• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

annaammm... ölümüne meyve diyeti mi yapıon canım :-) ben meyve yiyince bazen daha da çok acıkıom :-) :-)

Meyvede seker yaninda beyaz peynir sut gibi bir protein grubuyla alinmazsa kansekerini hizli yukseltip hizli dusuruyormus o da aclik hissi olusturuyormus. Ama ben pek acikmiyorum. Biraksan meyveyle beslenecegim icin olabilir ;))

bu arada seninle cok uzun zamandir konusmamistik :) hosgeldin tekrardan

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63//////%)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76////%)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63//////%)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %
Takimin kurtaricisi gelmis :))

Evet sporu aksatmamak lazim. Bende bugun esim gec gelecek erken cikabilirsem utu yapacagim aksam . Dag gibi oldular spor sayilmaz ama eve gidip yatmaktan iyidir diye dusundum. Bakalim aksam ne halde olacagim ;)

ay bugun hava bir harika deadline deadline . Tam gezmelik hava. Hic kis gi degil
evet ya bende dışarı bakıyordum tam cok güzel güneş var dışarı çıkasım geldi :-) yürüyüş yapicam zaten bakarim bir güzelse markete giderim meyve bitmis evde kahvede yok bu aralar nescafeye sardim azicik da:-)

evet ya bende dışarı bakıyordum tam cok güzel güneş var dışarı çıkasım geldi :-) yürüyüş yapicam zaten bakarim bir güzelse markete giderim meyve bitmis evde kahvede yok bu aralar nescafeye sardim azicik da:-)
yaa benim de aynen nescafe manyaklığım başladı yine.. hamilelikten önce günde 3 kupa içerdim.. hamişeyken de arada içtim.. çocuk huysuz oluyor içince ama napıyım dayanamıyorum sigara gibi yaa

evet.. tabi onun listesinde başka şeyler de var.. ben hem iş yerinde hem de başka bir yere gittiğimde uydurmaya çalışıyorum.. artık birinin zoruyla dur demenin vaktidir :)
Benim görümcemde diyetisyene gidiyoda canım..Onun menüsü cok sagliksiz bence senin liste cok iyi..15 gün sebze 15 gün bakliyat yiyo hep kayisi maydonoz cayı..Ben olsam hayatta dayanamam..

yuppii 1 kilo vermişim nasıl oldu ben de anlamadım..
bu arada benim boyum da 162 cm..
standart boylardayiz bir türk kadını icin cok kısa değiliz:-)

Takimin kurtaricisi gelmis :))
ıspanyol ana kurtarici bakalım jasmine april kaptan afrodit nasıl gelmediler henüz onlarda birşeyler vermiş olsa100 200 düşünsene dagatesi cok heyecanlı:-)

1 kupa nescafe kac kalori? Sekerli ve kremali mi iciyorsun ? Yoksa normal sut ile mi yapiyorsun yoksa sekersiz sutsuz mu iciyorsun. Nescafenin masum olup olmadigini bunlara gore degisiyor bence

standart boylardayiz bir türk kadını icin cok kısa değiliz:-)

ıspanyol ana kurtarici bakalım jasmine april kaptan afrodit nasıl gelmediler henüz onlarda birşeyler vermiş olsa100 200 düşünsene dagatesi cok heyecanlı:-)
Herkes gelir diye bekliyorum deadline. Isler beni bekliyor. Bakmayayim dedim ama dayanamadim. Ben de heyecanla sonucu beklemedeyim

kızlar aranızda sigar içen var mı bakıyım.. içip bırakmak isteyen ?

Ben hic denemedim bile. Ruyamda birinde fosur fosur iciyordum uyaninca bir hafta kendime gelemedim ;) sıkı yesilayciyim ;) sokakta birisi dumanini yuzume ufleyince sigarayi elinden alip yediresigelengillerden ;)

Ben hic denemedim bile. Ruyamda birinde fosur fosur iciyordum uyaninca bir hafta kendime gelemedim :KK66: sıkı yesilayciyim :KK66: sokakta birisi dumanini yuzume ufleyince sigarayi elinden alip yediresigelengillerden :KK66:
harikasın tatlım..
ben 12 yıl falan içtim.. sonra bıarktım zaten göğüs hatalıkalrı doktoruyum düşünsene içtiğimi.. bırakamk isteyen varsa tavsiyelerde bulunacaktım onuniçin sordum

Back