Iyii ki doğdun afrodit...Mutlu yıllar..oyyy kızlar her yerim acıyooo hamlamışım benn :) yarım saat yaptım sporumu 5gibi biraz daha yapıcam
Yine bulamadım.. Allah Allah...1102 ymiş canım tam hatirlqmamisim pardon buldum simdi mor yazmıştım zaten
Doğum günün kutlu olsun afrodit.. Sevdiklerinle nice mutlu senelere :)iyiyim canm bugun daha iyi hissediyorum kendimi çünkü bugun benm doğum günümmmmm
Doğum günün kutlu olsun afrodit.. Sevdiklerinle nice mutlu senelere :)
Tesekkur ederim kizlar sagolun:)) sporumu da yaptim kus gibi hafifim valla:)Iyii ki doğdun afrodit...Mutlu yıllar..
ay 6102 ya ben altı bin yazmıştım telefondan yazınca herşey birbirine giriyor kusura bakma canım iyice kafanı karıştırdım benYine bulamadım.. Allah Allah...
jasmine ben buldum senin için kopyalıyorum öyle çok bir şey yok cezalarımız duruma göre :)Yine bulamadım.. Allah Allah...
hoşgeldin kaptan sabahtan beri kimse uğramamış arada geldim yine kimse yok sen geldin hoş geldinSelam kizlar nasilsiniz bu tarti degistikce seviniyorum bendeadline
evet ya kendi kendime takılıyorum bari boş durmayım dedim kaptandeadline calisiyorsun yine masallah
kaptancım aklıma geldi 7, takım kaptanı sanırım damlanur10 egzersizler bölümünde günlük açmışlar ya herkese açık perigünlüğü link atmış bizde 1. takım spor günlüğü olarak orda bir topik açsak yaptığımız sporları orda rapor versek konuşmaları falan burdan yapsak orda sadece günler zamanlar ve kim ne yaptıysa kaç dk orda yazsa mesela olur mu kideadline calisiyorsun yine masallah
Canım evvet çok enerjiksin ne güzelbenim yine aklımda deli fikirler başladı boş durmayı sevmiyorum iş verin banazaten bugün herkes erkenden menü bildirdi kaçtı işte kalmadı napayım ben zaten populer uye olmuşum aktif üyeden terfi almışım o kadar çok burayım ki site dayanamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?