- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kesinlikle katiliyorm canimCanım evvet çok enerjiksin ne güzelpopüler olunmaz doğulur huy bu canım rahat duramıyorsun sen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katiliyorm canimCanım evvet çok enerjiksin ne güzelpopüler olunmaz doğulur huy bu canım rahat duramıyorsun sen
![]()
Canım evvet çok enerjiksin ne güzelpopüler olunmaz doğulur huy bu canım rahat duramıyorsun sen
![]()
Canım hele ki bu sitenin zor zamanlarında çok yorar ben iki kelime yazana kadar canım çkıo valla!Of yazdim bi suru gitti deadline tatlim iki topik yorar bence bi gozlemleyelim bakalm kizlar ne diyor
Gitme canim ben de geldim bakkızlar bugün yine ben gelmeden kimse gelmemiş bende tekrar giderim o zaman napayim tek başıma![]()
evet kaptan bende düşündüm haklısın çok karışabilir o zaman ve takip etmesi zor olur birden aklıma geldi zaten fikrini sormuştum o yüzden teşekkürlerOf yazdim bi suru gitti deadline tatlim iki topik yorar bence bi gozlemleyelim bakalm kizlar ne diyor
Bebeğim iyiyim napim işten geldin hiç değişiklik yok yorgun yorgun koşu bandının tepesinde buldum kendimi şimdi eşimi bekliyorum.sen nasılsın bebemmm ?April kusumm ne yapiyorsun?
Fikir guzel canim amasu tel isi mahvediyor hepimizievet kaptan bende düşündüm haklısın çok karışabilir o zaman ve takip etmesi zor olur birden aklıma geldi zaten fikrini sormuştum o yüzden teşekkürler![]()
Iyi canim bende kahvemi yudumlarken tv izliyorum biraz biseyler yapasim var benimde spor ne yapsam bilemedimBebeğim iyiyim napim işten geldin hiç değişiklik yok yorgun yorgun koşu bandının tepesinde buldum kendimi şimdi eşimi bekliyorum.sen nasılsın bebemmm ?
Canım neden pcde sorun yok da tel de var anlamış değilim ??Fikir guzel canim amasu tel isi mahvediyor hepimizi
Canım hele ki bu sitenin zor zamanlarında çok yorar ben iki kelime yazana kadar canım çkıo valla!
tamam o zaman fikiri tarihin tozlu sayfalarına gömdüm sizin için hemenFikir guzel canim amasu tel isi mahvediyor hepimizi
kaptan spor günün bugün bence seç birşeyler yapIyi canim bende kahvemi yudumlarken tv izliyorum biraz biseyler yapasim var benimde spor ne yapsam bilemedim
Onu ben de hic anlayamadim tatlim pc yi acmaya da useniyorum her seferindeCanım neden pcde sorun yok da tel de var anlamış değilim ??
şahsen ben pc ye geçtim telde deli oluyorum cevap yazayım dedim giderken ama telde kesinlikle sorun varCanım neden pcde sorun yok da tel de var anlamış değilim ??
Ne yapsam ki bilemedimtamam o zaman fikiri tarihin tozlu sayfalarına gömdüm sizin için hemen
kaptan spor günün bugün bence seç birşeyler yapyarın ne olacak çok meraktayım
bende çay yapmaya gidiyorum siz takılın artık ben yine uğrarım sanırım ders çalışcam birde o zaman hoşçakalın şimdilik
![]()
Aynen canim olabilirşahsen ben pc ye geçtim telde deli oluyorum cevap yazayım dedim giderken ama telde kesinlikle sorun var![]()
afiyet olsunnIyi canim bende kahvemi yudumlarken tv izliyorum biraz biseyler yapasim var benimde spor ne yapsam bilemedim
ben bugün yürüyüş yaptımNe yapsam ki bilemedim
Canım bende açmıyorum pcyi uğraşıp duruyorum malesefOnu ben de hic anlayamadim tatlim pc yi acmaya da useniyorum her seferinde