Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yine bulamadım.. Allah Allah...
jasmine ben buldum senin için kopyalıyorum öyle çok bir şey yok cezalarımız duruma göre :)
1- haftada 3 gün minimum 45 dk olacak sekilde spor yapılacak - hangi sporu yapacagını herkes kendi belirleyecek - hangi günler yapacagını da @@deadline ve takıma bildirecek.

2- günlük menüler deadline a rapor verilecek , cünkü o kacamak yapıp yapmadıgını kontrol edecek. bence burada herkes kendi zaafını yazsa daha güzel olabilir. mesela ben bu aralar tursuya sardım, cok tuzlu. mesela regl öncesi tatlı krizim tutar gibi. tabi yine bu kısım bence kişiye baglı yapabiliriz. ben fazladan destek almak istiyorum diyenler için.

3- spor haricinde mekik bacak egzersizi gibi vucut egzersizleri yapılabilir. bunlar da kilo verirken sarkmamızı engeller ve kilo vermesek bile fit oluruz. mesela mekik cekmenin karın kaslarını güclendirdiğini biliyordum ama dogum sonrası sarkmaları da engelliyormuş. bunu duydugumdan beri mekik cekesim var. (tartısmaya acalım bence bu kısmı da)

4- menüler saatli yazılırsa daha faydalı olabilir. mesela ben son aramı 21.00-22.00 arası yapıyorum ve mesela baskası son arasını 19.00 da yapabiliyor olabilir. bence bu da önemli. erken güne baslamak ve erken yemegi bırakabilmek. ben eve en erken 7.30 gibi gelip yemege oturdugum için bana mümkün değil ama saatli yazarsak daha etkili olabilir. mesela 22.00 yenilen muz iyi görülmeyebilir ama 19.00 da yemek o kadar da kötü değil. bilmem anlatabildim mi?

5-salı günleri tartılınabilir demiştim. hani son bir atak yapıp 200-300 gram vermek mümkün olabilir. ben bazen tartılıyorum ama içimden neyse diyebiliyorum. bir kaç kişi olursak daha azimli olabilirz. ama tabi bu da tartısmalı bir mesele. cünkü herkes tartılmak istemiyor. düzenli spor yapılırsa mesela baktı kişi kendini yeterli görmüyor carsamba/persembe günü bir sans olabilir.

6- bu sartları kabul eden arkadasları spor günleri @@deadline cumartesi 23.59'a kadar bildirmesi gerekmektedir.

7- Cezalar

Selam kizlar nasilsiniz bu tarti degistikce seviniyorum ben deadline
hoşgeldin kaptan sabahtan beri kimse uğramamış arada geldim yine kimse yok sen geldin hoş geldin bende seviniyorum ama bugün öğlen kocaman bir tabak makarna yedim 1 buçuk su bardağı kadar patlayacak gibi hissettim yedikten sonra ağır geldi galiba yağsız yapmıştım ama akşamı hafif geçirdim bakalım yarına inşallah bir 100 gr daha inerse yine değişirim inmezse de napayım artık haftaya daha etkili çalışmalarla dönerim

deadline calisiyorsun yine masallah
kaptancım aklıma geldi 7, takım kaptanı sanırım damlanur10 egzersizler bölümünde günlük açmışlar ya herkese açık perigünlüğü link atmış bizde 1. takım spor günlüğü olarak orda bir topik açsak yaptığımız sporları orda rapor versek konuşmaları falan burdan yapsak orda sadece günler zamanlar ve kim ne yaptıysa kaç dk orda yazsa mesela olur mu ki hem alt alta kimin ne yaptığı belli olur belki birbirimizi görüp gaza geliriz açılıyor mu orda bir topik topik açsak çok mu yorucu olur ekstra oraya gidip sporu yazmak sence

benim yine aklımda deli fikirler başladı boş durmayı sevmiyorum iş verin bana zaten bugün herkes erkenden menü bildirdi kaçtı işte kalmadı napayım ben zaten populer uye olmuşum aktif üyeden terfi almışım o kadar çok burayım ki site dayanamadı

Canım evvet çok enerjiksin ne güzel popüler olunmaz doğulur huy bu canım rahat duramıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…