaninca bir hafta kendime gelemedimsıkı yesilayciyim sokakta birisi dumanini yuzume ufleyince sigarayi elinden alip yediresigelengillerden
Ben bıraktim canim 10 aralikta birinci yılımı kutladim:)esimede gecen ay biraktirdim bakalim..kızlar aranızda sigar içen var mı bakıyım.. içip bırakmak isteyen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?