• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım evvet çok enerjiksin ne güzel :KK66: popüler olunmaz doğulur huy bu canım rahat duramıyorsun sen :KK66:
:KK70:teşekkür ederim canım:KK36: ben bu hafta baya kararlı ve azimliyim onun enerjisi var ben kararlı olunca sizede yansıyor doğal olarak haftaya takım olarak çok iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum ayrıca bu haftayı kurtarırsak:cool:

Bebeğim iyiyim napim işten geldin hiç değişiklik yok yorgun yorgun koşu bandının tepesinde buldum kendimi şimdi eşimi bekliyorum.sen nasılsın bebemmm ?
Iyi canim bende kahvemi yudumlarken tv izliyorum biraz biseyler yapasim var benimde spor ne yapsam bilemedim

Canım hele ki bu sitenin zor zamanlarında çok yorar ben iki kelime yazana kadar canım çkıo valla!

Fikir guzel canim amasu tel isi mahvediyor hepimizi
tamam o zaman fikiri tarihin tozlu sayfalarına gömdüm sizin için hemen:KK68:
Iyi canim bende kahvemi yudumlarken tv izliyorum biraz biseyler yapasim var benimde spor ne yapsam bilemedim
kaptan spor günün bugün bence seç birşeyler yap:KK4: yarın ne olacak çok meraktayım:KK19: bende çay yapmaya gidiyorum siz takılın artık ben yine uğrarım sanırım ders çalışcam birde o zaman hoşçakalın şimdilik:KK37:

tamam o zaman fikiri tarihin tozlu sayfalarına gömdüm sizin için hemen:KK68:

kaptan spor günün bugün bence seç birşeyler yap:KK4: yarın ne olacak çok meraktayım:KK19: bende çay yapmaya gidiyorum siz takılın artık ben yine uğrarım sanırım ders çalışcam birde o zaman hoşçakalın şimdilik:KK37:
Ne yapsam ki bilemedim

Ne yapsam ki bilemedim
ben bugün yürüyüş yaptım :KK22: leslie seviyorsan onu yap 3 mil yada sana bir spor önereyim 25 dk jillian kickbox workout yaz video sitesine geliyor galiba kan ter içinde kalırsın hoplamalı zıplamalı daha da birşeye ihtiyacın kalmaz süresi kısa diye yapıyordum ben onu:KK19:ya da kaptan zumba yap 15 dk bile yapsan ölürsün kısa sürede etkili sporlar üstüne revoflex yaparsın azıcık yeter bence:oops:

Back