Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay 6102 ya ben altı bin yazmıştım telefondan yazınca herşey birbirine giriyor kusura bakma canım iyice kafanı karıştırdım ben
Nabersin canim..Spor yapamadim misafir geldi cat kapı ancak gittiler yemek yapiyorum daha ayaklarim agriyo ama bugun acur cubur yedim eritmem lazim aksam yemegide yemicem..

Pek degil ama yarin onemli oldugu icin kendimi az zorlayayim dedim
azimli örnek takım elemanlarından bir tanesisisn yapma diyorum dinlemiyorsun kendini çok yorma o zaman

Nabersin canim..Spor yapamadim misafir geldi cat kapı ancak gittiler yemek yapiyorum daha ayaklarim agriyo ama bugun acur cubur yedim eritmem lazim aksam yemegide yemicem..
olsun canım bugünde artık zaten geçen 4 gün boyunca hergün spor yaptın ama akşamı yemediğin iyi olmuş ama aç yatma metabolizmanı yavaşlatma önerim sana 3 yk yoğurt ye içine kırmızı biber koy azıcık ben birde dereotu ya da maydonoz koyuyorum bir yerde duymuştum yağ yakımında etkiliymiş yada ayran yapıp içebilirisn bir bardak kalorisi az hem

Abur cubur yemedik ama öğlen pide yedim bir porsiyon değil ama harimi biraz geçti sanirim
o kaçamak sayılmaz 1 porsiyon yememişsin ayrıca öğlenmiş düşünüyorum şimdi akşam ağır yemediysen menüne bakmak lazım tabi ama sen zaten az yiyorsun birşey olmaz sanırım hedefin kaçtı kaptan senin merak ettim bide kaç kiloyla başladın acaba

Hedefin 53 canim 63 le basladim sanirim

Hedefin 53 canim 63 le basladim sanirim
daha varmış ki inşallah ulaşırsın kaptan senin bulunduğun kilodan sonra yavaş gidiyor özellikle loyalty de o yüzden veremiyor bence spor yapmıyordun demi geçen haftalarda düzenli olarak bu düzenli spor yapma işi senin kilo vermeni hızlandırır diye düşünüyorum seni takipteyim özellikle şu anki hedefimin sınırlarında olduğun için oraya inebilirsem belki hedefimi biraz aşağı çekerim ama önce oraya gelmem lazım

Takildim kaldim canim ben resmen bi de kisin aliyorum ben yasin veriyorum ks hareket falan az bi de abur cubura basliyorum herhalde, evet canim artik duzenli spor yapmaya calisiyorum

Takildim kaldim canim ben resmen bi de kisin aliyorum ben yasin veriyorum ks hareket falan az bi de abur cubura basliyorum herhalde, evet canim artik duzenli spor yapmaya calisiyorum
sana bir sır vereyim ben yazın kilo alıyorum genelde her işim tersten benim sıcak diye üşeniyorum çok dışarlarda dolanmıyorum ama bak kışın vereceksin ne güzel olur yaza kadar hedefine ulaşırsın fıstık gibi olursun yazın istediğin şeyi giyersin tatile falan gidersin düşünsene hedef kilona inmişsin aslında kışın metabolizma yavaşlıyor soğuk ya vucut ısısını ayarlamak için spor yaparak metabolizmayı hızlandırırz kiloları da veririz

Benimki çok yavasliyor herhalde canim aliyorum hemen, ben kendimi bildim bileli dikkat ediyorum ya yoksa çok seviyorum yemeği

Benimki çok yavasliyor herhalde canim aliyorum hemen, ben kendimi bildim bileli dikkat ediyorum ya yoksa çok seviyorum yemeği
bende öyle ya bu kiloya gelene kadar dur deseydim daha iyiydi yemek yemeyi çok seviyorum aslında yapmayı da seviyorum tabi alıyorum otomatik olarak gerçi artık abur cuburu çıkardım hayatımdan yani ilerde de şimdi de olacaksa da dengeli almaya dikkat ederim o da çok etkili bende ben kek pasta falan çok sevdiğimden onlardan mümkün olduğunca uzağım bakalım dengeyi tuttururm umarım

Deniz seki nasil zayiflamis ki evet simdi koton var
ben bir iki kez açtım yanlışlıkla alkali su falan filan bişeyler reklamı ya klasik o göbek yağı falan aynı ürün reklamı sanırım insanları nasıl kandırsak para alsak diyorlar bence sadece o suyu içip kilo verilmez ki yedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…